Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51
Raspunsuri - Pagina 15
Bubulina42 spune:
P.S.
Azi facem si noi 7 saptamani si la cantareala de luni am avut 5.230 kg E lungan si are niste copaneleeee!
Si fetelor, am fost si i-am luat body-uri ca nu mai intra in nimic!!
mena1906 spune:
Aschiutaaaaaaaaaaa stinge luminaaaaaaaaa!!!
Fetele nu mi-o luati in nume de rau dar eu prefer sa il tin la san cat vrea, sa il tin numai in brate, cat isi doreste. De educatie avem noi timp dar acum au nevoie de noi. Eu nu suport sa il aud nici macar gemand un pic. In sensul asta mi-am luat wrap sa il port. E drept ca daca nu e lipit de mine se raceste destul de repede si mainile i se invinetesc, nu e un copil plangacios dar nu vreau sa "il educ" . E un bebels care are nevoie de mine si atat. De prezenta si de mirosul meu. De laptele si de caldura mea. Aruncati cu rosii ca "il rasfat" dar eu nu cred in asa ceva .
Mami de baietel perfect- Gabriel
mena1906 spune:
P.S: Sunt adepta cresterii copilului in metoda attachment parenting si am avut noroc cu o dr. neonatolog care la fel ma indrumat sa fac, alaptat la semnal, tinut in brate, purtat.
Mami de baietel perfect- Gabriel
Cellena spune:
Bubuuu, ce frumos ca deja va zambeste . Eu ma topesc toata cand se mai schimonoseste Mitza in ceva ce arata a zambet, chiar daca stiu ca e involuntar...
Cat despre colici, n-or fi fost colici, or fi fost doar dureri de burtica. Orice ar fi fost, mi se rupea sufletul cand o vedeam cum se chirceste toata, se inroseste la fata si plange, iar eu nu puteam face nimic. Si mai rau era ca stiam exact orele la care incepe distractia cu durerile si asteptam neajutorata si incompetenta sa inceapa s-o doara .
Acum ii e mult mai bine, a mai avut azi o repriza de dureri de burticuta spre seara, dar n-a durat mult si si-a revenit plimbata prin casa. Un alt avantaj e ca nu mai apuca sa urle de foame, pentru ca la noi n-a functionat niciodata alapatul la semnal, pentru ca se trezea din somn direct in tipete de foame, de nu mai stiam cum sa ma desfac mai repede la camasa sa scot biberonul.
Dezavantajul mancatului mai des e ca mi-au crescut si mai mult proviziile de lapte, de am reusit ieri sa fac ditai balta pe canapea prin sutienul cu buretei si tampoanele pentru sani. Asa ca fetelor care nu aveti suficient lapte pt bebei, astept sa-mi trimiteti adresele si va trimit stocuri de lapte congelat :)). Serios acum, abia astept sa se regleze un pic lactatia...
Mami de strumf Ema (14.12.12)
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Aschiutaaaaaaaaaaa stinge luminaaaaaaaaa!!! Fetele nu mi-o luati in nume de rau dar eu prefer sa il tin la san cat vrea, sa il tin numai in brate, cat isi doreste. De educatie avem noi timp dar acum au nevoie de noi. Eu nu suport sa il aud nici macar gemand un pic. In sensul asta mi-am luat wrap sa il port. E drept ca daca nu e lipit de mine se raceste destul de repede si mainile i se invinetesc, nu e un copil plangacios dar nu vreau sa "il educ" . E un bebels care are nevoie de mine si atat. De prezenta si de mirosul meu. De laptele si de caldura mea. Aruncati cu rosii ca "il rasfat" dar eu nu cred in asa ceva . Mami de baietel perfect- Gabriel |
Mena, de acord cu tine. Si eu cred ca trebuie sa ii tinem aproape, in brate, mangaiati si alintati, insa atunci cand nici un pipi nu mai poti sa faci (nu mai zic daca esti constipata), eu zic ca nu e ok. Merge o perioada, dar apoi e surmenaj si asta nu face bine nimanui. A mea nu sta mai mult de un minut fara mine. Nu o pot lasa cu sotul pt ca urla orice i-ar face. Am vrut sa ies si eu singurica, sa imi revin putin si imediat m-a sunat sa vin urgent ca nu o poate opri din plans. E deja o problema majora. Acum cand va scriu, ea nu doarme iar eu am nevoie la toaleta. Daca plec, incepe sa miorlaie si o trezeste pe sora-sa. E f greu... Tind sa cred ca eu gresesc, pt ca asa am patit si cu Nati, dar habar nu am ce as putea face. O sa o mai las ziua sa mai planga, ca nu am incotro. E drept ca dependenta asta a ei de mine ma face sa ma simt bine, imi da senzatia ca eu sunt centrul universului ei deocamdata, imi zambeste, rade chiar, si asta merita orice. Dar trebuie sa stabilesc niste limite, sa inteleaga atat cat poate ea ca nu sunt o prelungire a ei fara de care nu poate sta.
