Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Angiuta, Ioana Asa i-am explicat eu, ca acelasi tratament l-a primit si ea cand era mica. La inceput cred ca i-a fost mai greu pt ca tasu nu o lasa sa puna mana pe ea. Dar eu i-am pus-o in brate, mai intai stand ea pe pat, apoi i-am aratat si cum sa o ia ea in brate din patut si sa mi-o dea mie.

Ioana, si Corina statea cu orele la san pan mi-a venit laptele. I-am mai dat si completare din cand in cand. Dar in rest e bine.

Angiuta, La noi e invers. M-ar manca toata Corina. Suge tare 10 minute apoi ia pauza si dupa ce o tin sa dea aerul afara tot asa manaca. Daca ii e foame urla pana se inroseste toata. Deci e clar, cu asta trebuie sa am frigiderul plin mereu, altfel imi manaca urechile. Sau portia Biei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Scriu cu o mana ca am pompa in cealalta
Revenind la ale noastre,nu stiu ce sa ma fac cu mancaciosul meu.Nu are program,el daca atipeste jum de ora cand se trezeste vrea la tzatza sa pape..il luam in brate si cauta cu gurita,ne linge...ca si cum nu ar mai fi mancat de secole.Plus ca suge cu lacomie.
Ii fac completare cam 60ml dim si apoi iar pe la pranz tot 60 si seara 90ml,sa nu credeti ca doarme neintors...nici gand,ne chinuim sa adoarma.Daca nu mai are ce suge din tzatza sa adoarma asa trebuie plimbat si sa ii cante cineva.De obicei mama mea ca daca il plimb eu se agita,ma miroase cred ca lapte.
I-as da mai mult lapte praf ca sta la san si trage intruna,probabil nu ii ajunge dar si asa a luat destul in greutate,e un grasan la 4,8kg la o luna de viata.Supraalimentarea ii face rau si la burtica si pe termen lung.Sa suport plansul lui de somn nu merge,si atunci...cum sa fac sa adoarma si sa doarma normal?Gen nu pe burtica mea,nu in bratele mele sau ale mamei mele/sotului?

Geani al meu leganat nu sta,se crizeaza cand il pun pe perna.
Si nu vreau sa te sperii dar nasica mea face 5ani peste o luna si noaptea tot leganata adoarme,si e grea nu gluma,eu nu pot sa o legan.

Ioana o sa ia fetita in greutate,nu se poate sa nu asimileze daca bea laptic cum ai zic 900ml,e foarte mult...6 biberoane a 150ml,sigur o sa recupereze.Voi cu o pb,noi cu alta.

Onutz si Bubu merge treaba cu foenul,cand incepe sa-l doara burtica se calmeaza asa.Nu are crize lungi dar banuiesc ca mai tarziu se intetesc.Nu merge sab simplex la noi,i l-am scos si vomita mult mai putin,cred ca ii facea greata.
Am mai scos si mothermilkplus,asa ca am dat 170 ron degeaba pe ele...de cand le-am luat a inceput copilu sa vomite...deci din lac in put.Va las ca urlaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Angi, si eu vroiam sa intreb despre mijloace de purtare a bblusilor
Ma gandesc inca daca sa iau wrap tesut (neelastic) sau mei tai si parca as inclina spre mei tai. Despre slingul fix nu stiu ce sa zic din punct de vedere siguranta, nu prea mi-o inspira.
Mena, cum e cu wrapul?
Cellena, eu nu te hulesc pt mancatul la program. Si al meu ciuguleste ca o vrabiuta, prin urmare ziua nu doarme aproape deloc, atipeste si se trezeste de foame.
Bubu, sper ca cele 2 ore sa se reduca la 0 imediat
Cum reusiti voi sa stati 20-25 min la verticala? Lu se zbate, ma adulmeca, ma linge... Noroc ca scoate aerul f repede si nu regurgiteaza...
Si noi trebuie sa innoim stocul de hainute
Vali, iubita, te admir sincer pentru cat esti de puternica. Iti doresc ca anul acesta familia voastra sa se mareasca cu o pereche de gemenasi, asa cum iti doresti. Tinem pumnii!!

Mergi la inceput

Dana asa face si Corina, cauta tata incontinu. Daca vad ca nu se linisteste elimin pe rand ce ar pute-o deranja. Schimbat scutec, invelit sau dezvelit, curat nas, ii mai dau sab simplex cand aud ca ii fierbe burtica, ii dau suzeta. Deci iao pe eliminate, cu ceva nu se simte el bine si de aia face asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

La multi ani fetelor pt noul an si sa dea DD sa fie unul plin de bucurii!
Am intrat repede sa va urez si sa va pup! noi suntem toti 4 acasa si eu si sotul inercam sa tinem pasul cu cei 2 pitici. Bb papa in principiu la san si o data sau de 2 ori pe zi completare ca imi stoarce sanii si nu mai e nimic. Daca mai stie cineva solutii miraculoase de lactatie, va rog!
Sara l-a primit f bine si e f tandra cu bb, dar sunt momente cand ma intreba de ce nu o mai iubesc la fel de mult, sau de ce nu ma uit la ea - eventual exact cand il schimb pe bb.
Va rog sa nu va suparati ca nu nominalizez. N-am reusit sa citesc din urma.

