A tunat si i-a adunat!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui b.nica
Mesajul tau din semnatura nu are final! De ce?

n-are, pentru ca este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Desigur, nu este corect ca noi consumatorii, abonati, sa nu fim īntrebati de sanatate. Tocmai noi, cei care platim serviciile lor, cei care avem un cuvānt greu de spus in rating. Dar nici nu am fost vreodata īntrebati!
Vorbind despre trustul pro, so, nu stiu de unde deductiile ca cineva cauta sa īsi satisfaca nevoia de cultura! Procesul de imbecilizare in masa este vizibil si de pe luna in cazul lor, si nu, nu li se cere ca trust comercial sa culturalizeze populatia. Īmi pare rautacioasa remarca. Vorbim despre divertisment de calitate, vrem stiri adresate tuturor, nu doze horror la five o ' clock , dedicate unor deraiati morbizi si sadici. Filmele sunt atāt de fragmentate de reclamele in prelungire, īncāt uiti de la o taiere la alta, la ce te uitai de fapt, mai ales cānd taie pe bune, deja practica obisnuita si pe la alte case, din film, nereluand de unde au intrerupt pt reclama. Sunt vulgari cam prin tot ce ofera.
Despre Antene. A1 este ocolita in proportie de 90% de noi. Mai servim cāte un film. Urmaresc Diva, Euforia tot pt seriale, A2 pt Oreste si Familia mea-BBC, TVR, A3 dar sunt cam saturata, pe Acasa ac prind "16 & pregnant" sau ceva de genul, dar īl vazusem pe MTV tot partial, pe Guran , vad ca si pe Film Caffe sunt difuzate filme bune, sunt fanul filmelor englezesti, in special clasice...mai e TCM...si mai sunt.
Din pacate nu toti au acces la ab. extra, cum spunea Mickyyy, majoritatea au standard, iar din posturile incluse, multe sunt searbade rau, dp meu dv pro este de departe cel mai putin adresat consumatorilor. Au luat-o rau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Pe mine ma enerveaza rau de tot Pro tv-ul.Pentru ca mi se pare ca indobitoceste.Cu toate emisiunile lor manelizate,cu stirile de doi lei,cu reclamele interminabile,cu filmele atat de vechi incat cred ca si bunica-mea se uita la filme mai bune decat difuzeaza ei.
Mi se pare imposibil pentru o televiziune cu atat de multi bani,sa difuzeze over and over aceleasi filme cu Chuck Norris,cu Van Dame si Steven Segal si toate prostiile de filme facute in anii 90.Sunt atatea filme aparute,atatea seriale superbe pe care le-ar putea cumpara..pentru ca au cu ce.
Pro tv pentru mine este televiziune la care ma uit atunci cand sunt bolnava.sa ma explic..stau acasa,concediu medical si pe la ora pranzului prind cate un film din ala,drama de familie,de prin anii 80 si stau acolo si zac si ma uit la el
Un alt lucru care ma dernajeaza sunt emisiunile gen Dansez pentru tine si toate minciunile de emisiuni inventate de ei unde mereu castiga nu cel care merita ci cel care are cel mai aiurea caz.Si degeaba iti place tie cum danseaza unu' altu,ce prize face x sau y cand ei saracii nu au un caz asa impresionant si oricum vor pierde.
Si emisiunile alea care dureaza oreee in sir si la care lumea sta cu ochii in tv,asteptan sa se termine ora de publicitate ca sa mai auda o gluma de la Banica.Aveam niste prieteni care mereu se plangeau ca sunt asa de obositi a doua zi dupa Dansez pentru ca au stat pana la doua dimineata ca sa urmareasca emisiunea si a doua zi mergeau la munca si vaaaiii ce greu a fost.Pai culca-te omule,stai treaz pentru o aberatie de emisiune.
De stiri nu mai zic nimic.
Sunt doaua emisiuni pe care le-am urmarit la Pro tv..Apropo tv si Master Chef..atat.In rest,din partea mea, sa scoata postul.Daca tot mi-au scos Discovery si m-au lasat cu niste incercari de canale gen Bbc Entertainment si Digi Life unde mereu sunt emisiuni de gatit,sa scoata ce mai vor ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

n-o sa intru in discutia cu ce posturi vizionez, ca sigur imi va dauna la imagine pe-un topic ca asta, unde pare ca cineva are senzatia ca vreun om de cultura s-a format vreodata in fata tv-ului

Asta mi-a placut
Numai ca eu nu cred sa dauneze imaginii daca spun ca-mi place PRO Tv, Pro Cinema, Pro Sport, MTv. Imi place in primul rand dinamica, stilul. Sunt emisiuni la care ma uit cu placere. Mi-ar lipsi cu siguranta daca mi le-ar scoate din grila si, cu siguranta, as renunta la firma de cablu daca mi le-ar scoate. Mi se pare firesc ca o firma de cablu sa puna in grila ce doreste/isi permite, dupa cum firesc este sa aleg ce-mi place.
Vad ca este o moda deja sa se scoata posturi din grila fara sa intrebe parerea celor care platesc bani frumosi acelor firme. Nu stiu cat e de legal...dar nu-mi place metoda. Poate ca ar trebui sa cunosca si sa tina cont si de parerile abonatilor, nu doar de negocieri si zdrang! un comunicat care ne pune in fata unui fapt implinit.

In rest, vreau doar sa va spun ca am avut surpriza sa constat ca exista persoane care se mandresc cu posturile pline de cultura pura pe care le vizioneaza, dar butoneaza cu pofta si se uita exact la ceea ce dezaproba in public. Pentru mine...nimic nou.

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu
Vorbind despre trustul pro, so, nu stiu de unde deductiile ca cineva cauta sa īsi satisfaca nevoia de cultura! Procesul de imbecilizare in masa este vizibil si de pe luna in cazul lor, si nu, nu li se cere ca trust comercial sa culturalizeze populatia. Īmi pare rautacioasa remarca.

daca despre remarca mea era vorba, ea nu se referea la programele trustului pro, ci la replicile din acest topic (si din alte 2-3 similare) conform carora creste IQ-ul ca pus in apa si bagajul cultural doar la anumite programe (fireste, perfecte pentru utilizatorul respectiv si famelia aferenta si, a priori, singurele adecvate) - ori eu exact asta ziceam, ca niciun post tv nu aduce adevarata cultura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Deci am inteles bine.

Paff, chiar ca obosite filmele lor!
Cat despre concursuri, m-am lamurit de ele, suntem luati de prosti. MAster Chef a fost o alta mare dezamagire pt mine. Preferam un concurs pe bune, nu jocurile de culise cu vedete prefabricate gen Casnica, au pus in umbra toata ideea concursului.

Mergi la inceput