Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 7
DenyAnd spune:
Acum nu mai stiu cate kg in plus am mai luat, dar ultima data cand m-am cantarit era pe 24.12, si aveam 67,5 (adica in plus cu 4 kg). Asta la 17 s6z, si dupa petrecerea nepoatei mele unde am papat binishor ca la nunta.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
mcoca spune:
Mai, eu cred ca e genetic. Mama a luat cu mine 20, cu frate-miu 30. A slabit tot, si acum la peste 60 de ani arata f bine. Si eu am pierdut tot, fara nici un efort. Peste 1,5 ani m-am ingrasat ca un purci, am luat 6 kg de sarbatori .... Deja, cu varsta pui mai usor si pierzi mai greu, in plus gretatea de echilibru e diferita la 35 de ani fata de 25.
Vicky, Printzesone and BB (22+)
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cosmy Mai fetelor, am tot uitat sa va intreb: eu de la o vreme dorm din ce in ce mai prost: vise naspa, trezit si stat cu ochii-n tavan cate-o ora, etc; voi ati patit asa ceva? |
Eu...
Si acum mi-e un soooomnnnn, dar stiu ca nu o sa pot adormi, asa ca stau pe net
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
18+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
paulinio spune:
Hai ca am inceput sa am si eu pitici... (ca tot statusem bine la capitolul asta)
FEtele cu sarcini mai mari (peste 18 sapt)... voi unde simtiti miscarile? Eu nu simt decat fff jos... sus niciodata (ca tot zicea cineva de tumbe).
Cum e la voi?
Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui mcoca Am uitat sa va spun ca am fost la epilat, si doare din ce in ce mai tare . deja acum o luna m-a durat, dar azi a fost insuportabil. La voi cum e? Vicky, Printzesone and BB (22+) |
Eu cu bic-ul
Ma epilam inainte sa sarcina, acum nu am curaj, ma tem de contractii
18+ cu minune surpriza
Monik86 spune:
Hello!
Raluca felicitari pentru bebelina sa va dea Dumnezeu sanatate la amandoua si tie sarcina usoara!
Eu o sa imi iau concediu de crestere a copilului 2ani, pentru ca mi se pare foarte important sa fie mamica lui langa el in primii ani din viata, cred ca nimeni nu poate avea grija mai bine de un bebe. Desi poate ar exista alte persoane de incredere si cu experienta in cresterea copiilor, eu deja am ideile mele in ceea ce priveste modalitatea in care vreau sa-mi cresc copilul, iar alte persoane s-ar putea sa nu le respecte sau sa aiba alte idei.
Desi va fi mai greu financiar, cred ca se merita, eu oricum nu am un salariu foarte mare (cred ca in general pers. de varsta mea in Romania nu au), am unul ok, probabil va fi dificil nu din cauza banilor in minus pe care ii vom avea in bugetul familiei, ci din cauza cheltuielilor in plus pt bebe, dar vom trece peste nu suntem nici primii nici ultimii.
De ingrasat, eu am luat vreun kg la inceputul sarcinii si deocamdata cu el ma afisez. Nu stiu daca e bine sau rau, oricum spre sa nu iau peste 12-15 kg, pentru ca nu ar fi ok. Inainte sa raman gravi, aveam vreo 63 kg la 1,65m, deci nu eram slaba (n-am fost in viata mea), dar nici chiar grasa nu eram, mai degraba cu forme.
Buna sugestia cu reducerile din ianuarie, acum astept doar sa incep iar serviciul pe 7 ... si sa iau salariul, pentru ca momentan nu ar fi recomandat shopping ... si mai am si de mers la control peste vreo 2 sapt
15+
mcoca spune:
Deny, eu m-am epilat pana am nascut la Maya. Nu am avut niciodata contractii la epilat.
Vicky, Printzesone and BB (22+)
raluca1109 spune:
citat din mesajul lui paulinio Hai ca am inceput sa am si eu pitici... (ca tot statusem bine la capitolul asta) FEtele cu sarcini mai mari (peste 18 sapt)... voi unde simtiti miscarile? Eu nu simt decat fff jos... sus niciodata (ca tot zicea cineva de tumbe). Cum e la voi? Radu-Mamii Andrei (4ni si o luna mare) + 20+ |
Eu simt si jos si sus, azi la ecograf, de exemplu, era cu talpile sub coastele mele si cu capul in jos.
Raluca
S 23+
Miruna
Kabecka spune:
Si eu simt miscarile mai jos.
Despre kg e posibil sa fie genetic, mama mea a luat tot asa putin in ambele sarcini, burta mica, etc.La fel si sora mea.
Cu epilatul si eu la fel, pana cand am nascut m-am facut cu ceara, n-am avut nimic.
Azi am limbarita, e clar