A tunat si i-a adunat!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sunny71 spune:

Daca mai discutam mult de Maruta incepe sa i se urce la cap si il vedem ca apare pe lista candidatilor la presedintie, ca au mai fost cazuri de "realizatori"de emisiuni de pus poalele-cap care au avut impresia ca sunt "miezul din dodoasca".Emisiunea lui este o mizerie, dar nici cu "Abces direct" nu mi-e rusine.Cat priveste lista invitatilor la asemenea emisiuni nu stiu daca am vazut vreodata un invitat care sa vina sa discute despre subiecte interesante, intotdeauna s-a incercat canalizarea discutiilor catre subiecte urate.Unii au acceptat, altii nu, fiecre dupa dorinta ,DAR au fost cazuri de personalitati cu care s-a incercat crearea unor situatii jenante pentru a-i face sa vina la aceste emisiuni, dar nu au reusit si pentru asta respect respectivele persoane.In schimb am auzit de la cativa actori, cantareti...etc faptul ca au fost invitati la aceste emisiuni si au refuzat pentru ca "formatul emisiunii nu este cel in care pot sa apara".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Noroc ca-s la UPC.

aseara, cand am auzit faza cu romtelecomu', ma intrebam cand va mai dura pana ne scoate si asta oaresce din grila, ca deja prea pare perfect.

n-o sa intru in discutia cu ce posturi vizionez, ca sigur imi va dauna la imagine pe-un topic ca asta, unde pare ca cineva are senzatia ca vreun om de cultura s-a format vreodata in fata tv-ului dar nu mi se pare normal ce se intampla. atata timp cat intr-o zona nu exista intotdeauna mai multe variante pentru un furnizor de cablu, mi s-ar parea normal ca si 'telectualul sa-si poata viziona canalele discovery dupa ce-a ridicat o zi intreaga nivelul economic (sau alt fel de nivel) al tarii, dar si bunica sa-si poata vedea in tihna telenovelele, care nu pot fi inlocuite de filmele de pe tv1, oricate pagini s-ar scrie aici. nu stiu cum s-ar face asta, traim totusi intr-o economie de piata si e dreptul pro tv-ului sa ceara de 3 ori mai mult decat pana acum, si al romtelecomului sa nu accepte, dar si al utilizatorului tv sa aiba acces la ce program doreste fara sa faca schimb de locuinta pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy
Era pe tvr2 parca (sau pe 1, nu mai stiu ) o emisiune politico-economica deara pe la 9, la care ma uitam cu placere, da' nu mai stiu cum il cheama pe realizator,

Moise Guran si emisiunea e ora de business.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Daca privim cinstit problema, chiar este comercial sa dai stiri negative? Mi se pare grav acest aspect!
Noi suntem , cred, optimisti de felul nostru, acest atribut al romanului obisnuit este recunoscut, de ce atunci sa fie considerate anunturile negative preferate consumatorilor romani?
In acest context eu privesc politica canalelor de stiri care promoveaza la greu stiri negative ca fiind teroriste, adica sa agresioneze cetatenii in mod deliberat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
citat din mesajul lui anya

Noroc ca-s la UPC.

aseara, cand am auzit faza cu romtelecomu', ma intrebam cand va mai dura pana ne scoate si asta oaresce din grila, ca deja prea pare perfect.

n-o sa intru in discutia cu ce posturi vizionez, ca sigur imi va dauna la imagine pe-un topic ca asta, unde pare ca cineva are senzatia ca vreun om de cultura s-a format vreodata in fata tv-ului dar nu mi se pare normal ce se intampla. atata timp cat intr-o zona nu exista intotdeauna mai multe variante pentru un furnizor de cablu, mi s-ar parea normal ca si 'telectualul sa-si poata viziona canalele discovery dupa ce-a ridicat o zi intreaga nivelul economic (sau alt fel de nivel) al tarii, dar si bunica sa-si poata vedea in tihna telenovelele, care nu pot fi inlocuite de filmele de pe tv1, oricate pagini s-ar scrie aici. nu stiu cum s-ar face asta, traim totusi intr-o economie de piata si e dreptul pro tv-ului sa ceara de 3 ori mai mult decat pana acum, si al romtelecomului sa nu accepte, dar si al utilizatorului tv sa aiba acces la ce program doreste fara sa faca schimb de locuinta pentru asta.

Uite ca mie RCS.. imi ofera exact ce imi doresc eu si familia si de ce as fi de acord sa mi se ceara bani in plus for nothing!
Astia chiar nu fac cinstit investigatii ale preferintelor consumatorilor tv? Am o vaga impresie ca Romtelecom a facut!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Daca privim cinstit problema, chiar este comercial sa dai stiri negative? Mi se pare grav acest aspect!
Noi suntem , cred, optimisti de felul nostru, acest atribut al romanului obisnuit este recunoscut, de ce atunci sa fie considerate anunturile negative preferate consumatorilor romani?

capra vecinului a murit si ea, sau mai bine, a murit numai ea. nu-i suficient optimism?

Mergi la inceput

Citat:
Uite ca mie RCS.. imi ofera exact ce imi doresc eu si familia si de ce as fi de acord sa mi se ceara bani in plus for nothing!

a murit cineva si te-a lasat in locul lui pe post de consumatoru' standard?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

a murit cineva si te-a lasat in locul lui pe post de consumatoru' standard?

Haida-de!

Mergi la inceput

exact, cam asta ziceam si eu

nu-i nimic, mai cresti si (poate) o sa intelegi ca e perfect normal si acceptabil ca altii sa aiba alte optiuni, si ca-i de-a dreptul ciudat si ingrijorator sa para ca toti gandesc exact la fel ca tine si te-aproba. sau (poate) nu

Mergi la inceput

Citat:
]

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Mesajul tau din semnatura nu are final! De ce?

Mergi la inceput