Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Olimp 126 de zile este in total prenatal+postnatal, de obicei doctorii recomanda 63 inainte,63 dupa,in cazul in care mamica naste dupa termen sa nu trebuiasca sa-i grabeasca nasterea doar pentru postnatal,care este obligatoriu minim 42 zile. Poti sa socotesti in asa fel incat minim 42 de zile sa ai dupa nastere.
Eu am inceput serviciul de ieri,cu un chef de munca
In rest tot rau ma simt,tot cu dureri,dar ma gandesc ca mai sunt 2 zile pana luni si astfel ma incurajez.

anca eu stiam de 42 de zile dar poate s-o fi modificat la 45,tu sti mai bine,ai trecut mai recent prin lucrurile astea.

Paula eu absolut tot am cumparat dupa nastere,nu din cauza superstitiilor cat din cauza ca am avut probleme cu sarcina si nu se stia nimic. E adevarat este mai greu,dupa o nastere nu e chiar usor sa mergi prin magazine.Cat am fost in spital a fost mai greu ca mama mea nu prea intelegea ce vreau sa-mi cumpere,in mare parte am avut lucrurile esentiale pentru spital.
Acum am absolut tot ce imi trebuie ,asa ca singurul stres va fi sa fie bebelu bine.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

diana ai drerpate , gata fara ganduri negative !

adde exact si eu vroian sa intreb cine platese si ce ? angajatorul prenatalul si posnatalul adice cela 126 de zile , iar restu de concediu - statul ?

si in legatura cu luna de concediu al tatalui ...angajatorul o plateste ? cum ramane cu ea ?

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Olimp, nu vreau sa scriu ca de cate ori ma inscriam pe o odisee pateam cate ceva si pierdeam sarcinile, asa ca si la odiseea lui Alex am citit 9 luni si am scris doar de cateva ori. Dar va citesc si va raspund in gand, o sa va raspund si in scris daca pot sa va ajut cu ceva si ma bucur pentru fiecare ecografie a voastra si sper ca si eu sa primesc tot asa vesti bune ca si voi.

Sper sa mearga toate bine si sa ne facem impreuna galerie la nastere, o sa fie niste momente minunate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Multumesc pt lamuriri fetelor
Bine ai venit Dedicut asteptam vesti !

13+

Mergi la inceput

mony , incep sa le pun si eu cap la cap explicatiile , ce sa fac e prima data ...cum se zice prima data e mai greu , acum am priceput cu prenatalul deci eu avand in vedere ca nasterea se va face prin cezariana pot sti o data mai exacta a nasterii deci si de zile pe care sa le las...aha am priceput , m-am luminat

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

14 +

Mergi la inceput

dedicut stiu cum este , si te inteleg , oricum noi te asteptam din cand in cand cu interventii si vesti bune , multa sanatate si iti timen si tie pumnii

14 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Din cate retin concediul pre-post natal e dat de medicul de familie si e platit de firma, chiar daca ulterior ei recupereaza banii de la stat pentru ca se compenseaza cu datoriile pe care le au la stat pentru restul angajatilor. Dar se platesc ca orice concediu medical.

Pentru indemnizatie se face dosar si nu se mai platesc de catre firma, ci de stat. Auzisem un zvon ca incepand de anul asta si indemnizatia o sa fie platita tot de firma si apoi recuperata, insa probabil a fost doar o propunere ca nu am vazut nimic concret. Sper ca e doar un zvon pentru ca macar de la stat esti sigur ca vin banii, de la firma nu stiu ce se intampla daca da faliment sau daca refuza sa platesca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Bine ai venit Dedicut

Olimp te inteleg ca am fost si eu la inceputNici acum nu le stiu pe toate,ca tot timpul se modifica cate ceva.

Adde angajatul iti va platii prenatalul si postnatalul,iar el ulterior pe baza certificatului medical isi va lua banii de la stat.
Iar concediu de maternitate il aduce postarita acasa,sau vine pe card in functie de cum optezi ,tot platit de catre stat.
Cat despre tata,doar unde este cazul va sta o luna tatal,dar daca nu este tatal ,va sta mama.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dedicut, sarcina usoara in continuare si sa dea Domnul sa fie bine. Bine, nu te trecem pe prima pagina , decat cand vrei tu...dar te asteptam cu drag.
Asa stiam si eu, firma plateste prenatalul si postanalul si isi deduce apoi banii.
Indemnizatia o plateste statul,partea proasta e ca vor intra banii cam dupa 3 luni de la nastere, partea buna e ca, cand vor intra vor fi mai multi...

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 12+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

mony ok , mai e mult pana acolo ....dar e bine de stiut din timp

14 +

Mergi la inceput