Felicitari Ana178081, Camys! Succes Aschiuza! #51
Raspunsuri - Pagina 10
angiuta spune:
Deny exact, se indreapta feonul spre burtica de la o distanta de circa 50 cm. Se mai poate folosi si pernuta cu sanburi de cirese dar celor mici le place zgomotul de la feon.
Bubulina42 spune:
Deny, exact asa, indreptat spre burtica de la vreo 40-50 cm, eu intre timp il si masez usor pe burtica..II linisteste si zgomotul, adevarat, insa caldurica e cea care le place, de fepat..sau combinatia intrce cele doua..Cert e ca ajuta.
Pe mine, din pacate, pernita cu samburi de cirese nu m-a ajutat, e si grea, poti sa o pui pe burta ta, poate si sa pui puiul pe ea, in nici un caz invers!
Dragelor, daca nu mai apuc sa intru pe aici azi-maine, pupam gasca de mamicutze si bluflicei si buflicutze si va dorim un an cum altul n-a mai fost, inceput minunat in 2013 si Sarbatori cu ochii numai zambet si inima numai bucurie, ganduri senine si multa dragoste in suflet!
La multi ani cu muuult drag de la noi! Nu-l vom uita niciodata pe 2012, este scris, undeva, negru pe alb:):)
Mica26 spune:
Norocila, ai fost greu incercata,dar acum important e ca sunteti bine. Dumnezeu e cu adevarat mare si ne ajuta intotdeauna.
Onutz, in legatura cu mesajul de predare a stafetei si eu votez pt bubulina! Ea a stiut intotdeauna cum sa ne faca sa trecem peste uof-urile noastre.
Bubu multumim de urari!
Un an nou cu bine,va dorim si noi,si la fel cum a zis si bubu,anul 2012 nu il vom uita niciodata. Sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in 2013.
Va pup si va imbratisez cu drag.
Mica 39+ cu o minune de
onutz83 spune:
Deny, exact cum au zis fetele, la aproximativ 50 cm de burtica lui . Daca are capat din ala reductor cu atat mai bine. Cu grija sa nu ajunga aerul cald la nasuc. Ei au nevoie de umiditate mai mare in camera ca sa respire bine si nu cred ca aerul cald si uscat ii ajuta
Si sunetul si caldura ii calmeaza. Si tot asa ajuta aspiratorul (cu sunetul). E white noise. Sunt si filmulete pe youtube, dar pe Luci nu il pacaleau
Pup fetele!
Mihaelafalt spune:
Buna mamicutelor.
Am intrat sa va dau si eu o veste buna din partea mea acum in prag de an nou, de vineri sunt fericita posesoare a unui test de sarcina pozitiv si a 2 beta dublate frumos.
Irilac multumesc ca mi-ai zis sa beau dupa tine, imediat m-am dus in buatarie am pus un pahar mare de apa si mi-am zis in gand ca vreau sa fiu graviduta ca tine si acum uite-ma.
Va rog mult cine ma poate ajuta cu un email al doctoritei Avram si un numar de telefon ca dupa ce o sa am eco cu bataile de inimioara vreau sa vin in bucuresti si as vrea sa vad parerea ambelor doctorite de hematologie si Uscatescu si Avram, dar nu stiu cum sa dau de ea si daca trebuie programare.
Acum am inceput tratamentul si speram sa fim bine.
Va urez la toate un an nou cat mai bun alaturi de copilasii vostri frumosi si tot ce va doriti sa vi se implineasca.
Deny te rog sa imi spui pe pm cand o sa poti cum ai procedat tu cu vizita la uscateasca, ti-a facut si ceva analize sau te-ai dus doar cu ce ai avut tu?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
irilac31 spune:
In sfarsit un moment de respiro, a iesit sotul afara cu bebele si eu m-am intins putin. Ma doare spatele rau de tot, ma ajunge oboseala, colicele ne mananca zilele si noptile .
Iubitele mele va urez La multi ani, in noul an sa aveti parte de cele mai frumoase momente, multa sanatate voua, familiilor voastre si bebelasilor vostrii si nopti cat mai linistite .
Va imbratisez cu drag pe toate si petrecere frumoasa in seara asta
LE: Mihaela, ti-am trimis un PM.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
38+
ary_v spune:
Fetelor va urez un an nou bun, cu sanatate si liniste!
Si eu tot cu Bubu votez pentru mesajul de final de odisee.
Si Sofia se strange, se inroseste, dar in special cand nu reuseste sa faca caca. Cica ar fi foarte bun pentru colici calciu carbonic. Saptamana asta ar trebui sa ne vedem cu pediatra si sa o cantareasca, am sa intreb si de asta.
Mica, ca i-ai pus la buricut de a cazut asa repede, noi inca ne mai chinuim cu el.
Geani80 spune:
Mamici, va urez un an nou plin de bucurii alaturi de micuti, multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!
La multi ani!