Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
Ele spune:
Buna dimineata!
Vai Olimp , acuma spui de Torch??? Imi amintesc de la Denisa , ca am facut Toxo la Sanepid. La fel cu trimitere de la dr de familie.
Dar am sunat la toate cunostintele mele care au nascutd e curand si mi-au zis ca nicaieri nu se face gratuit. Si eu desteapta..tb sa sun direct la Sanepid.
Aveti idee cat costa TT?? o sa sun azi la Clinica sa vad cu aprox cat m-ar costa.
In rest..azi iarasi bucataresc si eu m-am ridicat din pat cu durerea de cap dupa mine. Gatul e tot in cutie si eu cand fac mancare stau cu geamul deschis de scade temeperatura la 14 grade.
Nu suport sa se faca abur si miros in casa. Cu nebuniile mele poate ma imbolnavesc mai tare.
Ca vb de antibiotic. ...la prima sarcina faceam febra (fara motiv sau nu au gasit motivul) M-au internat si am facut ampicilina injectabil.
Sunt antibiotice care merg in sarcina, ma gandesc si daca Doamne fereste face careva pneumonie, doar nu sta dr si se uita la ea.
Ginecologul mi-a zis ca daca fac infectie urinara tratam. Si de regula antibiograma mea , nu e foarte vasta. Putine medicamente la care nu sunt rezistenta. OFF, poate scap de infectia asta ca tare urata e!!!
Elena & Denisa
12 saptamani
dnapotecuta spune:
Buna dimineataaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Iertaciuni de absenta. Am fost la bunici si ne-am rasfatat din toate punctele de vedere insa n-am atins calculatorul. La noi toate bune... amigdalele isi fac de cap cand si cand dar astea sunt chestii minore.
Am recuperat si eu cu greu din urma. N-o sa va zic decat "Sarbatori fericite!" ca n-am apucat si bun venit burticilor noi.
De facut azi mare lucru n-as avea... trebuie sa ma adun si sa scot de prin bagaje si sa spal - spalatul asta a ajuns o oroare... numai cand ma gandesc la detergent o iau razna. De gatit a gatit sotul aseara o supa cu galuste si un pilaf de gainusa de tara... o minunatie. Asa ca nu duc lipsa de mancare. Va tzuc apasat pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Alina 12+
paula_m spune:
Neata
Alina, te dadusem disparuta!! Bine ca ai revenit la timp!!
Mi-am cautat acum analizele de la Raul, si am vazut ca din tot TORCH-ul, am facut doar toxoplasmoxa, restul nu le-am facut...si cred ca tot asa fac si acum...ca nu am anticorpi. Dar ma duc la Sanepid si intreb mai intai...
Dar DT cat costa?
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Ele spune:
Alina bine ai revenit!!! ne faceam griji pt tine.
Am aflat cat costa TT: 140 ron. Din care mai scad 20%, reducerea care o am.
Elena & Denisa
12 saptamani
Adde2510 spune:
Chiar ieri ma intrebam ce-o mai face "dnapotecuta?" :)
Sanepid-ul asta e fosta denumire pt. Directia de Sanatate? Eu pt. Bucuresti nu am gasit nicio informatie in sensul ca ar face TORCH sau macar Toxo gratuit. Pt. alte orase, da, mai apar sporadic info (Clujul in special). Chiar sunt in ceata :D Sa ne tineti si pe noi la curent. Si voi unde sunati? La Relatii cu publicul?
olimp spune:
adde sanepidul e acum Directia de sanatate publica
apropo fetelor voi aveti intepaturi si dureri ca de febra musculara in lateralele bazinului ? pe mine ma cam inteapa cand stau intinsa sau fac miscari bruste , oare sa fie de la ligamente sau poate fi altceva ?
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
dnapotecuta spune:
Olimp... zice-se ca ar fi de la ligamentele rotunde... personal sunt varza la anatomie la capitolul asta insa patesc si eu la fel de fiecare data cand uit ca mai duc ceva la purtator si ma ridic sau ma sucesc ca pe vremea studentiei. Am asa niste sageti de durere foarte intense dar care trec aproape imediat. Al meu zice ca o sa imi scrie undeva mare sa vad ca sunt gravida si nu mai sunt de capul meu.
Alina 13+
olimp spune:
danapotecuta exact asa se manifesta , deci sa nu ma ingrijorez degeaba , sti cum e la prima sarcina sunt atenta la toate detaliile
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
13 +
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dnapotecuta ... parca si Oana a fost cam absenta sau mi s-a parut mie? Alina 13+ |
Cine e Oana? Ce jena imi e, dar chiar nu pot sa-mi dau seama!!
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!
poze