Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Am uitat sa va spun ca am fost la epilat, si doare din ce in ce mai tare . deja acum o luna m-a durat, dar azi a fost insuportabil. La voi cum e?

Vicky, Printzesone and BB (22+)

Eu cu bic-ul

Ma epilam inainte sa sarcina, acum nu am curaj, ma tem de contractii

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Eu ma epilez cu epilatrul electric, pe care-l foloseam si inainte, pana acum nu am avut probeme, nu m-a durut mai tare ca de obicei. Pe maini insa nu cred ca as mai avea nervi sa ma fac. Sper sa il pot folosi cat mai mult timp, pentru ca eu din pacate stau destul de bine la capitolul par, si nu ma refer doar la podoaba capilara Crema depilatoare nu stiu daca e recomandata, ca are chimicale in ea, iar bicul nu ma incanta, ca ar creste parul prea repede si gros, si nici sa stau cu el pe picioare nu suport ... am si eu piticii mei

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, bine ca mai vezi sa te epilezi :). Eu nu as mai putea acum cu burtoiul.
Epilatorul nu il suport.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Mai, eu cred ca e genetic. Mama a luat cu mine 20, cu frate-miu 30. A slabit tot, si acum la peste 60 de ani arata f bine. Si eu am pierdut tot, fara nici un efort. Peste 1,5 ani m-am ingrasat ca un purci, am luat 6 kg de sarbatori .... Deja, cu varsta pui mai usor si pierzi mai greu, in plus gretatea de echilibru e diferita la 35 de ani fata de 25.

Se poate sa ai dreptate. Stiu ca bunica, Dumnezeu s-o ierte, imi povestea ca cand a fost gravida cu mine era destul de slaba si ca era ingrijorata din cauza asta. Si cu sora mea, desi pe ea a facut-o mult mai tarziu, e diferenta mare de varsta intre noi, stiu ca nu s-a prea ingrasat. Desi mama a fost mereu mai slabuta si firava decat mine ...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui paulinio

Hai ca am inceput sa am si eu pitici... (ca tot statusem bine la capitolul asta)
FEtele cu sarcini mai mari (peste 18 sapt)... voi unde simtiti miscarile? Eu nu simt decat fff jos... sus niciodata (ca tot zicea cineva de tumbe).
Cum e la voi?

Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+

Si eu tot jos le simt, mai mult pe stanga.
Saptamana trecuta simtisem 1-2 ori un picut mai sus de buric la mijloc.

Incepusem si eu sa prind programul lui de activitate, dimineata ne da trezirea pe la 8-9, apoi papam, mai apoi il simt iar de la 11 pana la 16-18, si apoi iar liniste pana pe la vreo 22, dupa care insist eu vorbind cu el ”e timpul sa facem nani” si ma oblig sa ma culc si eu, stau in pat pana adorm(ma apuca si 1-2 noaptea treaza, dar, tot intinsa in pat stau, pt bebe), si mititelul incet-incet isi face si el culcusul in burtica si nani cu noi... pana dimineata.

Sa vedem mai incolo cum o fi programul lui.

Am observat ca daca pun o pernuta mica sub burtica atunci cand dorm pe o parte, se face ma repejor liniste in burtica.
De cateva zile aplic metoda asta, pana atunci era agitatie si noaptea, cred ca nu-si gasea locul potrivit pt nani.
De 1 saptamana incepuse sa ma doara nitel burtica cand dormeam pe o parte de parca ceva o trage in jos, si nu stiam cum sa fac sa iau o pozitie mai buna pt nani. Iaca cu pernuta sub burtica... dorm, dormim mai bine

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

19+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_79s spune:

Buna burtici si LA MULTI ANI!!! Sa aveti un an plin de vise implinite, bucurii si multa multa sanatate!

Eu sunt Alice, am 33 de ani si mi-as dori sa ma alatur grupului vostru in calitate de viitoare mamica. Avem 18 saptamani, la controlul din decembrie d-na doc a zis ca bebe e fetita cu certitudine dar astept cu nerabdare urmatoarea vizita pentru confirmare (sunt o burtica cu DPN 10 iunie). Pana in prezent am avut o sarcina foarte usoara, fara greturi, pofte exagerate. Singura mea problema o reprezinta migrenele pe care le aveam dinainte de sarcina, de multi ani dar care acum s-au rarit si redus in intensitate. Ba chiar trece durerea cu o cescuta cu cafea.
Ca si kg, am luat doar doua, si asta in ultima perioada. Doc a spus ca fiecare organism reactioneaza diferit si nu trebuie sa-mi fac griji ca e timp si ptr kilograme
Cam atat pe scurt despre noi, ca sa nu va plictisesc de la inceput :) in speranta ca voi fi cat mai activa pe acest forum, desi timpul e o problema generala...

Va imbratisez cu drag si sper sa ne primiti in grupul ciresicilor de mai-iunie.
Alice

Happy 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Moni si eu cu epilatorul.

Cu eepilatorul mereu ma durut la inceput, rezistam cu greu, acum cu burtica... mi-e frica sa incerc.

Cu ceara n-am incercat niciodata si nu stiu cum e, deci aud numai cuvinte de lauda despre epilare cu ceara, dar eu tot nu am curaj.

Mai rezist nitel cu bic-ul, si dupa nastere ma apuc din nou de epilat cu epilatorul.

19+ cu minune surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Geo, bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos! Felicitari pentru fetita.
Deocamdata esti moderata si nu vedem mesajele tale in timp real. Scrie repede 10 mesage sa scapi de moderare.

Mergi la inceput

Eu de vreun an sau doi folosesc epilatorul. Inainte de epilator foloseam ceara (si foarte rar crema in situatii de urgenta, gen mers la strand fara preaviz. Deci probabil de asta il suport si nu ma prea doare pentru ca sunt obisnuita cu epilarea prin smulgere La mine burtica e inca mica, si de aceea deocamdata pot sa ma epilez singura fara probleme. Ce o fi mai incolo, Dumnezeu cu mila noi sa fim sanatosi

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Geo, bun venit!Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos.

Mergi la inceput

Bine ati venit Geo si micuta bebelina!

Iti doresc sarcina si nastere usoara si sa ai o fetita frumoasa si sanatoasa. Chiar zicea cineva ca vor veni fetitele din urma Eu inca astept urmatorul control sa va daca trec la tabara albastra sau la tabara roz

15+

Mergi la inceput