Burtici cu stelute de iulie-august 2013 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstefania spune:

Apropo de durerea sanilor, vai de mine, nu mai suport sutienul de cand am aflat de sarcina, sunt tot fara sutien iar cand il port simt ca ma apasa la nivelul sternului si nu pot respira si simt ca ma i-a greata. Appropo de asta, se pare ca am scapat de greturi si varsaturi.

Maria, bine ai venit.
Pt. constipatie folosesc prune uscate si mananc cate un iaurt Danone cu prune, si la prima sarcina am baut spre final si apa cu seminte cu in ca aveam mari probleme si au aparut si hemoroizi, de care am scapat apoi of...

Haha, de acord cu cele care au zis ca va fi dor de burtica dupa ce apare bebele, pe langa toate fericirea pe care ne-o ofera bebelusul, isi va face aparitia oboseala, nopti nedormite, nervi, simti ca te lasa puterea, apare depresia dar sa nu le sperii pe burticile aflate la primul copilas.

Stefania 12+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Stefania ce ai enumerat tu acolo,oboseala,nopti nedormite etc eu le-am avut in timpul sarcinii, dupa ce am nascut am fost o fericita, am avut un copilas atat de cuminte,ajutor din partea sotului,n-as mai fi intors timpul inapoi pentru nimic in lume.
Asa ca fetele care sunteti la prima sarcina nu va speriati,fiecare sarcina e diferita,fiecare copil e diferit,la fel si fiecare dintre noi reactionam diferit.

Mony de Denis Adrian (01.08.2009) + 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

mony si sa imi fie greu nu mai conteaza ...dupa cinci ani de lupta cu infertilitatea nu mai fac mofturi

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui RLK

Salutare gagici!
Ma alatur si eu voua oficial, desi pana acum v-am citit din umbra :)
Inca incerc sa ma prind cum e cu postarile...e prima oara cand intru pe un forum.
About me:
Data nasterii 04.10.1983
UM: 30.09.2012
DPN: 07.07.2013

V-am pupat!

RLK

RLK, bine ai venit si sarcina usoara in continuare. Tb sa scrii 10 mesaje sa nu mai fii moderata. Eu mi-am dat seama ca e o mamica noua, pt ca stiam ultimul mesaj de pe pag 9 si nu mai imi iesea la numaratoare

Stefania, la 11-12 sapt nu e chiar asa mic bb. Mie la 5 cm mi se pare destul de marisor, dar adevarul e ca nu pot sa-mi dau seama daca misca copilul sau sunt gaze...dar tind spre copil , totusi...ca gaze nu prea mai am.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 11+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

olimp te cred si te inteleg. Imi spunea soacra mea indignata ca tot mi-e rau " daca toate sarcinele ar fi ca a ta s-ar lasa femeile de facut copii" , nu e deloc asa, ea nu stie ca sunt multe femei, de exemplu ca tine,care trec prin incercari mult mai grele si tot lupta pentru copilasul ei.

Mergi la inceput

paula eu nu intelegeam de ce s-au decalat mesajele,deci asta era motivul
Sigur e bebe ceea ce simti,spune " heyy mami sunt aici"

RLK bine ai venit printre noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marie_83 spune:

De abea astept sa simt si eu pe bebe cum misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RLK spune:

Va multumesc mult pt primire !
Seara frumoasa tuturor!

RLK 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

RLK bine ai venit !

mony

XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani

13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Sper ca n-am speriat pe nimeni cu minunatele postari de mai devreme. Drept dovada ca nu e asa tragic zic eu ca e faptul ca suntem cateva mamici la a doua sarcina deci orice ar fi trece si se uita.
Eu sunt multumita de ine. Am acut o baie luunga si m-am defrisat, manichiurat si pedichiurat. Noroc cu cosmeticalele fara miros ca altfel... Am tras si un raid prin casa asa de chii soacrei ... mai ales in bucatarie unde al meu azi a gatit eroic si s-a simtit nevoia de smotru dupa. Am dormit iar azi putin la pranz. Incerc sa ma abtin ca sa pot dormi noaptea ina e un cerc vicios. Automat daca noaptea nu dorm ziua cad din picioare. Incerc sa ma educ dar fara succes. M-a tinut si vrema in casa ca se mai rezolvau lucrurile cu putin aer curat.
Pup pe toata lumea. O noapte linistita si somn usor.

Alina 13+

Mergi la inceput