Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Vad ca ai un fibrom operat. Cat era de mare si de care fel era?
Am si eu un intramural de 2.80 mm actualmente si calcificat undeva in stanga sus. La primul bb nu era calcificat si a crescut de la 4 mm cat era cand l-am depistat in 6 saptamani de sarcina pana pe la 8 in luna a 8-a. Mie nu mi-a facut probleme in general. rima sarcina a fost cu chiuieli sise pare ca si asta nu e tocmai cuminte. In rets insa , daca nu faceam eco de sarcina atunci nici n-as fi stiut ca il am.

Alina 13+

Mergi la inceput

Scuze de oana... am incurcat eu borcanele...
Inainte sa ma alaturi voua intrasem pe un alt forum pe care am mai stat si la prima sarcina. Grupul s-a dovedit altfel de cat ma asteptam si m-am aricit de la atatea diminutive si pupicei. Riscam un diabet insulinodependent asa ca m-am relocat. oana era o fata de acolo. Deh... hormonii imi joaca feste.

Alina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

danapotecuta povestea mea e lunga , dar important e ca finalul e cel dorit , am 3 fibroame , unul de 2,2 cm intramural , unul de 1 cm subseros si cel operat care era imens de 10 cm subseros - era si embolizat si devenise tare ca piatra si impiedica fixarea sarcinii , la extirpare l-au cantarit avea 500 gr ditamai grepefuitul

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Sa speram ca totul o sa fie ok ... oricum, din ce am vazut avem acelasi DPN.. ce mai e pana in iulie...?
Bunica mea a avut ce descrii tu acolo si eu pe ea o mostenesc. Eu l-am monitorizat dupa bb1 si de la 8 cm cat avea cand am nascut (cred ca prima oara m-am exprimat in mm - de cm e vorba)a scazut incet incet pana la 2.80 cm cat are acum pe cea mai mare latura. In al doilea an dupa sarcina am luat pastile contraceptive pentru el insa se pare ca el s-a miscorat de la sine nu din cazua lor intrucat in cca 1 an le-am oprit pentru ca facusem un nodul la san. Mi-a fost atunci frica ca o ia razna insa n-a fost cazutl. Partea buna e ca nu se mai alimenteaza, cea proasta e ca este calcificat deci opune rezistenta la extinderea uterului. Tratamentul ar fi repaos de toate natiile si no-spa si duphaston la 8 ore.

Alina 13+

Mergi la inceput

danapotecuta si eu imi mostenesc familia , mama ,matusile toate cu probleme le nivelul ap reproducator , noroc ca tarim in secolul 21 se mai sunt si alte metode si practici medicale

fibromul meu cel mare a tot crescut si crecut pana m-am hotarat sa-l embolizez la sfatul unui dr ginecolog care nu m-a avertizat ca o data embolizat impiedica nidarea , si am stat asa 2 ani timp in care mi-a facut si 3 inseminari artificiale , fara succes binenteles , anul acesta mi-am luat inima in dinti si am plcat in Ungaria sa vedem ce se poate face , doream sa fac FIV , cei de acolo mi-au spus ca am sanse mari sa raman insarcinata natural daca scot fibromul...si l-am scos , operatia am facut-o la Debrecen ( as fi iesit cam in aceleasi costuri ca si in tara dar difera stilul de abordare si optica dr de acolo , din pacate noi mai avem de invatat) , si iata dupa 6 luni am reusit ,prima sarcina am pierdut-o inainte de operatie si de embolizare , a doua acum in septembrie cea de a treia - ma rog la DD sa fie bine pana la capat , pana la inceput de iulie

nu stiu cum va trece voua timpul dar la mine parca sta in loc....

si eu snt cu tratament :
clexane 0,6 injectii
acid folic 5 mg/zi
femibion - 1pastila pe zi
magne B6-2 buc /zi
utorgestan 200 - 2 /zi
si dopegyt pt tensiune - 1 pastila /zi

2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat

13 +

Mergi la inceput

Nu stiam ca embolizarea creaza astfel de probleme. Era cat pe ce sa ajung si eu acolo numai ca ibromul meu a descrescut de la sine, slava domnului iar fertilizarea n-a avut de suferit... cand am hotarat sa facem bb2 - in 3 luni s-a rezolvat fara urmariri de ovulatie etc... am lasat totul la voia sortii si a fost ok. Imi pare rau ca ai trecut prin toate acestea. Cu siguranta voi aveti acum o relatie mai puternica datorita acesto incercari iari acst bebelus o sa fie de 10 ori mai dorit si mai iubit. Eu zic sa stam cuminti ca iulie vine. oricum cu atatia hormoni i cu zille astea scurte cred ca impresia ca timpul sta pe loc e generala.

Alina 13+

Mergi la inceput

dana important e ca am reusit si noi si cum spui si tu legatura e mai starnsa caci am luptat amandoi

abia astept sa vina vara !

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

Olimp imi pare rau ca ai trecut prin atatea . Sunt sigura ca va fi un copil f norocos si f iubit. Mama mea a pierdut multe sarcini (vreo 5-6) pana sa ma aiba pe mine si era f tanara (primul copil la 19 eu la 23) toate le pierdea in primul trimestru. Au suferit f mult si tata si mama iar cand a ramas cu mine mama l-a anuntat pe tatal meu cand era in luna 4. Cand i-am sunat sa le zic de sarcina pe cat de fericiti erau pe atat de septici nu stiau cum sa imi zica sa stau linistita si sa astept sa trec de primul trimestru .. ca atunci e mai sigur ca e totul bine.
Ai trecut in Trimestrul II!!!! e mare lucru sansele sa se mai intample ceva scad extraordinar de mult. Medicina evoluat asa cum zici si tu!

Ai grija de burtica! BB e deja mare format si bine infipt in uter

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_popa27 spune:

eu am mari mustrari de consiinta ca vreau sa ma vopsesc...Acum am o culoare apropiata de cea a parului meu doar cu o nunata doua mai deschisa spre varfuri cum mi-a iesit nuanta de rosu din par si a ramas numai mai decolorat (eu ma vopseam un rosu aramiu si acum sunt satena). Incerc sa rezist dar dr mi-a dat voie sa ma vopsesc si tanjesc de fiecare data cand vad vreo roscata ..ma simt ca o matura cand ma uit la vreun film in care apar gagici cu nuanta cu care ma fac eu :))
Si vine revelionul !!!

12+

Mergi la inceput

diana popa asa esta am trecut in semestrul II dar asta nu ma face sa ma culc pe o ureche , ma tin de tratament si ma rog la DD

intradevar , prin ce calvar au trecut si parintii tau , e adevarat toate piedicile acesta te fac mai tare , noi il asteptam pe bebe cu sufletul la gura

si pe mine ma bate gandul sa ma vopsesc , de ce nu folosesti henna , roscatul si negrul din henna se prind tare bine si sunt din plante , la mine mai greu caci blondul...doar cu vopsea se poate , si nu stiu daca sa risc cu un vopsit dupa care sa imi fac procese de constiinta.

13 +

Mergi la inceput