Impresii despre cadourile primite - 2012
Raspunsuri - Pagina 2
Aqai spune:
fii-meu cel mic: animalul din poza :)
fii-meu cel mare, aparatul cu care a fost facuta poza
moi: album opere tamara de lempicka www.delempicka.org/" target="_blank">http://www.delempicka.org/
'tre sa studiez, nu imi e cunoscuta opera ei
jumatatea: pantaloni noi de snowboard + www.amazon.com/Drawing-Right-Side-Brain-Definitive/dp/1585429201" target="_blank">http://www.amazon.com/Drawing-Right-Side-Brain-Definitive/dp/1585429201
post craciun, datorita zapezii, soldateii au primit schiuri si clapari
toata lumea fericita :)))
nafi spune:
Mai fetelor..se pare ca astia de vand manusi s-au scos de Craciunul asta!
Eu am primit nu o pereche ci TREI! pe toate gusturile! mov de la byblos, rosii de la chinezi si unele tot mov dar lata nuanta numai ca fara degete , lungi pana la coate si cu pietricele sclipicioase...Toate astea de la soacra si cumnate care se vede ca au fost prea ocupate cu pregatirile de Craciun ca sa mai si vorbeasca intre ele despre ce cadouri fac! Am primit si sosete calduroase ptr casa asa ca sunt cu extremitatile la caldura!
Ricky in schimb a fost foaaarte fericit...a primit trenulet, lego , camion mare (cum isi dorea) , un joc cu numere si cifre cu magnet, pijamale si inca vreo 2-3 pe care nici nu le-am desfacut caci a primit prea multe si i le dam pe rand ..asa se va bucura de ele treptat...caci ce-i prea mult strica...
aa..si La Multi Ani pe 2013! Sa va mearga toate struna!
mcoca spune:
Cred ca ar trebui schimbat titul topicului,ca se pare ca toata lumea e off. Propun :
Hai sa ne laudam cu ce am primit de Craciun
Vicky, Printzesone and BB (22+)
Androix spune:
Ce e, tu n-ai primit manusi si simti o urma de regret?
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
J G spune:
Carla e fericita cu ce a primit (Catelul Bobi cu fluiere) dar si-l dorea foarte, foarte mult, asa ca ma asteptam sa fie OK. A mai primit de la bunici o carte (Complotul Mos Craciunilor, foarte haioasa, a citit-o deja) si o trusa de doctor cu care-l consulta pe Boby.
Si a mai primit o carte care nu-i place deocamdata, pe principiul prea mult scris si prea putin poze .
papanash spune:
eu nu am primit manusi , am vreo 4 perechi, dar de ce n-am primit si eu manusi ???
Mos Craciun exista !!!
..............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Oamenii sunt facuti sa fie iubiti si lucrurile sunt facute sa fie folosite.
Confuzia in aceasta lume este ca oamenii sunt folositi si lucrurile sunt iubite !
Aqai spune:
mcoca, pai daca tot a curs ditamai topicul la generale + zeci de mii de alte discutii in grupuri mai mici in care ne-am laudat CE CUMPARAM de craciun, de ce nu ne-am lauda si cu CE AM PRIMIT? (ups, scuze, in cazul in care nu am primit manusi )
adica toata munca aia de gasire a cadoului perfect trebuie sa aiba si o rasplata pana la urma, nu?
carmickey spune:
la noi mosul anul asta a fost mai sarac
fetita mea a primit o orga electronica,pian cu microfon si un scaunel, o tablita magnetica cu forme geometrice de care este ff incantata, carti de colorat cu carioci, si o carte cu imagini miscatoare.
fiul a primit un set de nivea cu tot ce ii trebuie unui baiat, si banuti de buzunar sa iasa in oras cu prietenii plus nelipsitele dulciuri la amandoi.
ela_04 spune:
Nu inteleg ce aveti cu manusile!
Eu mi-am facut cadou singura o pereche si o palarie...
Sotul si-a cumparat niste bocanci de la nu stiu ce firma... nu au si de dama asa ca nu prea m-a interesat.
Noi ne luam singuri ca suntem prea ciufuti...mie niciodata nu imi place, nu mi se potriveste sau am deja ce imi ia el, si viceversa.
Baiatul desi vroia un lego de 4+ ani a primit unul de 2+ (are 3 ani) si o masina de pompieri...destul de ieftina, vreo 20 de lei ca ma gandeam ca iar ramane fara roti dupa 2 zile iar in a 3a o arunc eu la cos ca ma impiedic de resturile ei...
Vreau sa spun ca baiatul e absolut indragostit de masinuta asta. O parcheaza noaptea langa pat si a rezistat surprinzator. Chiar ma simt aiurea ca nu i-am luat una mai buna...
Fata a primit o papusa uriasa Alba ca zapada. O cheltuiala cam inutila tinand cont ca are abia 2luni jumate.
O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!