La multi ani 2013 !
Raspunsuri - Pagina 3
szivarvany spune:
La multi ani !
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati,
empatici, inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi
ca restul copiilor de pe Terra obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana, botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi:
Iulia Copiii Monicai Alex Luca Lorena
aschiutza spune:
La multi ani, Romania! Sa ai parte de un an bun!
(Sunt toate programele de la TV asa timpite ca cel de pe ProTv international? )
coracora spune:
La Multi Ani!
Programele tv sunt .... mai toate la fel. O multime de concerte live, transmisiuni de la Vanghelion, de la resedinta lui Cioaba (!!??!!), a Paulei Iacob (??!!)... Calitatea e slaba, cupletele sunt comice doar daca te gadila careva sa razi la auzul lor.
Dar mai sunt si momente frumoase, mie mi-a placut sa o reaud pe Corina Chiriac, de exemplu. :) Interpretii tineri cu insomnie (ala de ne haituieste cu "noaptea nu dorm") imi displac profund. Manelistii falosi asisderea.
Petrecere frumoasa celor care petrec! ;-)
ela_04 spune:
La multi ani DC! La multi ani tuturor membrilor sai! Si un an mai bun pt noi toti!
( pe pro tv mananca Maruta de la 9 cred...habar nu am ce mananca ca nu am avut rabdare sa ma uit.)
O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!
andacos spune:
Hai ca a intrat si vestul Europei in 2013!
La multzi ani dragi forumisti de pretutindeni!Un an de exceptzie tuturor!
Dana
nelia spune:
Fiecare moment din an conteaza, asa ca eu, cu multa sinceritate, doresc tuturor membrilor forumului , cel care ne-a unit cu bune si cu rele:
• un An Nou cu multa sanatate!
• 12 luni placute si cu multa voie buna!
• 52 de saptamini de de intelegere si armonie!
• 365 zile cu mult noroc!
• 8 760 ore pline cu reusite!
• 525 600 minute de iubire!
• un total de 3 1536 000 secunde de implinire si fericire!
LA MULTI ANI!
Cornelia
Edit: N-am fost prea buna la mate, asa ca nu garantez cifrele, dar sint sigura pentru dorinte!
felicityhope spune:
Aho,aho bebelasi si mamicute,
Viitoare burticute,
Si voi tati, frati si bunici,
Care pe DC va stiti,
Hai sa facem roata mare
Si sa zicem o urare,
La multi ani si la mai mare!!