Bobocei de septembrie-octombrie 2012(8)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Ramona, eu in locul tau m-as duce. Nu ai avea loc de un patut de voiaj, din ala pliabil? In aeroport pui bagajele pe un carut si de fapt te poate ajuta sotul la bagaje, ca zona unde primesti bagajele de la avion e publica, poate veni si el sa te ajute (parca asa imi amintesc, sau nu?)
Morok, bine ca a crescut puitul drag.
Carina, eu nu stiu ce sfat sa iti dau ref la galafor si restul. In afara de ceai de lactatie din cand in cand nu am luat nimic. Cand face figuri la san il las in pace si il mai pun mai tarziu cand e linistit. Cred ca fiecare face cum ii spune instinctul. ZIc si eu, stiu ca nu e stiintific dar asa cred .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

La multi ani dragi mamici si dragi pitici! Sa ne "vedem" cu bine in anul urmator si sa trecem impreuna prin urmatoarele etape de crestere a puiutilor. Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

La multi ani!!!!
Anul Nou fericit! Un an care sa va aduca sanatate, impliniri si vise indeplinite!
Va pupam si va imbratisam cu drag,
Cori, David si Dani

_
Mami de David Gabriel 18.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI, foste burtici! Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si sa ne crestem puii in armonie, iubire si liniste!

va pup
va imbratisez,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norma36 spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI FERICITE SI IMPLINITE !!!!
NOUL AN SA VA GASEASCA FERICITE SI SANATOASE IMPREUNA CU PUIUTII SI SOTII VOSTRI! VA DORESC TOT BINELE DIN LUME, MULT LAPTIC PT CELE CARE ALAPTEAZA, MULTE SATISFACTII DE PE URMA PUIUTILOR SI IMPLINIRE PE TOATE PLANURILE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

La multi ani tuturor boboceiilor! Sa fie sanatosi si fericiti alaturi de noi!
Un an nou mai bun!

O palma nu inseamna educatie!
O palma inseamna abuz si violenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

LA MULTI ANI FETE DRAGI!!!
AN NOU SUPER FERICIT ALATURI DE BOBOCEII SCUMPI SI DRAGI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

la multi ani si un an plin de bucurii si relizari in special din parte mititeilor nostri si nu numai
multa sanatate, energie k sa zburdam si noi cu boboceii, iubire si bani

pupiic si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani si multa sanatate in anul care a inceput!
Sper ca toata lumea a iesit la bilantul pe anul trecut pe plus si ca minunile din viata noastra au contribuit la acest rezultat .
Sa fim sanatosi cu totii, sa avem grija si de noi ca sa putem avea grija de ei si sa fie un an nou (si mai) bun!

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

La multi anisori dragi surate cu boboceii adorabili! A fost un an interesant, poate cateodata greu, dar care ne-a adus in brate cel mai frumos cadou ce putem primi in acest drum pe care il parcurgem: o viata! Il simti in brate, te uiti in ochii lui, te pierzi in zambetul strengaresc pe care ti-l arunca atunci cand te zareste si inchizi ochii si te gandesti: este chiar aici, nu visez, copilasul meu!

Sa ne dea Dumnezeu sanatate pentru ca la anul sa ii vedem cu alearga dupa noi, cum cresc odata cu ei si visele noastre si ne amintim de inocenta copilariei acoperite de praful vietii cotidiene.

Inca o data, un sincer La Multi Ani, va multumesc ca mi-ati fost aproape, ca m-ati acceptat cu bune si cu rele si ca imi dati incredere mereu ca totul va fi bine. Va imbratisez, va pup si incerc sa nu bocesc (ce vreti, ma mai ia si pe mine sentimentalismul)

P.S Va astept cu povesti despre cum ati petrecut! (noi am dormit, de la 22.30 asa ca ne-am trezit direct in anul nou )

Pinga cu Pingu mic Luca

-= Love life, live love =-

Mergi la inceput