Piersicute de iulie august (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta, sa-ti traiasca baietii si sa fie sanatosi!

fetelor, cele care se considera in categoria "babe"", eu fac 39 de ani anul asta in octombrie Cine ma bate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Nu Mai pot. M-am saturat de bunataturi. Balanta, sa-ti traiasca bebeii. Noi acum Plecam de la Craiova. Pe Nectarel l-am vazut pe face time, dar, a dormit la Ora 12. Nici pe Tudor nu l-am luat ca n-a vrut sa mearga. De luni, iar la treaba. Doamne, cat am mancat. Oricum , a fost un rev. Pe cinste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Aici dupa ninsori e un frig de crapa pietrele, ziua in jur de -15 iar noaptea sub -20. Asa ca deocamdata nu iesim pe nicaieri. Barbata-miu incepe maine scoala, iar Eric cresa, lunea viitoare!

In rest, nimic deosebit, stam la caldurica, ne jucam, papam, cateodata mai maraim, sa nu pierdem antrenamentul.

Ioana, discutiile astea cu care-i mai "baba" (sau mai senioara mai frumos spus) au fost undeva pe la inceputul odiseii. Atunci s-a stabilit ca eu sunt aia! Si cu asa eu am incheiat subiectul, nu mi se pare relevant, decat ca pot sa spun ca am intinerit, copilul ma intinereste:
1. ma face sa redescopar copilul care am fost
2. imi pune la bataie rezerve de energie pe care nici nu mi le banuiam.

Cu topurile, eu nu sunt de acord (decat asa, de amuzament), e greu de stabilit care-i mai precoce si nu are rost. Un bebelus a stat primul in fund, altul s-a rostogolit mai repede etc. In general, fiecare generatie de bebei e mai precoce decat precedenta, din multe cauze: mancarea, progresele medicinii si tehnologia, hormonii etc.

Revin


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Fleur, au am venit ce ideea topurilor, de amuzament, nu de altceva. De exemplu eu as zice ca premiul de cea mai "prezentabila, fotogenica piersicuta" sa fie acordat domnisoarei Ana Grace, "Luptatorul odiseei" lui Nectarel, " cea mai organizata piersicuta" Antoniei de Roxy. Eu de exemplu mi-as disputa titlul de "cea mai usurica piersicuta" cu Ana Ecaterina de Ioana. Nu dati cu rosii!
Iar tu esti "zenul" nostru (numai stiu cine ti-a spus asa, dar din punctul meu de vedere asa este).
Iar legat de varsta, cred ca cea sufleteasca e mai importanta decat cea fizica!
Iarta-ma daca am gresit cu ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

salut! am intrat sa va salut.noi am aterizat azi in viena ai acum suntem in Ybbs. sper sa tina vremea cu noi. baietii sunr cuminti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

LA MULTI ANI PE 2013 DRAGELE MELE! Sa dea Dumnezeu sa avem un an bun, plin de realizari, sa fim sanatoase si sa ne crestem cu drag piersicutele

eu am petrecut un reve pe cinste, nu m-am mai distrat asa de ceva vreme am fost la nasi la snagov, ne-am adunat akolo cu cei mai buni prieteni si am petrecut pana la 8 dimineata am cantat, am dansat, am ras cu gura pana la urechi si, ce credeti? la inceput de an nou mi s-a implinit o fantezie - m-am trezit alaturi de 2 barbati bine unul din ei sotzulache bineinteles nu va ganditi la cine stie ce pentru ca petrecerea s-a prelungit foooaaarrteee mult si nimeni nu s-a putut abtine de la pahareala i-am oprit pe toti akolo sa doarma asa k a trebuit sa ne ingramadim prin paturi unii au avut noroc sa doarma cu doua, eu cu doi...deh, viatza m-am simtit k in copilarie cand muream de nerabdare sa dorm cu verii mei la gramada si sa ne hlizim tt noaptea
una peste alta, super mega petrecere, o tona de mancare, fel de fel de specialitati, bautura la greu (am servit si eu cate ceva ).
pitik a petrecut cu bunicii, am lasat-o la mama, la 12 fara un sfert a picat lata dp ce a dansat si a cantat cu buni. ieri am fost sa o luam si am venit acasa rupti de oboseala k deh n-am dormit nici 3 ore dar am recuperat azi noapte.
aseara a tras o criza de plans de vreo ora jumate de-am crezut k o sa chemam salvarea i-am dat sab simplex, gripe water, bonnisan si intr-un final juma de doza de panadol banuind k totusi poate e de la dinti. la 5 min de la panadol s-a linistit, deci cred k de akolo a fost.
azi suntem la a patra zi de supitza crema de morcov (fiarta cu patrunjel dar i-am dat doar morcov pasat). de maine ii pasez si patrunjelul si bag la fiert pastarnacul. la sucul de morcov am renuntat dp 3 zile k nu-i placea deloc. in schimb piureul il devoreaza ar manca un caston intreg
apropos, ce cantitate putem sa le dam? io n-am masurat pana acum cati ml, dar azi am ajuns deja la vreo 12-14 lingurite de-ale ei...dp cum papa i-as da si mai mult, da' nu stiu pana la ce cant ma pot intinde...
revin mai trz ca maraie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Vezi tu, Lorena, tocmai titluri precum : "cea mai prezentabila etc" pot isca, daca nu discutii in contradictoriu, macar iritari pt. ca, pt. fiecare mamica, dincolo de orice obiectivitate, puiul ei e cel mai frumos. Eu propun sa acordam titlurile astea asa, mai in sinea noastra.
Toate piersicutele, fara exceptie, sunt copii reusiti, frumosi foc si precoci.

