A tunat si i-a adunat!

A tunat si i-a adunat! | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Romtelecom s-a suparat subit pe ProTv!http://www.ziare.com/media/pro-tv/romtelecom-vrea-sa-scoata-canalele-trustului-pro-din-dolce-afla-de-ce-si-cand-1209371
Ca noi consumatorii de Tv suntem satirisiti de canalele Pro nimanui nu i-a pasat!
Daca butonezi telecomanda ai sanse 100% cand ajungi la Pro sa dai peste interminabile reclame.
Canalele Pro sunt rupte de realitatea consumatorilor de Tv!
Daca Romtelecom stie realitatea si actioneaza ca atare sa vedeti lupte pe media!
Culmea este ca Romtelecom este tot asa de troglotita ca si televiziunea Pro!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Nici o paguba.
Adevarul este ca se poate trai fara canalele Protv. E super suficient sa ai discovery, discovery world, science, national geographic, nickelodeon pentru copii, history, paprika, stirile se pot citi pe net sau se pot auzi rapid la tvr1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Din pacate Rds-Rcs a scos din grila de programe tot ce inseamna Discovery, au mai ramas vreo 2-3 programe la care te poti uita fara sa iti vina sa dai cu televizorul de pereti.Din cand in cand mai vezi pe TVR cate un film vechi bun , cate o piesa de teatru de acum 25-30 de ani care te unge pe suflet si cate o emisiune re...re...reluata, cu mari actori romani de care nu ai cum sa te plictisesti .In rest nu prea ai ce vedea.La Pro Tv nu am vazut nici emisiuni nici filme bune,emisiunea lui Maruta mi se pare o mizerie stirile de dupa-amiaza sunt groaznice, cea mai mare parte a filmelor sunt excesiv de violente sau niste porcarii,deci nici o paguba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Mare pierdere, n-au decat sa le scoata pe toate.
Mai bine fac altceva decat sa stau in fata TV-ului, timp pierdut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

capcaunule, te rog sa ramai on topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

De departe este unul dintre cele mai proaste trusturi media. Mare, Mare Dezamagire!! Sper sa ii urmeze pe cei de la Romtelecom si altii
ProTv, Acasatv= Maruta, Luciu, manelisti( ei au fost cei care au adus urigia, ProTv- istii ),Nikita( tot ei au fost cei care au adus-o intaia oara ), reclame interminabile, Loredana promovata la max,, nepotisme la greu! Cica " gāndeste liber!" A! Si sa nu uitam de productiile proprii, telenovele si serialele, si mai ales de Oana Zavoranu, o alta "vedeta" marca pro, care ne bantuie cu tot neamu' ei, la ani distan#539;#259; de telenovela care a consacrat-o. Si nici de tepele caritaro-enterteinere, gen Dansez...nu mai scapam, sunt ale urmasilor, urmasilor no#537;tri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Am romtelecom si nu ma uit pe protv, acasa si ce or mai avea cei din trustul pro. Sa-l scoata!DianaD & Alexandru 12 04 2006www.snapped.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Nici o paguba.
Adevarul este ca se poate trai fara canalele Protv. E super suficient sa ai discovery, discovery world, science, national geographic, nickelodeon pentru copii, history, paprika, stirile se pot citi pe net sau se pot auzi rapid la tvr1

sper ca esti ironica, mai ales cu stirile de la tvr.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Noi ne mutam in curand de la RDS la Romtelecom si faptul ca e posibil sa n-aiba canalele trustului PRO nu e influenteaza decizia. Nu stiam ca MTV si VH1 sunt gestionate tot de trustul Pro.

O convisesem si pe mama sa faca aceeasi mutare insa nu cred ca se muta fara protv pentru ca e fan Tanar si Nelinistit, e singurul program la care se uita la ei insa sigur n-ar renunta la el :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

O convisesem si pe mama sa faca aceeasi mutare insa nu cred ca se muta fara protv pentru ca e fan Tanar si Nelinistit, e singurul program la care se uita la ei insa sigur n-ar renunta la el :).

si eu ma uit la "Tinar si nelinistit"in fiecare an cind merg acasa!

Eu sunt nostalgica cu PRO TV-ul ca e "nascut"odata cu fii-mio!

Dana

Mergi la inceput