Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Fetele dragi!

Intru fuga acum cand am timp.Va urez un an nou fericit alaturi de cei dragi, sa vi se imdeplineasca toate dorintele, sa va bucurati de puii mici.sa vina anul nou cu liniste si sanatate, intelegere si voie buna.VApup cu drag pe fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Un an nou bun si plin de realizari! Cu vise si dorinte implinite!

Mihaela. Sarcina usoara si bb la termen, sanatos si voios.

Nicoleta 34+ Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

La multi ani, mamici si bebei! Un An Nou de neuitat cu primul "Mama", cu primul dinte, cu primul pas! Cit mai putine colici si stranuturi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

La Mul#539;i Ani tuturor! Sa ave#539;i parte de un 2013 plin de s#259;n#259;tate,fericire si bucurii, al#259;turi de bebei si de to#539;i cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

La multi ani, fete cucuiete!!!!!!!!

Mihaela, felicitari din toata inima!!!
Sarcina usoara si sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

La Multi Ani, fetele!
Un 2013 minunat, cu nazdravani sanatosi si voiosi si mamici ale caror baterii sa nu se termine nicicand!

PS: sunt in urma rau de tot cu forumul, dar promit sa recuperez; aba astept sa vad cum ati petrecut primul craciun cu bebelinii, ca sa nu mai spun de revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

La multi ani?
Petru s-a nascut sambata ora 16, travaliu o ora. A fost extrem de greu, mai dureros ca prima data, dar o sa va povestesc mai tarziu.
Acum suntem dupa prima noapte acasa, abia de dimineata la 8 a reusit sa adoarma.I-am dat san la cerere si de fiecare data, cand il puneam jos, regurgita laptele. L-a durut si burtica...a marait non-stop.
Ieri cand am sosit acasa, am mancat cascaval cu margarina pe paine. Oare nu e bun cascavalul???
Va dati seama in ce stare de disperare sunt, fiind dormita doar o ora in ultimele 24 de ore.
In spital dormea cate 3 ore, daca era satul.
Daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi, va rog din suflet!

Va pup si sper ca voi ati petrecut mai bine Revelionul

Carmen si Catalina Nicole (21.10.2004) si burtica 38 sapt baiat

FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

La multi ani mamici si burtici! Sa dea Dzeu sa avem toate bebelusi sanatosi si papaciosi.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Camys, ma tem ca margarina nu e ok... Oricum e tipic . Prima noapte e grea oricum ar fi. E normal. Eu l-am luat in pat cu mine ca prima zi a fost frig rau in casa. Vezi ca si de la frig face la fel. Cere sa suga si vomita ca e burta plina.

Mami de baietel perfect- Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana15 spune:

La multi ani in 2013 cu sanatate,bucurii si impliniri!
va pup pe toate!

Mergi la inceput