FIV cu Dr. Dragos Albu 73
Raspunsuri - Pagina 18
raluxas spune:
Va multumesc fetelor!!!
Crystyne - fac doar ET cu cei congelati. Acum am inceput tratamentul care presupune doar pastilute. Pentru un alt FIV, luat de la capat totul, mi-a spus ca trebuie sa treaca 3-4 luni. Imi doresc din tot sufletul sa nu trebuiasca sa ma mai gandesc la alta incercare, sa fie aceasta norocoasa, desi.... mi-e teama sa nu ma entuziasmez eu prea tare si sa cad iar.
crystyne spune:
Draga mea stai linistita si gandeste pozitiv ,normal ca o sa fie bine si o sa ai niste puiuti super lipicios timp de 9 luni
Vei cadea intr-o stare de euforie si fericire si si ne vei transmite si noua stare asta..
Te pup
rlk_2009 spune:
Neata, fete albe!
Am nevoie urgenta de mailul d-nei Domnica. Mi-l trimiteti si mie pe PM? Credeti ca D-na Domnica imi trimite pe mail rezultatele analizei mamei mele (Papanicolau facut la MMF acum 2 saptamani)?
crystyne spune:
Hey fete albe
Gata am scapat si de histero...la ureche ,la cat de frica mi-a fost de aceasta analiza ,ieri dimi m-am dus acolo fara frica si cu asa o liniste sufleteasca parca ceva i-mi spunea ca o sa fie bine....a si am fost si singurica ..
Deci merge-ti fara frica si cu incredere in DD si in dr,White ca o sa fie bine.
Va pup si aveti grija de voi.
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crystyne Hey fete albe Gata am scapat si de histero...la ureche ,la cat de frica mi-a fost de aceasta analiza ,ieri dimi m-am dus acolo fara frica si cu asa o liniste sufleteasca parca ceva i-mi spunea ca o sa fie bine....a si am fost si singurica .. Deci merge-ti fara frica si cu incredere in DD si in dr,White ca o sa fie bine. Va pup si aveti grija de voi. |
ma bucur ca a fost bine, cat a durat interventia?
cat a costat interventia? eu trebuie sa fac histeroscopie
crystyne spune:
Te pup Camcris intervetia propriu zis a durat cam 30 min ,super usoara ,fara dureri se face anestezie locala sau generala daca este cazul,eu am avut locala,a costat 770ron daca este cu o interventie mai mare costa mai mult undeva pe la 1160 daca nu ma insel...
Sa mergi cu incredere si fara frica ,este supe usor i-ti spune o persoana foarte fricoasa
Dar tu faci interventia tot c dr.White?
Bobo_mica spune:
Buna fetelor,
sper sa ma primiti si pe mine printre voi... :) v-am tot urmarit din umbra... in curand sper sa ajung sa fac si eu FIV cu domnul doctor White , si mi-ar prinde bine incurajarile voastre...
Va doresc mult succes tuturor aspirantelor!!! Sunteti de admirat caci a lupta cu infertilitatea nu este un lucru usor!!
QiaoBing spune:
Salutare
rlk ai rezolvat cu rezultatul ? nu ai putut sa il descarci de pe site ? multa sanatate mamei tale
bobo welcome si gravideala rapida ! suntem aici cu cricuri, umeri si tot ce ai nevoie
pt histeroscopie, gasesti preturile la LMF (Life Memorial Hospital)
aici
histeroscopie diagnostica - 770 ron sau 930 cu anestezie generala.
H cu rezectie polip, sinechie, biopsie endometru etc - 1000 ron cu anestezie locala, 1160 cu anestezie generala
dellya86 spune:
Buna fetelor
Si eu astept programarea la dr.W, vreau sa ma programeze pentru laparoscopie sa-mi scoata trompele ca am hidrosalpinx bilateral. Oare imi face la primul consult si eco? dureaza mult pana ma programeaza la operatie?
cumintzica12 spune:
bobo, o sa-ti urez ceea ce mi s-a urat si mie cand m-am alaturat fetelor: sedere cat mai scurta in forumul aspirantelor la titlu la mamica
dellya, ti-am povestit cu vreo cateva pagini in urma cum s-au desfasurat primele vizite la dr white (eco nu a fost la prima vizita, ci la a 2a, m-a chemat in ziua 11-12, la programul de eco-diferit de cel de consultatii din cate stiu; a treia vizita a fost cu dosarul complet ca sa decidem care e urmatorul pas - laparo; a patra vizita a fost internarea pt laparo).
daca laparo e decizia confirmata si de dr white (dupa eco), atunci in prima zi ai urmatoarei menstre, suni sa te programezi pt operatie. aa, si o sa ai niste analize pre-operatorii, dar astea o sa le primesti de la dansul. daca te pot ajuta cu alte informatii, cu placere.
crystine, esti o curajoasa