Ortodont bun

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Va rog dati-mi si mie recomandarile respective, cele la "vedere" nu ma avantajeaza.. Caut ceva in sector 3 sau in zona Romana-Victoriei ca idee.

Baiatul are 11 ani, a trecut deja printr-o tura de aparat la 8-9 ani insa iar avem nevoie. Problema noastra este ca maxilarul este prea ingust, dintii noi nu au loc sa iasa drepti.

Aparatul ne-a costat 1200 lei acum 3 ani, insa controlul era f rapid, as incerca un alt specialist.

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu m-am lamurit ca pretul nu are nimic de-a face cu eficienta aparatului sau competenta dr.

Fiica mea cea mare a purtat de pe la 7 ani un aparat mobil timp de 1 an (approx 18 ore/zi) si n-a rezolvat nimic. Am platit pe el 2400 RON si control la 2 saptamani sau lunar, costa 80 RON consultatia. Minunea se intampla la Velvet Dental in Primaverii.

Ne-am mutat in provincie, am mers la ortodont aici, i-a facut un aparat mobil super ciudat pe care il poarta numai noaptea (nici nu prea ar avea cum ziua ca este un aparat care nu lasa gura sa se deschida, ii mai spun ei si "galusca" pt ca e ca si cum ai musca dintr-o galusca si ai ramane cu dintii in ea).

Aparatul asta a costat 600 RON, mergem la control la 6 saptamani si costa 20 de RON consultatia si intr-un an a avut dintii de sus drepti (de unde nu mai putea tine gura inchisa). Evident ca il poarta in continuare.

Concluzia zic eu ca e clara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta41 spune:

As avea si eu nevoie de recomandare ortodont pentru copii priceput...Daca ma puteti ajuta...Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

noua ne-a zis dr ca pana nu-si schimba toti dintii de lapte NU i va pune aparat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Dorsilia, eu zic sa mai intrebati sa nu fie prea tarziu atunci...

Eu vad multi copii in jur care au aparat, copii incepand de la 7 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

noua ne-a zis dr ca pana nu-si schimba toti dintii de lapte NU i va pune aparat


Zic si eu la fel, mai consulta un dr. Daca maxilarul e mic si nu au loc toti dintii (la o radiografie se vad mugurii si un dr poate spune daca au loc sau nu), atunci nu aveti de ce sa astepteptati asa mult. caz concret al unui elev din scoala mea. Nu i-au pus aparat exact cu aceeasi justificare ca la voi, iar cand a ajuns la dr (altul, nu cel cu sfatul, dar la varsta recomandata de primul), nu a mai avut ce face decat sa scoata niste dinti pentru a-i putea indrepta pe ceilalti. Acum poarta aparat fix, nu se vede ca i-au fost extrasi dintii, dar de ce atata chin cand se putea rezolva cu aparat mobil la 7-8 ani? Nu spun ca e cazul vostru, dar mai cere o parere.
Eu am fost sigura ca al meu are nevoie dupa ce i-au iesit incisivii centrali, mari (si drepti) ca cei de iepuras ca este exclus ca maxilarul lui mic sa aiba loc de toti dintii la dimensiunea aia :)

Mergi la inceput