Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Roxana ai dreptate cu limitele laboratorului, eu am spus doar ca ma ghidez, sa am eu o idee cam cum ar trebui sa fie valorile. Spre exemplu am in cartea de sanatate a lui bb valorile analizelor de la nastere, dar fara cele ale laboratorului si m-au ajutat cele din link sa vad cum sta bb. Pt adulti stiu valorile, dar pt bbelusi inca nu mi le-am insusit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

ELENA- e bine sa alaptezi inainte sa ii dai solide. Solidele NU trebuie sa inlocuiasca masa de lapte ci sa o completeze!!!

Bafta multa,
Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

eu sunt de parere ca tb sa-i dai intai mancare si apoi lapte, ptr ca nu o sa mai manance nimic... bine... asta dc nu vrei sa-l trimiti cu tata la scoala.
Eric arata f bine si a luat super pe medie, nu te mai stressa, nu poti sa te incadrrezi perfect in standarde, doar nu esti robotel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Hellow gagici,
Ne-am adunat si noi , intr-un final, acasa dupa ce am fost calatori vreo saptamana si tare bine mi-a prins
Piciul meu are centralii din jos si cei de sus gata sa iasa foarte curand ca are gingia f inflamata dar din fericire nu a mai fost irascibil de la Revelion, ba din contra, foarte zambaret, jucaus ( a inceput sa se joace cu toate jucariile, sa le intoarca pe toate partile, sa le apese butoanele, exact ca un copil mare ) vrea numai in picioare si sa si mearga bineinteles, cade destul de des si stau numai cu Arnigelul dupa mine .. ehhee distractie maxima, ce sa mai . Ahhh, a inceput si el sa zica non stop numai ma-ma,ba-ba, pa-pa
Apropos de asta, dupa ce a zis Anitta ca antemergatorul de la V-tech nu are piedica sau frana la roti, am hotarat sa nu ii mai iau deloc si mai bine sa ii iau un ham dar nu am idee daca si astea sunt bune sau mai putin bune, sanatoase sau mai putin sanatoase, cum sunt carrier-urile. Aveti idee sau aveti vreo marca agreata?
Elena, eu am mai zis aici cred ca de vreo 2-3 ori, ca am descoperit inca din prima saptamana de diversificare ca nu trebuie sa ii dau solide niciodata cand ii este foame sau somn ori avem scandalul de pe lume. La o ora dupa ce ii dau san, ii dau solide si inca ma declar multumita de cat mananca .
A avut vreo 2 saptamani in care doar a ciugulit din cauza gingiilor dureroase dar acum a redevenit Dorianul lu' mama mancacios si zambaret
Clara, mi-a facut sotul curatenie in laptop si am pierdut blogul tau din favorites . Mi-l mai poti da o data, te rog? Abia astept sa vad urmatorul filmulet cu Kaeden
Virgi, aici sunt ! Ma bucur ca iti prieste concediul si ca intri mai des sa ne fericesti cu postarile tale haioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Stefulici, imi pare rau dar nu pot fi de acord cu tine.
Eric nu are decat vreo 3 saptamani de diversificare deci cum sa spuneti ca o sa ajunga cu tzatza la scoala??
Piureurile indoite cu apa nu vor avea NICIODATA toti nutrientii si bunatatile pe care le are laptele de san PUNCT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Eva, bine ati revenit! Nu stiu altii, dar eu nu agreez ideea de ham unui copil, mi se pare ca-l limiteaza mult. Am avut si eu unul chicco cand era M mic, dar l-am folosit de vreo 2 ori numai, imi era rusine de copil sa ii pun ala pe el, ca si cum ar fi catel, ca si cum ar fi legat de piciorul scaunului.
Stef, sper ca ai glumit doar, nu stiu ca Elena sa intentioneze sa-l dea pe Eric la scoala in curand. Elena, si eu la fel stiu, mancare dupa o ora de la alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:


Imi pare rau, dar iar incepeti cu minunile si bunatatile lm???
Iaaaaaaaaaaaaaaaaar?!!!!!!!!!!!

Pe mine una ma deranjeaza sa citesc asta iar si iar si iar!!!

Fiecare isi creste copilul cum crede de cuviinta, pana la urma!

Eu una nu cred ca legumele si fructele au mai putini nutrienti ca lm.
Altfel, cum va explicati ca baietelul lui Stef, ca tot e vorba de ea, are anemie?! E alaptat exclusiv!

Haideti sa nu o mai dam inainte cu aceeasi Marie cu alta palarie, ca o sa ne trezim ca nu mai scrie nimeni aici si ne intrebam ...DE CE OARE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Anitta,
Deocamdata nu am nici o problema sa stau pe langa bebe si sa il sustin pentru ca imi face mare placere si nu ma simt asaaa de solicitata. Daca ii luam un ham, il luam pentru afara dar la cum se prezinta pana acum, cand va fi frumos de plimbareala pe afara cu siguranta el va merge singurel, nesustinut .. om vedea. Deocamdata folosim la greu carutul si mai nou l-am ridicat aproape la maxim( de-asta i-am dat pernuta reductoare jos) pentru ca vrea sa stea numai in fund .. nici cand il schimb, pe masa de infasat nu mai vrea sa stea culcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Elly eu nu contest ca legumele si fructele contin multi nutrienti, problema este daca E al meu ii absoarbe din piureuri?! Pt ca nu a luat nimic in greutate in ultimele 2 sapt si kk pare sa aiba piureul fff putin digerat. Decat sa il privez de nutrienti acum, prefer sa ii dau mai putina mancare solida pana se porneste sa asimileze ca sa suga laptic, ca 80-90 ml de lapte la o masa la care nu ii dau solide deloc e fff putin pt 7 luni. Nu stiu cum sa fac numai sa ii fie bine. O sa ii fac analizele sa vad cum sta.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Asa si am uitat sa intreb esentialul, daca papa la o ora dupa ce suge cam 80 ml de piure ca in sear asta, la cat timp ar trebui sa il alaptez ca sa se faca digestia, ca el e boracios sef si niciodata nu am stiut cand ii e foame???

Mergi la inceput