A tunat si i-a adunat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sunny71 spune:

LA Pro Tv mai urmaresc cateodata "Romania te iubesc", iar pe Acasa ma uit rar la "Doamne de poveste" , in rest nu am ce sa vad.La capitolul filme trustul sta foarte prost , telenovele nu am mai urmarit de cand era una pe nu stiu unde cu sclava Isaura iar stirile lor nu ma intereseaza ca intru in depresie. Tragem linie si adunam: nici o problema...duca-se !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Am deschis subiectul pt. ca m-a pufnit rasul cand am auzit de conflictul de /ca pe la noi de final 2012.
Sa nu se creada ca stau agatata de tv dar la bucatarie merge televizorul cu stiri si seara selectez niste programe pe canalele mele preferate.
Apropos de stiri in bucatarie, am renuntat la ele acum dupa sarbatorile Craciunului pt. ca m-au scos din...papuci!
Parca vorbiti, toti s-au intrecut in stiri negative de parca asta ii lipsea romanului acum!
Numai nenorociri: morti accidentale, naturale si crime odioase!
Eu chiar nu inteleg! Eu personal am renuntat sa ma mai uit la canalele de stiri dupa astfel de prestatie!

Sunt altii care dupa sarmale sa le faca bine mortii si crimele? Ma indoiesc, atunci care este explicatia acestei tendinte morbide?

Chiar nu se mai gasesc in Romania stiri in spiritul Craciunului? Stiri care sa aduca bucurie si vesti de mai bine in casele romanilor?
Cine isi permite sa ne confiste dreptul de a avea Sarbatori fericite si speranta pt. un an viitor mai bun?

Mergi la inceput

Din aceasta cauza eu nu ma mai uit la stiri, numai morti, raniti, batuti...de cand or fi astea stiri de interes national ??? Si sa stai seara dupa o zi de munca sa urmaresti numai stiri de genul asta ? Mai bine opresc televizorul sau ma uit la emisiuni cu animale ca uneori acestea se comporta mai civilizat ca oamenii.SI eu am televizor in bucatarie si ma enervez cand vad ca sunt numai stiri din astea.

Mergi la inceput

Ca sa fiu on-topic, amintiti-va, nu cumva Protv-ul a dat tonul cu astfel de stiri negative la emisiunea de "Stiri de la ora 5"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Da, ei au dat tonul la atrocitati si Doamne sa-mi fie cu iertare, cat i-am urat in perioada aia.

Eu aveam atacuri de panica si ocd si nu stiam ce anume le declansa fix in timpul stirilor. Imi amintesc si acum cateva atrocitati de iti face parul maciuca in cap la om sanatos, d'apoi la o mamica zombie cu doua ore de somn pe noapte.

Pentru chestia asta nu-i am la suflet, chit ca unele emisiuni sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hmmm, sa fiu eu singura ciudata de pe forum care se uita la PROTv??!

Pana una alta, e cel mai ok post TV romanesc din punctul meu de vedere. Au filme decente, nu senzationale, dar nici porcarii totale cum vad in alte parti, au cateva show-uri faine pe care eu le urmaresc cu placere (Vocea Romanei, Romanii au talent, etc), sunt incomparabil peste Antena3 la calitatea show-ului (m-am uitat de curiozitate la X factor intr-o zi, sa vad cu ce difera de vocea romaniei, si-am vazut-o pe una, delia parca o cheama, schimonosindu-se si pisicindu-se acolo de parca era cu boyfriendul in dormitor, ca mi-era mie rusine cum draq a scapat aia pe sticla, si mai ales in juriu, era de toata jena).
Au stiri cat de cat obiective, chiar daca's pline de tragedii de tot felul (dar asta se vinde, asta dau toti), au documentare gen Romania te iubesc, care-mi plac la nebunie, au si comedii marca Media Pro tampitele, care chiar daca's trase de par, te fac sa zambesti.

