Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (21)
Raspunsuri - Pagina 18
carmen333 spune:
Am acceptat de la oameni pe care ii cunosc, rude. Asa sunt si eu linistita ca stiu pe bebe al lor ca e sanatos. Sunt unele lucruri noi-noute, a crescut copilul si nu a mai ajuns sa le poarte, sau cadouri cam micute
Cadita e 20 lei de noua, mi se par mai greoaie cele mai scumpe, au tot felul de forme inauntru si mi se pare ca mai rau se poate lovi copilul.
Lenjerie si paturici voi primi de la un var, ca bebelina lor a crescut, unele sunt facute de bunica noastra comuna. Mi-ar fi dat si carucior, dar e roz, si cand a auzit dragul meu sot, a sarit in sus, ca traumatizam baiatul
Am niste stresuri cu concediul de crestere copil, cu adeverintele, pentru ca mi-am schimbat serviciul inainte de a afla de sarcina. In rest, daca vom avea bani, as visa sa pot merge la gimnastica si masaj cu bebe, sa ii cumpar vaccinuri mai bune, daca este cazul, sa merg chiar la o evaluare completa dupa nastere, sa-i faca lui bebe ecografii si sa-mi spuna ca e bine la cap, inimioara, sold, abdomen. Daca e vreo problema, mai bine sa stim din timp. Toate astea costa de nu se poate!
mcoca spune:
Monika, daca nu vreti sa va opriti la unu, e mult mai rentabil sa va luati voi carutul. Un carutz e consumabil .... si tine la cam 2 copii, parerea mea :). Eu nu l-as lua second.
Mai, aici spirtul e NU, NU, Nu pentru bb. Ca cica pielea lor e prea fina ... In general iti recomanda Biseptine. La fiecare schimb dai acolo cu Biseptine si gata, fara sa pui comprese.
Pentru ochi, am folosit discurile mele demachiante.
Vicky, Printzesone and BB (23+)
carmen333 spune:
Am auzit de spirt pentru buric, dupa ce ajunge acasa, de la alte mamici. Zice-se ca mai si usuca si cade mai repede. Dar, voi respecta ce mi se spune de la spital. Eu credeam ca se foloseste betadina, oricum. Biseptrine nici nu cred sa existe in Romania, nu am auzit sa se foloseasca.
Irinukaaa spune:
Hey mamici!
Uau... vorbiti deja de cumparaturi... ce emotii... si noi avem cam tot de la bb1, doar patut si lenjerii, scoica ar trebui sa mai luam.
Am si eu o intrebare. Simcri poate stii si ma poti ajuta.
De vreo cateva saptamani mi-a aparut initial sub ochi (in partea cu cearcane) asa pielea imbatranita, apoi in cateva zile s-a si inrosit, s-a extins cgiar si pe fata. Am incercat cu crema de galbenele - n=am avut succes. Apoi aveam o crema cu ulei de masline si catina si am incercat-o pe aia si a reactionat f bine, chiar atrecut in cateva zile.
Dupa vreo saptamana a inceput sa reapara. Am mers la dr dermatolog si mi-a pus diagnostic de "dermatita de contac"si mi-a dat o emulsie cutanata cu care sa-mi dau, numai ca ea contine hidrocortisoni, care nu stiu cum actioneaza in sarcina.
Inca nu mi-am dat, tu ce zici? Vreo altenativa... e bine, e rau?!?
Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 22+
Monik86 spune:
Am inteles ca persoana respectiva a ajuns sa aiba 2 carucioare, pentru ca a primit din 2 parti, deci posibil sa primesc chiar unul nou, nu stiu inca, oricum orice e primit e bine-primit.
In principiu as mai vrea inca un copil, chiar am avut discutii despre asta cu al meu, el zicea ca ajuge 1-2 ani diferenta de varsta intre ei, eu nici nu ma gandesc asa de repede, 3-4 ani cel putin
15+
lai spune:
Seara buna, burtici. Contribuim si noi cu un baietel si o fetita la numaratoarea de cirese DPN-ul bebelinilor este 5 mai. Au si un fratior mai mare, Martin Damjan, pui de 2011.
Maine facem 23 de saptamani si deocamdata suntem pe drumuri in vizita la bunici.
Mycya spune:
buna seara burtici frumoase
va multumesc din suflet pentru incurajari
e greu sa nu te gandesti dar incerc sa fiu optimista
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine si sa primesc maine chiar de Nasterea Domnului cea mai frumoasa veste , ca bebe meu e sanatos
de joi de cand am fost la control mi sa schimbat viata...am vazut in fata ochilor tot ce nu credeam ca pot vedea e greu sa primesti astfel de vesti cutremuratoare....
Doamne Ajuta sa fie bebe bine si sanatos
si 21+
lai spune:
Am vazut ca vorbeati de spirt, si eu am folosit pentru buricul lui Martin pana i-a cazut, recomandat de pediatra. Nu a fost suficient sa-l usuce, a trebuit sa intervina pediatra suplimentar cu o solutie mai uscacioasa si ne-a explicat ca nu e neobisnuit la baietei sa fie nevoie, din motive de pishu facut in toate directiile si udator de buricel.
mcoca spune:
Lai, bine ai venit! Sarcina usoara si bebei sanatosi!
Mycya, tinem pumnii pentru maine la eco. Asteptam vesti bune sa ne dai!
Vicky, Printzesone and BB (23+)