Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 9
aschiutza spune:
Ralu, salopetele de ski se poarta, numai ca se vind f repede si daca C&A tau e mic ai sanse sa nu gasesti cind cauti. De obicei trebuie sa le cumperi in toamna (noi ne-am trezit asa cu juniorul sa nu ii gasim cind am vrut in decembrie si ne-a explicat vinzatoarea cum sta treaba ). Aveti cumva Ernstings Family la voi? http://www.ernstings-family.de/mode/Topolino-Baby-Skioverall,,,,242915,594781,,1.html?virtualCategoryId=CM_IO_PRD_DTL1 . 80-100 cm e mult prea mare pt un bebe proaspat, asta e masura de un an si ceva. Daca aveti Lidl sau Aldi , uita-te prin prospecte, au tot adus imbracaminte de iarna pt bebei. Eu am pantaloni 98 pt juniorul meu de 92 si innoata in ei.
anca.b spune:
Salutare! merci de sustinere, fetelor!
am intrat sa va zic ca am fost de dimineata la spital: eco, monitorizare bebe si control pe masa...am crezut ca mor de durere la cel de pe masa...a fost ingrozitor. cred ca a si fortat ceva pe acolo, ca sa o grabim un pic Sofia. Si toate astea dupa o noapte nedormita, arsuri, greata si un inceput de diaree.
am venit acasa si am adormit in 10 minute.
acum tot gasesc firisoare maronii pe tampon, unele uscate, unele ca un mucus (scuze de descriere)...probabil de la dopul gelatinos. imi e in continuare greata...prima masa am mancat-o la ora 16 azi...
dr m-a avertizat ca s-ar putea declansa travaliul oricand. daca nu nasc maine, sambata merg iar la spital. s-a oferit sa ma interneze de azi pt monitorizarea tensiunii, dar am zis pas...oricum nu-mi faceau nimic acolo, decat sa-mi ia tensiunea de 3 ori pe zi. asta pot face si eu acasa...macar sunt in mediul meu...
Anca, Stefan (13.01.2008) si 38+ cu
Povestea Nasterii
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xtraordinary Carmen LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI UN BEBELUS MANCACIOS LA TERMEN! amr 8 sapt, pepenasul sta cuminte |
Multumesc xtraordinary pentru urari
34s cu
lucky.she spune:
Fetelor, bebelina mea "trage pe dreapta", mi s-a strambat burta vizibil, zici ca s-a mutat cu totul pe partea dreapa. Ma gandesc ca i-o fi greu si ei sa gaseasca o pozitie buna dar totusi n-am citit pe nicaieri despre asta. Voi ati auzit/ citit despre asta? E normal?
Merci.
mami-bear 36+ cu Eva
Katy82 spune:
Carmen la multi ani,nastere usoara.
Fetele care au nascut sau vor naste natural, sa ne spuneti si noua cum a fost.
Spor la pregatiri pentru Revelion.
31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
aschiutza spune:
Anca, sa fie cu noroc!!!
Lucky, la mine sta ghemotoc ba pe stinga, ba pe dreapta, de mi-a facut niste vergeturi de toata frumusetea. Si cind se intareste burtica la contractiile de exercitiu (cele nedureroase), se vede ca o gilma mare .
lucky.she spune:
Merci aschiutza, m-am mai linistit :). Eu contractii nu am avut pana acum de niciun fel, nici din cele de pregatire, cred ca m-as mira grozav sa vad vreo galma :D, eu sunt cam nestiutoare, n-am experimentat prea multe...
Am citit pe internet ca in mod normal s-ar putea zari cate o manuta, piciorus atunci cand se intinde dar in afara de niste valuretze n-am vazut nimic :(
mami-bear 36+ cu Eva