Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna fetele mele dragi si LA MULTI ANI!!!!
Noul an se asterne înaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va urez sa le scrieti numai cu lucruri bune, împliniri si fericire pentru ca la sfârsitul volumului ss-l cititi cu bucurie!!!!

M-au bucurat si emotionat gandurile voastre frumoase. Si eu am regasit in voi prietene dragi, cu care impartasesc bucuriile si greutatile unei vieti noi, miraculoase, alaturi de doi copii minunati. Ma bucur si empatizez cu voi atunci cand piersicutele voastre zambesc pt.prima oara, invata sa manance, sa se rostogoleasca,spun primul mama sau sunt maraite, ca iese primul dintisor sau sunt racite sau au avut primul vaccin sau... si lista este fara sfarsit...

Noi am avut un sf.de an mai agitat, m-a lovit din plin o enterocolita (Laura ca tot spuneam ca nu vreau sa slabesc prin metoda ta), rezultatul a fost o oboseala cronica si un bebe marait, ce s-a trezitdin ora in ora cateva nopti. Acum suntem mai bine, eu cu 3 kg. mai putin

Zilele acestea trebuie sa facem si noi vaccinul ca l-am amanat cam mult datorita racelilor. De azi i-am dat si eu un pic de suc de morcov si a ca s-a terminat.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Spun si eu La Multe Lunite gemenasilor Balantei sa creasca mari si sanatosi, fiindca sunt lumina parintilor lor.
La multe Lunite si pentru Andrei - sa fii cuminte si sa o asculti pe mami, pentru Jeff al Deliei si Victor de Alinutzac, dar si pentru Luca de Roxi si Miruna Stefania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vera_l spune:

Buna dimineata si de la noi,

Nycosia,multumim de cafea!

Am avut o noapte destul de buna,cu doar 2 treziri.sper la mai multe nopti asa..

Legat de faza cu babele,eu n-am fost la discutia voastra de pe la inceputuri si deci n-aveam de unde sa stiuMie-mi place sa ma alint,nu ma simt baba(in interior)daca ar tine-o si fizicul in acelasi ritm cu sufletul ar fi perfect.

Ioana si eu tot 39 dar in iunie..

Roxy,sa-ti fie de bine petrecerea,chiar ca ti-ai luat revansa!

Ada,si eu m-am gandit la tine cand am vazut stirea la tv.Ma bucur ca n-ai fost acolo

Acum sa va zic o chestie.in ultima perioada de timp Mattia incepe si plange ori de cate ori pornesc care un aparat care face zgomot(aspirator,epilator,uscator de par,ect).culmea e ca inainte astea erau sunetele care il ajutau sa se calmeze la cate o criza de plans.Mai este cineva in situatia noastra?

Porumbita,distractie placuta si sa tina vremea cu voi!

Laura,Lml si anisori Andreiutului,e deja flacau!Hai ca pana-n februarie mai e un pic

Lml si celorlalte piersicute sarbatorite astazi!

Muraturica,si eu tot asa,chit ca dau doar cafeaua dimineata si tot ma prezint aici macar o data pe zi.im place compania voastra si as vrea sa va cunosc personal pe toate

Lorena si eu tot cu cif spal cada si apoi o clatesc cu apa din abundenta.

Maria,felicitari pt kg in minus!

Carmen,multumim pt info

Zi frumoasa!
Poate mai revin..




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!Multumesc de cafea!
Si eu scriu cam o data pe zi,chiar daca nu am ceva interesant de zis.Imi place sa interactionez cu voi.
Lorena ,stai linistita ca nu ai suparat pe nimeni.
La primul copil eu ma suparam de mama focului de cate ori cineva o compara cu alt copil,acuma in schimb sunt tare zen,stiu ca o sa le faca la un moment dat.Are aproape 5 luni jumate si inca are nevoie de ajutor la rostogoliri...etc,sa nu mai zic ca ai vostri mai ca nu va povestesc romane,si a mea abia zice un g amarat.Asta e,prefera sa ma asculte cu gura pana la urechi.Ma bucur ca e sanatoasa,ma amuza teribil cum da din manute ca un evantai.

Saptamana viitoare ma duc sa cumpar ustensile de papalit.M-am hotarat sa incep cu piure subtire de morcov fiert la abur,la 6 luni fara o saptamana,si vaccinul sa-l facem la 6 luni si o saptamana,sa nu pice deodata schimbarile.

Maria,ce misto ca ai slabit.Eu am aproape 60 de kg deja...vad ca se tot depun in loc sa scada Ma chinui si cu constipatia,de vreo 2 saptamani beau zilnic sirop de lactuloza,manc seminte de in,apa calda pe stomacul gol,si tot greu merge

Vroiam sa va intreb,oare o fi prea tarziu sa port burtiera?Ar mai avea vre-un efect?Mi-a ramas ceva burtica pe partea inferioara,ce arata tare nasol.Dupa Timi nu am avut asa ceva ,desi nu am purtat burtiera deloc.
Plus cred ca ma apuc de putin biciclit ca nu mai merge asa.Ma gandesc sa tin si ceva regim ca nu ma mai suport.O sa ma documentez sa vad ce merge cu alaptatul.

Pupici,sa aveti o zi frumoasa!
Mai revin,ca tot am impresia ca am uitat sa zic ceva...neuronii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata si multu de cafea

Lml pt gemenasi si toti cei care au implinit lunite!!!

