Felicitare 2013. Deschizi cadouri si castigi!

Felicitare 2013. Deschizi cadouri si castigi! | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

www.desprecopii.com/lamultiani2013/" target="_blank">www.desprecopii.com/lamultiani2013/vedere.jpg" border="0">

O felicitare din partea noastra cu cadouri surpriza si o colinda speciala!
Coloana sonora este o colinda cantata de Ioana Pernes (fata lui Marius) impreuna cu o prietena. Ii multumim Ioanei si lui Marius ca ne-au trimis aceasta colinda.

REGULAMENT CONCURS:

Mecanism: foarte simplu. In unul din cadouri poti sa gesesti un cod. Publici codul aici pe forum (ca raspuns la acest mesaj) si ai castigat! Codurile pot apare pana pe 6 ianuarie iar in total se vor genera 6 coduri. ATENTIE: Codul ramane mai mult in cadou ca sa fim siguri ca il castiga cineva DAR NUMAI PRIMUL user care foloseste codul este castigator! Restul trebuie sa incerce sa prinda codul urmator.

Scenariu:
- Userul X vede codul primul
- Userul Y vede si el codul mai tarziu
- Userul X nu foloseste codul direct
- Userul Y se grabeste si foloseste codul intr-un raspuns la acest mesaj
- Userul X raspunde si el la acest mesaj cu codul.

Castigatorul este NUMAI userul Y pentru ca a trimis primul codul ca raspuns la acest mesaj.

Cine poate participa? Orice membru desprecopii.com!

Intrebare: ce se intampla daca incarc felicitarea, se genereaza cod dar nu ma uit in cadou? Raspuns: ghinion! Nu vezi codul nu poti sa ni-l trimiti deci nu poti sa castigi!

Intrebare: ce se intampla daca cineva pierde codul si nu il publica pe site? Se pierde codul? Raspuns: nu, daca cineva nu foloseste codul in timp de 6 ore de cand a fost generat, codul se anuleaza si se adauga din nou la sanse! Deci poate sa apara altui concurent.

Pentru intrebari: intrebati aici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Poti face click pe poza de mai sus sau mergi direct la http://www.desprecopii.com/lamultiani2013/

Mergi la inceput

Felicitarea se poate accesa si de pe telefon sau tableta asa ca nu ezitati sa o trimiteti la prieteni. Poate castiga ei!

Mergi la inceput

Colindul pe care il veti auzi este realizat de Ioana Pernes si Iulia Tohotan in studiourile din Oradea fiind piesa componenta a unui DVD ce va fi lansat in Oradea toate incasarile fiind donate 100% in scop umanitar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am deschis si nu imi apar4e nici un cod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

da, asa si la mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Mai incercati Nici eu nu am avut noroc insa vor exista 6 castigatori care vor nimeri un cod.

Mergi la inceput

Aham, deci nu apare un cod la fiecare deschidere, ci dar celor castigatori. Acu' m-am lamurit, multam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Ce frumos e!
Si cantecul si felicitarea! Super!
mai incerc si maine ;)

Sarbatori fericite!

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput

Foarte frumos cantata colinda! pentru Ioana si Iulia

Mergi la inceput