Impresii despre cadourile primite - 2012

Impresii despre cadourile primite - 2012 | Autor: Selene_Bunny

Link direct la acest mesaj

Deschid eu subiectul, stiu ca a fost unul si anul trecut.

Daria a primit multe, poate chiar prea multe jucarii anul asta, nu ma asteptam la atatea. De unele, cele mai dorite (un pui de dragon Mystic Babies si poarca Lili, din seria de purceluse in cescute), s-a bucurat f. mult cand a desfacut cadoul. Insa toate au palit in fatza Turei, sora Vurei, luata de la Carrefour, gratie reducerilor de 40%. Deocamdata, e jucaria preferata.

Restul jucariilor, nementionate, nu i-au starnit inca interesul, pe unele le-a si descompletat deja.

Despre Tura, pot spune ca zice destule chestii, rade, canta, vocea ii este clara, pronuntia corecta. Numai ca e destul de grea, din cauza mecanismului.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Am incercat sa ne concentram pe ceea ce inseamna Craciunul (adica iubire, familie si daruire) asa ca am avut cadouri mai modeste decat in alti ani:

Henrik (5 ani) a primit un DVD cu desenele preferate si un omulet de turta dulce
Miruna (10 ani) a primit bilete la Cirque du Soleil si un omult de turta dulce.

Noi cei mari, am primit felicitari facute de copii, papi a primit un after shave, mami 15 minute de masaj facute de copii.

Editez sa scriu ca amandoi s-au bucurat foarte tare de ceea ce au primit si noi cei mari la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Pai, eu am primit al treilea an consecutiv minusi sclifosite din piele rosie! Ca Mosu a uitat ca a adus si anul trecut, le-a vazut in trecere pe cele de acum doi ani agatate la un deget si s-a gindit ca nu poci sa umblu eu asa!!! LOL (Le-am schimbat azi cu unele maro, rezistente, de condus!) Si bilete la Rod Stewart, pe care le partajez cu Colegu'!

Atomix si-a trade in economiile si si-a cumparat televizor la juma' de pret, adica il ia pe-ala din salonul nostru si-l duce la el in basement, asa ca noi tre sa ne luam altul ca sa se poata el juca la PS3 in liniste pe ecran plat, ca tv cu tub... pai ala e de cind erati voi tineri, acum numai noi mai avem (ca sa citez!) Asa ca acesta fuse cadoul, acum are televizorul lui.

Addie si-a largit semnificativ colectia de Barbie (care sint din ce in ce mai urite, are una creepy rau, i se invirte jumatatea de sus a capului, partea cu scalpul si coronita, juma de cap are parul roz si jumatea ailalta e blonda. Cind e rozul in fata, e Pop Staru'. cin e blonda e Printa! OMG! Si mai si cinta cind o apesi pe medalion! Da'i scot eu bateriile! LOL

Cu totii, am primit un tablou, ma rog, o pinza scrisa inramata, de se pune pe perete, ceea ce-i confera statut de tablou, da' fara desene, doar scris, cu "Reguli de familie": Sa fii bun, sa rizi, sa nu te lasi batut, sa iubesti... L-am pus in capatul holului dintre camere, il partajam asa, citesc cite-un cuvint de cite ori imi arunc ochii intr-acolo si imi place mult.

Ladies, La Multi Ani, un an nou mai bun decit cel vechi! :)

Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Io am primit manusi (n-aveam nevoie, am vreo 5 perechi), un lantisor cu medalion (nu port) si dulciuri, multe dulciuri, am mancat la dulciuri cat pentru 3 randuri de Sarbatori.

In rest, bani, aia or fost cel mai bun cadou, mi-am luat mobil nou platind doar o mica diferenta si mi-am reparat laptopul.

Iubi al meu a primit o carte, si-a mai luat el una si mi-a luat si mie una, imi place mult.

Bune cartile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

sotul a primit o curea pe care si-a ales-o el. as fi vrut sa fie cadou surpriza dar deh :( si si-a auto facut cadou o tableta :)
alex a primit jucarii. s-a bucurat mult de masinute. a primit si toba si xilofon, spre surpriza mea nu e interesat de xilofon cine stie ce.
eu am primit 2 pulovere - imi trebuiau, o pijama - trebuia si un set cercei si pandantiv. nu stiu cum sa port cerceii si sa raman si cu urechi. mi le smotoceste alex.
in rest, traditionalele seturi de cosmetice....si lenjerie. asta am facut cadou. pt cumnata care naste luna viitoare am dat hainute de-ale lui alex + un balansoar.
per total foarte fain totul.
mai ales ca nu-mi doream nimic :)

