Mai are cineva uter retrovers si bicorn?
Raspunsuri - Pagina 3
olimp spune:
miralexia ma bucur enorm pentru tine , apropo ca sa fi sigura ca se fixeaza bine bebe , poti sa iei utrogestan de 100 , 2 pastile una dimineata si una seara intravaginal , e pe baza de progesteron si previne avorturile spontane sau foarmarea de hematoame.
ai sa vezi ca va fi bine , pana le pa 6 saptamani chear 7 ai sa ai parte de dureri mici ca la menstruatie dar sunt ok atat timp cat nu sangerezi sau nu te doare tare , ia No-spa linistita si eu utilizez , poti lua pana la 6 pastile pe zi.
te astept cu vesti bune , si daca se confirma inimuta vezi ca exista topic pe forum cu gravidute de septambrie-octombtrie sunt mute fate ca si tine ai va puteti impartasii emotiile.
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +
Miralexia spune:
Multumesc Olimp,
Medicul care m-a vazut nu mi-a zis sa iau utrogestan. Ma gandesc sa nu creez vreun dezechilibru hormonal luandu-l fara recomandarea lui. Ce-i drept, nu am analize ca sa stiu cum stau echilibrul hormonal. Sper totusi sa fie ok si sapt viitoare sa ii vad inimioara
Pupici
olimp spune:
miralexia poti lua fara nici o problema utrogestan , nu te dezechilibreaza homonal , el sa de foarte des , cum doresti , eu in locul tau as lua mai ales ca ai uterul mai special decat noi .
sarcina usoara si sa ne auzim cu bine
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
14 +