Ma rog, eu ma uit rar la TV, pentru ca in 90% din timp sta pe desene , dar atunci cand ma uit, daca n-am chef sa ma uit la stiri sau la discovery &co, aunci mai mult ca sigur raman pe protv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

ba, i-au luat demult tvr-istii!
au inceput sa dea filme faine-faine!unde mai pui ca reclamele sunt in cantitati rezonabile. Stirile sunt cele mai curate, fara senzationaluri, cele din sport fara pitzi-amorurile fotbalistilor, basca mai zic si de alte sporturi, nu doar despre fotbal.
Stirile de la ora 5 au fost adoptate dupa ce fituicile Infractorul(oarea) au realizat tiraje naucitoare, alea au disparut, acum e branduita treaba de pro.
Romania, te iubesc, daaa! pana cand, Carmen Avram si-a mutat locul de munca. O prefer de departe. Doamne de Poveste, s- ar fi vrut sa fie ceva altceva, dar nu este.
Andi Moisescu a ramas ok cu Apropotv.

Mergi la inceput

Fetelor in parte aveti dreptate dar se pare ca sunt tendinte divergente in trustul Pro!
Sunt curioasa daca astia chiar se iau dupa impresia "consumatorilor" sau au ei politica lor de imbecilizare platita ( mult mai bine) altfel!
Ca probabil nu degeaba s-a strofosit Romtelecomul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

ba, i-au luat demult tvr-istii!
au inceput sa dea filme faine-faine!unde mai pui ca reclamele sunt in cantitati rezonabile. inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Habar n-am daca s-a mai schimbat ceva la tvr, pe tvr la altceva decat stiri ocazional, nu m-am mai uitat de secole, doar cand mai schimb canalele ii vad la fata. Era pe tvr2 parca (sau pe 1, nu mai stiu ) o emisiune politico-economica deara pe la 9, la care ma uitam cu placere, da' nu mai stiu cum il cheama pe realizator, in rest.....nu m-au impresionat cu nimic. Recunosc, am avut in vara o perioada cand o luasem razna cu politica, si am vazut cateva talk-show-uri jenante pe tvr1 si le-am pus si lor cruce cu acea ocazie.

Cat despre reclame, eu recunosc, trisez de ceva timp . Pentru ca televizorul sta dupa cum spuneam doar pe desene, prefer sa vad in "reluare" emisiunile de pe protv, atunci cand am eu timp de ele. Am facut o megainvestitie de 1 euro in abonamentul lor la voyo, si acolo nu e pic de reclama in timpul emisiuni. Barbata-meu a mesterit ce-a mesterit si-a setat internetul si pe televizor, asa ca se vede perfect, pot sa le dau pauza cand am eu chef, sa ma uit la orice ora la ele, e chiar ok. Sa vedem cat o sa fie abonamentul la ei dupa ce se termina promotia, ca 1 euro mi se pare chiar decent, dar daca-l duc din no la 3-4 cat era inainte, nu cred ca mai investesc in voyo

Mergi la inceput

Eu cred ca cei care se uita la Stirile de la ora 5 , se uita si la emisiunea lui Maruta pentru ca uitandu-se la problemele sau nenorocirile altora nu se mai gandesc la ale lor.Oamenii (unii) in loc sa vada ce au ei de facut in viata sa le fie mai bine se bucura ca altora le e mai rau. Nu degeaba e zicala aceea :
"Decat sa vezi barna din ochiul tau mai bine vezi paiul din ochiul altuia".
Si tocmai pe asta au mizat cei de la Pro tv.La capitolul filme nu imi aduc aminte de un film bun vazut la ei in ultimul timp, iar pe Acasa nici atat, Pro Cinema iese din discutie.

PS. Si eu sunt de parere ca TVR-ul da filme bune, cel putin am vazut la ei cateva filme vechi fffbune , unul dintre ele chiar intr-una din serile trecute.

Mergi la inceput