Felicitari proaspetelor mamici!

va pup si va imbratisez pe toate!
Iulia, mami de Sara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui onutz83

Ma gandesc inca daca sa iau wrap tesut (neelastic) sau mei tai si parca as inclina spre mei tai. Despre slingul fix nu stiu ce sa zic din punct de vedere siguranta, nu prea mi-o inspira.
Mena, cum e cu wrapul?

Astept sa imi vina ca am dat comanda. Am comandat pe site la minirock, elastic. Mi-a fost recomandat de dr neonato si de alte mamici. Abia astept sa vina si sa plimb pustanu in el.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cellena spune:

Raportam o noua noapte si zi fara plansete, fara dureri de burtica si cu adormit singura in patut, fara leganat. Astazi, desi am fost singure acasa, am reusit nu doar sa fac si eu un dus de dimineata, dar am facut si ordine si curatenie prin casa, am spalat rufe si am tras si un pui de somn -> chestii total imposibile pana acum cateva zile, cu o pitica cu dureri de burta... Sunt maxim de fericita, nici nu va puteti imagina

Dana, poate chiar plange de foame, chiar daca tie ti se pare ca mananca mult. Eu nu ma pot intelege cu Ema daca nu e satula. Poate ar fi o idee buna sa vorbesti cu pediatrul, sa intrebi daca e chiar asa rau sa-i dai mai mult (in caz ca plange de foame)... Eu ii dau lapte de la mine si n-o restrictionez in niciun fel, ii dau cat vrea ea... Dar cu laptele praf e altfel... Sau poate ai putea sa-i dai mese mai mici si mai dese, ca sa nu-i obosesti stomacelul cu prea multa mancare odata. Sau poate asa e felul lui, mai dornic de atentie

Nicoleta, Corina accepta suzeta? Te intreb pt ca e cam de aceeasi etate cu Ema, iar Ema o scuipa cat colo cand am incercat sa i-o bagam in gura. Credeam ca e ea prea mica. Oricum, eu ma bucur ca n-o vrea, pt ca n-am vrut de la bun inceput sa i-o dau, dar a insistat ta-su ca mai bine cu suzeta decat sa urle si m-am conformat

Mami de strumf Ema (14.12.12)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Fetelor, apropos de luatul in greutate, eu stiam ca regula e 1kg pe luna in primele 3 luni, 750g in urmatoarele 3 luni, 500g inca 3 luni si apoi cate 250 sau pe acolo pe undeva. 800g intr-o luna nu mi se pare mult

Si noua la controlul de 10 zile ne-a zis neonatoloaga ca nu avem nevoie de supliment, dar cand vad ca suge si se enerveaza ca nu curge nimic si continua sa caute sanul e clar ca ii e foame, asa ca prefer sa ii dau completare. In plus am observat ca produc lapte doar daca dorm, deci trebuie sa fac cumva sa pot dormi ca sa ii asigur papita. Nu dati cu rosii, e doar parerea mea! La mine pusul la san de cate ori vrea nu creste productia, din pacate, desi deara mananca si la o ora.

Pup!

Iulia, mami de Sara Andreea si 39+

Mergi la inceput

Iulia, la fel si la mine cu laptele. Cel putin noaptea imi pleznesc sanii de lapte chiar si dupa 2 ore. Ziua mai lejer, desi beu ceai si apa mai multa ziua decat noaptea.

Celena Daca e agitata si o doare burta accepta suzeta, daca e linistita nu i-o dau. Si eu sunt de aceeasi parere, decat sa suga degetul mai bine suzeta. Tasu face misto de mine si zice ca o sa mai avem o suzeta de dat lui Mos Craciun. Biei asa i-am luat suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

revenim si noi , mai odihniti de data asta
Ii dau si eu completare, se pare ca de asta plangea bebe noaptea...
ziua avem 2 reprize de somn a cate 3 ore, iar azi-noapte a fost mai bine.
Azi a venit si medicul sa ne vada. suntem bine, am crescut. Pe langa Infacol, mi-a recomandat si Protectis.
Eu cred ca am un hemoroid, nu-mi dau seama, ca nu am mai avut, dar ma doare. Ce pot folosi?
Fug, ca s-a trezit Petrut

Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

Mergi la inceput