Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
cumparaturi: si la prima sarcina am lasat sa treaca 7 luni si abia dupa m-am pus pe treaba.
patut, carut, scaun de masina mi-am luat online asa ca nu a fost nevoie de mare plimbareala. in magazine nu gaseam ce imi doream ori aveau niste preturi care ne cam falimentau...
si 22+
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mcoca Lai, bine ai venit! Sarcina usoara si bebei sanatosi! Mycya, tinem pumnii pentru maine la eco. Asteptam vesti bune sa ne dai! Vicky, Printzesone and BB (23+) |
Lai o sarcina usoara in continuare si multa sanatate
Mcoca
asta e dorinta mea cea mai mare , sa va aduc vesti bune
si 22+
doina_1984 spune:
Mycya, suntem alaturi de tine si ne rugam ca totul sa fie bine maine la eco! Te asteptam cu vesti bune.
Lai, bine ai venit! Sarcina usoara! Wwoooww inca o pereche de bebelusi. Te ajuta cineva, ca am vazut ca si baietelul este mic si acum vin 2?
Si eu landoul si scoica le voi imprumuta si sunt RrrOOZZZ :) Asta e ! De la Matei nu am decat carucior sport, deci dupa 6 luni si nu vreau sa dau acum peste 1 500 lei sa iau ceva. Asa ca voi pune o paturica bleo si ma pregatesc sa fac fata curiosilor care vor crede ca e fetita :D
O noapte linistita! (Eu am mancat mazare si ma simt cam rau :((()
_
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 18s+
--------------------------
"Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mare decat toti banii si toata puterea de pe pamant."
DenyAnd spune:
Mycya, suntem cu gandul la tine, ne rugam la Dumnezeu ca baietelul din burtica ta este sanatos fara vreo malformatie, si va ramane in burtica mamii pana la termen si se va naste sanatos
Si pt parintii mei maine e sarbatoare, Craciunul, si inteleg, respect aceasta sarbatoare si pe 7 ianuarie, o sa vezi ca maine va fi o zi minunata si pt voi. Dumnezeu face minuni. Sa nu-ti pierzi credinta.
Bun venit noilor gravidute, Geo si Lai. Va doresc sarcini usoare, pana la termen cu bebei sanatosi.
Ce frumos ca mai avem inca o pereche de gemenasi in odiseea noastra
(v-am trecut deja in listuta prima pagina)
Noi suntem bine, maine mergem la doctor si noi, nu l-am mai vazut pe bebitz de vreo 3 saptamani si mi-e dor de el, sper sa aflam si noi odata sigur ce este, boy or girl, si ca este bine si al nostru.
Eu si Mycya venim cu vesti bune maine. Doamne ajuta!
Ca tot vorbiti de lucrusoare primite pt bebe, si noi am primit. O cutie cu hainute pt bebe, care inca nu l-am despachetat, si un carucior de la Chicco, e in stare buna.
Ne mai trebuie patut sa ne luam(presimt ca si pe asta o sa ni-l dea cineva), si cele strict necesare (ser fiziologic, sampon pt bebe, ulei, pampersi, etc, ca inca nu am facut lista cu ce mai trebuie sa mai luam, o sa vedem pe parcurs). Pe mine ma streseaza cel mai mult locul nostru de trai, camera noastra e cam micuta pt un cuplu si un bebe, si nu prea avem loc pt un patut, un sifoner pt copil, etc, dar o sa ne descurcam noi cumva si ii facem loc. Nu as vrea sa doarma cu noi in pat. Stam in garsoniera. Dorinta noastra e ca sa doarma in camera lui, dar, ne multumim cu ce avem si ne-om descurca toti 3 intr-o camera.
Important bebitzul sa fie sanatos, ca cele materiale se rezolva ele pe parcurs.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
19+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s
carmen333 spune:
Mycya, sa-ti ajute Dumnezeu si sa te intareasca, ai pentru cine sa lupti. Avem griji pentru cei mici de cand am aflat ca exista, nu doar de cand se nasc.
Deny si Mycya, sa veniti cu vesti bune!
Lai, bine ai venit! Arata bine carucioarele tale.
Doina, eu sunt de acord cu carucior roz, de copilas dragalas, chiar daca e baiat. Imi povestea o mamica de fetita ei, in carucior roz, ca era asaltata de: vaai, ce baietel frumos! si de fapt avea fetita. Acum e o mandrete de printesa. Asa ca ne putem astepta oricum la remarci.
simcri spune:
Irinuka dupa descriere pare intr-adevar o dermatita de contact, asta inseamna ca are o componenta alergica, trebuie gasit si indepartat agentul care a determinat poate si sapanul, gelul machiaj, tampoanele demachiante, chiar si detergentul sau balsamul cu care a fost spalata lenjeria, cat despre medicament, intr-adevar este tratamentul dermatitelor, eczemelor de contact, dar utilizarea medicamentelor pe baza de cortizon nu prea este indicata in sarcina pentru ca trece bariera, desi este in cantitate mica, si este la nivelul pielii, personal as lasa ca ultima varianta crema pe baza de corticoizi, sunt alte creme dermatologice, care sunt bune, dar incearca daca gasesti ceva gen Topialyse, A-Derma Exomega, chiar si de la Mustela, gelul pe baza de aloe poate calma mancarimea, compresele reci calmeaza inflamatia. Nu prea stiu ce creme mai sunt in Romania, dar cu siguranta sunt creme dermatologice bune si fara sa contina cortizon. In dermatite in general baza tratamentului este hidratarea, gaseste o crema hidratanta, cauta sa fie o solutie grasa nu cremoasa, pentru ca daca e cremoasa contine aditivi, cea mai buna si ieftina crema hidratanta este vaselina, este extrem de importanta hidratarea si trebuie mentinuta constant.
Lia bine ai venit si sarcina usoara.
Deny te asteptam cu vesti bune.
Mycya tinem pumnii ca totul sa fie bine.
mcoca spune:
BAi, mie imi mananca zilele dermatita. Maya are dermatita atopica. Saraca e cobai, ca tot incerc pe ea creme, regimuri alimentare, de toate. Totul merge un timp, apoi de la capat :(.
Noi am avut/mai avem sper, caurcior albastru la Maya :). Comandasem unul pe bej, care nu a ajuns intreg, si cum era ultimul, ne-au trimis apoi unul albastru. Cum mai aveam mai putin de 2 luni pana sa nasc, nu mi-am mai batut capul :). L-am luat de pe net desogur, din Italia, ca aia sunt cu caruciorele :)).
Deny, asteptam vesti bune.
Simcri, si tu parca tot saptamana viitoare mergi.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
mcoca spune:
Am uitat sa va spun ca azi s-a nascut finuta mea Lea :). Este cea care trebuia sa se nasca de Craciun, adr a decis fata sa lase parintii sa-si vada de sarbatori. Maine mergem sa o vedem, abia astept. Maya e in extaz.
Vicky, Printzesone and BB (23+)