Sa dea Dumnezeu sa avam parte de un an minunat !

Ref la spalat cada:eu am luat un produs bio pe care il fol numai pt bibe, caditza I si rufele ei.Puteti sa va faceti unul din nuci de sapun , eu mai fol bicarbonat cu otet de ex
Pt rufe mi-am luat sapun de casa si cand mi se termina det cumparat o sa le spal cu el
E ffff bun la pete de ex, frec un pic cu sapun de casa si las la inmuiat in apa rece cateva ore.Ies ca noi

Pt constipatie sunt bune prunele uscate puse de cu seara in apa, 5-6 buc, dim le consumi pe stomacul gol

Porumbitza ce bine tre' sa fie la Viena!!te asteptam cu cronicutza de vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumbita distractie maxima si spor la cumparaturi. multumesc pt. link, f util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Bonjour.
Venim la raport de la neurolog. Se pare ca Ana e in urma cu dezvoltarea motorie. Ea are 5,5 luni cu varsta corectata de 4 luni si e dezvoltata doar de 3. Asa ca ne-a recomandat sa facem Kinetoterapie prin metoda Vojta. A mai facut careva din voi cu BB-ii?

Vad ca in problema noastra mai veche cu KK s-a rezolvat in mare parte de la sine. Are scaun mult mai bun dar oricum o sa-i repet coprocultura zilele astea cand reusesc sa duc la laborator.

In rest, a inceput anul nou cu stangul. E maraita, si sare din somn si plange mult, se freaca in gurita,,,,,cred ca ii ies dintii ca altfel nu-mi explic. Ce nu inteleg este de ce e brusc asa de somnolenta. Ca ea plange dar mai mult prin somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clayhanger spune:

Buna, beau eu cafeaua care a mai ramas! De azi sunt iar singura ziua, a plecat mama, si sotul a reinceput serviciul.

LML Andrei, Laila si Jeff!

Vera, si al meu se sperie de aspirator, si asta de ceva vreme. De uscatorul de par si altele, nu prea. Oricum, a avut mai degraba o perioada, s-a reobisnuit si cu aspiratorul, dar am mai multa grija si eu acum (nu il mai pornesc cand e in aceeasi camera).

Kimmy, he he, si noi cand auzim uneori altceva decat "hhhhii hhh hhhhhh hhhm" ne intrebam "Asta ce-a fost? B? D?". Acum este la www.youtube.com/watch?v=Luyw5mWV5is" target="_blank">blowing raspberries si asta il ajuta sa mai scoata cate un B accidental. Cum se cheama treaba asta in romana? Cred ca "m" va spune peste multa vreme, si nu-mi fac griji, si culmea nici nu sunt nerabdatoare.

Diversificarea o vom incepe dupa vaccinul de 6 luni, pe care nu l-am programat inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna,

Transmitem in continuare din tara frigului (-22 de dimineata). Adevarul e ca iarna trecuta nu prea a fost iarna, si de asta tot ma vaiet acum. Anul trecut pe vremea asta mergeam la servici, si de 1-2 ori pe saptamana la spital cu burtica... ce bine mi-a prins ca nu a fost iarna grea atunci. Acum ma cam enerveaza ca nu pot sa scot baiatul afara. Stam doar in casa si parca e cam palid. Ma rog, cica de maine se revine la temp. mai normale, dar cu ninsoare. Asa e aici: ori soare si superb si frig de crapa pietrele, ori caldut si furtuna de zapada .
Gata cu buletinul meteo...

Ana, stai linistita ca dupa blowing rasperries urmeaza f curand si M, mai precis ma-. Cred ca invata deodata sa pronunte: B,M,P ca se aseamana la pronuntie, la pozitia buzelor. Sa vezi ce comic va fi cum se incrunta si-si tuguie buzitele.

Nycosia, multumesc pt raspuns. Are cateva legume pe care le tolereaza (sa zic ca ii plac ar fi prea mult): cartof dulce, dovlecel, mazare (dar nu prea ii dau ca ii face niste gaze si crampe ceva de groaza), si morcovul e oarecum ok. Orice leguma noua o "inec" in legumele portocalii (ii place culaorea, cred) sau dovlecel. Dar si asa papa f putin.

Trebuie sa ies ca a inceput maraitul...
Sa nu uit, o recomandare de aici: nu se da la bebei apa de la fierberea morcovului, sfeclei si spanacului, cica ar contine multi nitriti. In special in cazul morcovului. Acum stiu ca in Ro se face la diversificare faimoasa supa de radacinoase. I-as fi facut si eu dar cand am auzit de asta ma abtin.

Va pup, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nycosia spune:

si David se sperie de zgomote puternice...ultima data de mixer....azi la blender nu a reactionat deloc
ioana si D a avut o perioada cand plangea cu ochii inchisi prin somn...si acum se intampla dar ff rar!( mi se pare f mica diferenta de 1 luna..stimulata o sa recupereze repede)
multumesc clay pt link ca chiar vroiam sa va intreb cu batutul mainilor de burtica.....al meu acum nu mai vrea la titi pe motiv ca,crede ca-l culc....si se opinteste si plange in rest tipammmmm cu a scurt
clay noi facem ghi ghi ghi cand ma oftic
pup

Mergi la inceput