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Anul asta nu a fost Craciunul cu care sunt eu obisnuita. In mod normal incep sa imi fac liste si sa cumpar incet cadouri de prin toamna (asta daca gasesc ceva ce stiu ca nu voi mai gasi). Strang bani din timp ca sa cumpar si cand cumpa...uit de mine. :)))
Tot timpul evident ca daruiesc ce stiu ca ii place pers. care primeste cadoul, nu ce imi place mie.
Anul acesta nu am putut sa ma intind, asa ca am cumparat lucruri extrem de simbolice sau amuzante.
Prietenul meu a primit un set de silicon pt facut oua si altele in tigaie, ca a inecrcat el sa ma surprinda si a vrut sa faca un ochi de ou intr-o rondea de ardei gras. Evident ca nu a iesit.
Si a mai primit o curea, ca tot cautam de nu stiu cand.
Partea amuzanta este ca le-a primit in 26, la o zi dupa impartirea cadourilor pt ca efectiv am uitat de cadou si l-am gasit in dulap, cand imi cautam niste haine
ASta s-a intamplat pt ca aveam multe pungute cu cadouri de la familiile noastre si eram asa focusata pe alea ca am si uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Eu am primit un notebook acer aspire one 532cu 4 zile inainte de moso geaca o bluza o crema de corp si un sapun, Delia a primit jocul bazele stiintei-sistemul solar(care nu este cine stie, ce am ramas dezanagita)a primit o lenjerie de pat, plastilina, puzzle ca e inebunita dupa, 10 lei, 2 papusi, cercei de argint care nu se exideaza si un ursdulet de plus, al meu sopt a primit o crema de ras, o caciula si o bluza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Addie si-a largit semnificativ colectia de Barbie (care sint din ce in ce mai urite, are una creepy rau, i se invirte jumatatea de sus a capului, partea cu scalpul si coronita, juma de cap are parul roz si jumatea ailalta e blonda. Cind e rozul in fata, e Pop Staru'. cin e blonda e Printesa! OMG! Si mai si cinta cind o apesi pe medalion! Da'i scot eu bateriile! LOL

Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
[/quote]

Da, si Victoria a vrut-o e din filmul "The Princess and the PopStar". I-auzi, nu stiam ca i se-nvarte capul... eu incercam sa sco coronita, bine ca n-am rupt-o. Te intreb si eu: canta numai "A Princess wanna have fun"? Sau mai canta ceva? Si daca da, cum?

PS: iau si eu o pereche de manusi rosii :) sa nu te mai plangi ca ai atatea, nu de alta.

Mergi la inceput

Noi am renuntat sa ne mai facem cadouri, ptr. ca nu ne 'nimeream' niciodata, apoi dupa craciun o saptamana umblam prin magazine sa returnez 'cadourile'. O maaaaaare risipa de timp. Oricum, cand avem nevoie sau vrem ceva, ne cumparam fiecare ce avem nevoie. Asa ca Mosul vine numai la Victoria. Si a venit cu cadouri si cadouri, si cadouri... ca prietena mea m-a intrebat daca l-am rapit pe Mos Craciun Victoria a cerut carucior ptr. papusi (desi, mai are 6), a cerut o papusa de la Baby Alive (Mommy Doctor), pe care Mosul nu a gasit-o, in schimb a gasit-o o prietena de-a noastra si i-a facut-o cadou de Craciun , a cerut Furby mov (pe care nu l-am mai gasit in magazine, a fost comandat la pret dublu de pe e-bay (care zace, ca nu se joaca cu el), a cerut un titirez si cam atat. Mosul i-a mai adus multe surprize, printre care un smart globe, puzzles, carti, carti de colorat, un catel cu baterii (zace si ala langa Furby), o papusa de la Baby Alive (pe care am luat-o inlocuitor de Mommy Doctor, ca nu stiam ca prietena mea o sa o gaseasca) si nici nu mai stiu ce, sunt convinsa ca au mai fost cadouri, doar ca nu mi le amintesc...

Oricum, in dimineata de Craciun, Victoria a fost un copil foarte surprins si foarte fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Addie si-a largit semnificativ colectia de Barbie (care sint din ce in ce mai urite, are una creepy rau, i se invirte jumatatea de sus a capului, partea cu scalpul si coronita, juma de cap are parul roz si jumatea ailalta e blonda. Cind e rozul in fata, e Pop Staru'. cin e blonda e Printesa! OMG! Si mai si cinta cind o apesi pe medalion! Da'i scot eu bateriile! LOL

Simonna

Da, si Victoria a vrut-o e din filmul "The Princess and the PopStar". I-auzi, nu stiam ca i se-nvarte capul... eu incercam sa sco coronita, bine ca n-am rupt-o. Te intreb si eu: canta numai "A Princess wanna have fun"? Sau mai canta ceva? Si daca da, cum?

PS: iau si eu o pereche de manusi rosii :) sa nu te mai plangi ca ai atatea, nu de alta.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

[/quote]

Hah, vezi sa nu-i rupi si capul :) Cred ca a voastra e alta, una cu rochie albastra? Ca pop-staru' nostru care cinta "Pricesses..." nu-i cu cap invirtitor... Asta de i se invirte capul e toata roz... Pina in acest moment numaram 3 pop-staruri diferite... Pfui, totul e roz in casa :)
La multi ani!
S.

Mergi la inceput

Simonna, mersi de raspuns, da' cu manusile cum ramane?

Asta (Barbie) are o rochie scurta, cred ca e albastra si una de bal deasupra, roz.

Edit: apropo de rupt capul :) Victoria ma iarta cand fac cate-o boacana din asta I-am bagat una dintre (cele 20! de) papusile preferate la spalat si apoi la uscat in uscator. Am scos-o pe Blondie cu parul tot topit si lipit de cap! Wow, ce-am mai tremurat, ma gandeam ca o sa se apuce de urlaaaaat... i-am zis uite, ce-a facut mami, da' n-am vrut. Ea a inceput sa rada si a zis: "Blondie a fost la tuns." Si atat a fost. Am scapat! S-a mai jucat o vreme cu ea si duminica mi-a zis sa o arunc, ca nu-i mai place cu parul ala asa...

Mergi la inceput