Impresii despre cadourile primite - 2012

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Eu am primit Kindel white paper.
Sint super multumita
- iti poti regla luminozitatea, poti citi fara sa aprinzi veioza si in soare
- poti schimba marimea caracterelor ,ceea ce ptr. mine a fost un avantaj cind nu am putut purta ochlarii
- are dictionar, este suficient sa pui degetul pe cuvint si apare toata definitia (conjugarea verbelor si verbele compuse, substantivul, daca are adjectiv sau adverb. originea cuvintului....)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Deci, eu declar in mod solemn ca incep sa-l urasc pe mos craciun asta . Am facut greseala sa mergem la socrii, si cum al meu barbat mai are inca vreo 3 frati, plus bunicii de rigoare, iar noi detinem 3 copii in dotare.....nu vreti sa stiti ce nebunie a fost!! 4-5 randuri de cadouri de fiecare (nu chestii scumpe, ci pe principiul multe si marunte), care au fost deschise si insirate prin camera (papusi de toate dimensiunile si cu tot felul de accesorii, plusuri, jocuri, dulciuri, etc), un adevarat calvar sa le reasamblez inainte de plecare, in asa fel incat sa nu las nimic in urma, si sa le si aloc corespunzator copilului in cauza, iar apoi acasa sa le mai gasesc si lor loc intr-o camera oricum full de jucarii .
Norocul meu a fost ca si copii au uitat ce-au primit fiecare , asa ca in afara unor papusele micute si a unor jocuri pe care le-au retinut ca fiind ale lor, restul au fost redistribuite absolut aleator, iar dupa 2-3 zile au ajuns la gramada in cosul de jucarii!!!

PS: este un pamflet, rog a se trata ca atare, n-am nimic cu saracul mos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Mickyyy- daaa..cunosc caci si noi am avut acelasi scenariu de Craciun! am fost 10 adulti si 5 copii dintre care 4 sub 6 ani si nu iti spun ca musiu al meu desi multumit de cadourile primite il vana si pe verisor sa-i ia masinutele ori pe verisoara mica sa-i ia caruciorul de papusi! Era ca la nebuni...alergam toti de colo colo ca sa evitam sa se incaiere copchii intre ei!

In privinta manusilor ..eu nu am nimic contra manusilor cand sunt facute cadou cu folos! pe langa faptul ca am o colectie destul de mare de cand eram in Romania ( imi placea sa-mi cumpar in fiecare iarna una-doua perechi noi din piele de diverse culori ca sa le asortez la posete si pantofi) acum stau intr-un oras in care temperatura scade sub zero grade cateva zile pe an si doar noaptea! deci nu le mai folosesc! iar in vacante preferam mereu destinatiile calde deci nici macar asa nu pot spune ca imi sunt de vreun folos....

Dar asta e..calul de dar nu se cauta la dinti...ma declar multumita si asa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da' asa e frumos cand e casa plina de copii si le vezi fatzucile pline de uimire si bucurie, e un sentiment minunat!

Eu am primit de la sot hainute si un lant cu un pandantiv. Partea frumoasa e ca nu stiu cand l-a luat Eu care stiu tot, vad si aud tot, de data asta mi-a scapat. Ori m-am ramolit si n-am fost destul de vigilenta, ori baietii mei au fost supe-vigilenti!

Cert e ca mi-a placut si m-au surpins placut!

Mergi la inceput