Roxy, wow, ce petrecere pe cinste! Si zici ca dupa ai nu erau decat cate 3 locuri pe canapea ...way to go, girl!

Balanta, LML pentru cei doi frumosi ai tai! Ai baieti mari...
Si Eric al meu vrea sa stea direct in picioare de acum, cand incerc sa il pun in fundulet pt ragait, se sprijina de mainile mele si se ridica hopa-sus.

Ana, mersi pt raspunsul cu sippy cup. cred ca mai are nevoie de un pic de antrenament inainte sa-i dau lm din ea, dar suntem pe calea cea buna.

Noi nu avem nimic deosebit de raportat, decat ce mai mancam: a descoperit gustul mandarinelor, mai intai suc stors direct in gurita din cate jumate de feliuta, apoi i-am dat feliute in safe feeder si le suge de le lasa uscate. Vreau sa ii mai storc cateva si sa-i dau suculet indoit cu apa, in canita cu cioc.
Dupa n marci de cereale incercate, care de care mai bio si mai nu stiu cum, am descoperit care-i plac cel mai mult: Milupa cereale de orez si porumb. Sunt foarte fine ca textura si au aroma de vanilie.
Legumele sunt in continuare cah, carnea si mai si...
Cum le mai dati voi legumele de le papa asa bine? Puneti ulei, un pic de sare, ceva? Eu am pus cateva picaturi de ulei in brocoli dar degeaba, nu il vrea.

Ies ca maraie.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello hello.
La multi ani pentru gemenasii Balantei.
Noi nu raportam nimic deosebit. Aurora intr-adevar papa mai putin dupa vaccin, dar nu ingrijorator. Se mentine pe la 650-700 ml pe zi, deci sper ca e ok. In schimb, crize la fiecare masa, plans, arcuit, schimbat pozitii, din brate pe perna, iar in brate, iar pe perna....si tot asa.
Zilele astea a fost tare solicitata ca am fost toti in jurul ei, a ras mult. Mai baga cate un plans de oboseala dar il rezolv rapid cu un infofolit si deschis de geam. Cum simte aerul rece, ia somn instantaneu. Si acum doarme la racoare ca era tot un plans, nu ne puteam apuca nici de baita la starea in care era.
Ma distreaza oarecum ideea cu topurile, dar nu cred ca e o idee buna sa facem comparatii mai ales in ceea ce priveste achizitiile. Fiecare bebe are ritmul propriu si nu cred ca e cazul sa ne ingrijoram inutil ca altii sunt mai cu mot sau fac mai multe lucruri. Mental cred ca fiecare facem comparatii, dar am ajuns la concluzia ca nu sunt foarte sanatoase. Aurora de ex. e mezina odiseei asa ca eu nu ma pot raporta la celelalte piersicute. Degeaba ma gandesc ca ea inca nu face nu stiu ce, pentru ca e cea mai mica de pe aici. Mereu cand ma ingrijorez in sinea mea ca ar fi timpul pentru vreo achizitie, se intampla si minunea curand.
Spunea Viairo intr-un mesaj (apropo Viairo, te asteptam mai des) ca ea nu a putut contribui cu multe info ca piersicuta ei e mai micuta decat restul. Exact asa ma simt si eu, doar invat de la voi si aflu ce ma asteapta. Dar eu tot scriu vrute si nevrute chiar daca nu intereseaza pe nimeni.
Cam atat imi amintesc...
Va pup si sper ca toate piersicutele sunt bine sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetelor va pup.Am Ajuns si noi la copii. De luni ii dau si eu cereale. In rest Nectarel e un cuminte. Cat despre topuri si achizitii, eu zic doamne Ajuta ca e sanatos.Mie mi s-a spus Clar sa nu fac niciun fel de comparatii. Si nici nu fac. Vai, ROXY ce Petrecere . Sunt convinsa ca a fost super. Noi am facut la un rest. Din Craiova, ma rog patronul fotbalist si a fost plin de ei si de paparazzi ca au fost mimozele de la Buc. Ei, niste prieteni au fost la alt restaurant , daca ati vazut la stiri unde a iesit un megascandal. Mancare stricata si Alune cu viermi. Oricum I-au pus pe fuga pe ospatari si si-au pregatit ei masa. Va inchipuiti spam ele aranjate au trecut din nou la bucatareala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Tu fetelor, pe mine m-ati bagat in ceatza....de unde a pornit discutia asta cu topurile? ca eu nu inteleg....

Fleur, no ofense dar teazing-ul meu cu babele si senioarele a fost STRICT DE AMUZAMENT si daca mesajul meu a sunat altfel, imi cer scuze. Dar dupa raspunsul fetelor, eu am inteles ca s-a priceput ce am vrut sa zic.

Legat de topuri, eu cred ca nu am prins de unde s-a legat subiectul...

Va pup.

Noua cred ca ne ies dintii ca suntem haotici rau si la mancat si la culcat deja de 2 zile...

Mergi la inceput