Noapte buna mamici si bebici!
norocila spune:
Bubu- din auzite inteleg ca gripe water ( varianta fara alcool) si bio gaia ar fi de folos. Nu stiu daca ai incercat.
tnicoleta spune:
Buna fetele
am reusit si eu azi sa imi recoltez analizele prescrise. Bine inteles cu doua drumuri ca mi-am uitat cardul acasa si m-am mai dus odata.
Popi, uite ca pana la urma ai scoso la capat. Cam asa procedasem si eu cu Bia si o sa aplic si acum metoda asta dar sa mai creasca putin. Deocamdata i-am bagat suzeta ca imi morfaie sanii doar ca fapt divers.
Bioana Ma bucur sa ca Irina papa bine noul laptic.
Geani Chiar e frustrant sa nu poti face nimic. Poate tati e cam incordat cand sta cu ea si de aia nu ii convine. Hai ca se face ea mare si o sa mai stea si singurica.
Celena Bine ca ati gasit o metoda sa fie bine pentru amandoua.
Si sanii mei dau pe afara, in special noaptea. Ma trezesc si ma mulg ca domnisoara suge putin si adoarme repede.
Onut, eu o pun pe un puisor de perna pe o parte si usor mai ridicat la cap, iar eu stau putin intoarsa spre ea. Asa nu da afara lapte. Mai mult ma ud la celalat san cand suge. Nici prosopul nu face fata.
Bubu Felicitari pentru cele 7 saptamani.
De ieri Corina e fomfaita si cu nasul plin de muci. Din cauza lor nici nu doarme bine si e agitata. Ii tot scot cu pompita dar se aduna la loc. Sper sa nu fi racit. Sun azi la medic sa ii fac programare si poate mergem luni sa o insriem si la consult.
De camtarit nu am cantarit-o deloc pana acum dar se vede ca a pus ceva pe ea.
la bebici. Ma duc sa imi manac ca domnisoara a abandonat sanul.
valicutza spune:
La multi ani fetelor!!! sa aveti un an minunat alaturi de minunile voastre , sa fie sanatoase si sa se faca mari!!!va pup si sa ne citim numai de bine, noi anul asta o vom lua de la capat,am facut intre timp o parte din analizele de trombofilie,au iesit bine, mai am doar mutatiile genetice, sigur acolo e buba..dar cu ajutorul lui Dumnezeu,a unui ginecolog bun si a dnei Uscatescu , cu care deja am luat legatura si mi-a promis ca ma va ajuta, sunt sigura ca anul asta voi fi din nou gravidutza, chiar de gemeni daca avem noroc, asa ne dorim.
va imbratisez pe toate si veti ramane in sufletul meu mereu
in 2013 imi doresc o pereche de gemeni sanatosi.Doamne ajuta!
mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)-cezariana la 35+ saptamani
ary_v spune:
Nicoleta nu e racita, asa e fornaita si a mea si cam toti bebeii au fost fornaiti la inceput, stiu ca si Onutz se plangea si Bubu, pe la inceput.
Ca tot nu am avut ce face zilele astea am bantuit pe net si din a doua sapt de viata incepe sa isi formeze mucoasa nazala si de asta fornaie. Cica nu e bine sa scoatem mucisorii oentru ca va face din ce in ce mai multi. Eu nu am rezistat si am aspirat-o de cateva ori, acum e mult mai bine. Eu ii pun in nas lapte de la san si apoi o pun sa suga, asa se mai elibereaza caile nazale, daca chiar e foarte incarcata o aspir cu batista bebelusului.
Nici eu nu i-am lasat sa planga, dar adevarul e ca a mea e cumintica, papa cam la 3 ore si ziua si noaptea, cand s-a saturat scoate sanul din gura singura si de cele mai multe ori face nani apoi. Imi lasa timp sa respir, uneori o tin eu in brate de draga ce imi e, dar daca as pune-o in patut ar sta linistita si acolo.
Asa ca nu stiu ce as face daca as trebui sa stau sa o legan nonstop, e f greu si epuizant...
bioana spune:
NICOLETA si Irina e fornaita....mai ales dimineata.ii scot muci la greu.
VALICUTZA iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta anul acesta.
GEANI trebuie sa iti fie foarte greu...a mea sta cu tati.am lasat-o de cateva ori,cate 3-4 ore si o gaseam in pat, dormind,linistita.atat ca nu ii prea pune bine scutecul...dar trecem cu vederea.nici nu il credeam in stare sa ii schimbe hainele...in dupa-masa asta ramane cu el din nou,ca eu am ceva hartogarie de rezolvat.il asteptam la metro si vine el cu ea acasa...o streseaza,cred ca ii face o multime de poze.....acum e asa de dulce..vede mai bine, ne zambeste cand ii vorbim...e numai fericire pe capul ei...
ieri a mancat mult mai des decat de obicei.scriu pe foaie ora si cat mananca.ieri a luat 900 ml de lapte.trebuie sa mai ia in greutate.