FIV cu Dr. Dragos Albu 73
Raspunsuri - Pagina 17
elbereth spune:
Rlk sa dea Domnul ca sirul asta de probleme si necazuri sa ia sfarsit cat mai repede! Multa sanatate ii doresc mamei tale, iar tie - putere sa treci prin aceste experiente.
O imbratisare calda si ganduri bune!
liza79 spune:
Raluca, iti doresc sa ai destula putere sa treci peste necazuri . E trist ca drumul catre a deveni parinte e presarat cu atatea dureri, dar sigur vor veni si vremuri mai bune
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, FIV1 in iunie, 32+
ada_b spune:
Raluca, imi pare rau ca treci prin atatea greutati. Ii doresc mamei tale multa sanatate iar tie sa- ti dea Dumnezeu putere sa treci peste toate. Pup si transmit toate gandurile bune
rlk_2009 spune:
Multumesc mult doamnele mele dragi pentru gandurile voastre bune!
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa fim sanatoase si implinite alaturi de cei dragi noua!
raluxas spune:
Fetelor !!!!! De maine incep tratamentul !!!!!!! Incepe tura 2 care sper sa fie norocoasa caci se va concretiza in primavara, cand totul renaste !!!!!!
vreau_bebel spune:
Sa fie intr-un ceas bun Ralu!
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!
Annika spune:
ralu(raluxas), tinem pumnii sa fie cu succes = bebel/i
Raluca (rlk_2009), multa, multa sanatate mamei tale!!!
crystyne spune:
Hey dragelelor
Ralu doamne ajuta, tin pumnii ,si te ajung si eu din urma
Dar la tine au trecut cele 3 luni?si vreau sa te intreb tu ai facut histero?Eu fac luni si am asa o frica ,o neliniste .....dar cum eu snt mai panicoasa de fel...
A facut cineva recent la dr.White ?
Va pup si va doresc un weekend frumos.