2013 va fi..............
ce ne dorim in 2013?dorinte,sperante, vise..........
eu personal,sanatate.
voi?
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Sa prind anul 2014. |
De ce? Ce e'n 2014, Marius?
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Sa prind anul 2014. |
Cred ca ai gresit o cifra.
De fapt corect era 2064!
Si-ti doresc din plin asta, cu multa sanatate si bucurie!
dana vio spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natalia_nica
De ce? Ce e'n 2014, Marius? "Un copil se naste cu nevoia de a fi iubit - si nu trece niciodata peste ea" F.A. Clark Mami de Denis (17.06.2006) |
In 2014 isi doreste sa prinda 2015 si etc.
Dorinte mari in pasi mici.
Va doresc tuturor ce-mi doresc si mie: un an bun.
Alexandra Maria
14.12.2007
szivarvany spune:
Liniste. Multa liniste si tone de plictiseala. Dar mai ales liniste + liniste + liniste.
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
Impreuna pentru 60 de copii
Prietenii lui Mos Craciun
Serialbastre spune:
Sanatate, putere de munca, buna intelegere cu cei apropiati! Si un concediu frumos la vara! Cam asta imi doresc pentru 2013.
Mai am o mica dorinta, dar o pastrez secreta..... daca nu se indeplineste?!
giulia71 spune:
Imi doresc sanatate, sa fim toti toti ai casei bine, sanatosi si buni de munca, asta personal.
In ansamblu, imi doresc ca toti s-o ducem, macar nitel mai bine, macar nitel, dar nitelul ala sa se vada si tot ar fi ceva.
Cetateneste: mai imi doresc sa se asfalteze jumatate de strada, ramasa neasfaltata pe care, ghinion, locuiesc eu.Imi doresc mult treaba asta
uneori gandesc prea mult....
Simonna spune:
Personal, imi doresc sanatate. Pentru copiii si parintii mei, pentru sotul meu, prietenii mei si, desigur, :), pentru mine, sa pot sa fac ce am de facut, sa incerc sa-i vad pe toti fericiti.
In general, sper ca 2013 va fi un an al cercetarii medicale. Unul in care medicina sa faca progrese extraordinare, sa gaseasca solutii, medicamente, sa aduca bucurie si sa aline atita suferinta.
Pentru mine, 2013 va fi si un an al sperantei.
Simonna