Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Anca - nastere usoara, azi e ziua cea mare cand o vei cunoaste pe Sofia :D

Mesaj de la Ancab. - azinoapte la 2 i s-au rupt membranele, e la spital, nu are contractii si il asteapta pe dr la ora 10 sa vada ce si cum!

lui Matei (15.12.2010) si 35+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Dragi colege de odisee, noi am uitat sa anuntam ca ieri 28.12.2012
Lorena_86 a nascut
Operatia a decurs ok, bebe a plans imediat ce l-au scos! Acum Lorena are si laptic, bebe a supt tzitzi . E un bb superb !

(asteptam si dimensiuni )

Felicitari Lorena! recuperare grabnica si bebe sanatos ! Bine ai venit Eduard!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianfeb2013 spune:

Bravo Lorena! Bun venit pe lume bebe Eduard!!

Go go go Anca!! Nastere usoara si recuperare rapida!!!!!!!!!!!

(Bubble)

Pentru eventuale modificari in listuta de pe prima pagina va asteptam cu PM pe adresa acestui user

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Felicitari Lore. Ce mult ma bucur pentru tine. De-abia asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea si intalnirea cu puiutu tau.
Bafta Anca

31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mys

Dragi colege de odisee, noi am uitat sa anuntam ca ieri 28.12.2012
Lorena_86 a nascut
Operatia a decurs ok, bebe a plans imediat ce l-au scos! Acum Lorena are si laptic, bebe a supt tzitzi . E un bb superb !

Felicitari, sa fie sanatos!

Mamica de Ana–Adelina si 33 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Fetelor, bebelina mea "trage pe dreapta", mi s-a strambat burta vizibil, zici ca s-a mutat cu totul pe partea dreapa. Ma gandesc ca i-o fi greu si ei sa gaseasca o pozitie buna dar totusi n-am citit pe nicaieri despre asta. Voi ati auzit/ citit despre asta? E normal?

Merci.

mami-bear 36+ cu Eva

Nu e nimic de ingrijorat, cu cat creste o sa fie si mai si, imi aduc aminte la prima sarcina ca in ultimele sapt parca nu mai avea loc in burtica.

Mergi la inceput

Cam liniste pe aici, mai veniti mai aruncati o veste apoi iar dispareti.
Eu pe acasa, bebe miscaret, mi se pare ca trece foarte repede timpul, dupa revelion musai sa merg la cumparaturi sa fie totul gata. De Revelion vom sta cumnitei acasa. Bebelina ma apasa rau pe partea dreapta, ma doare tot abia respir cateodata, plus ca ma misc din ce in ce mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

buna ziua la toata lumea!
eu in pauza de treaba, ca am cam obosit :). tot zicem ca am luat tot ce ne trebe si tot mai gsim cate ceva.. :D. sper sa terminam si noi zilele astea - nu de alta, dar n-ar fi frumos sa ne prinda bebele tot nepregatiti dupa 9 luni :P
burta mea se misca, face galme, arata ca un cort din cand in cand.. de astea :). e chiar fun sa vad cum se mai aseaza bebele :). norocul meu e ca in ultimele doua sapt s-a asezat cu picioarele pe stanga si nu impinge in nimic, nici ficat nici stomac. nu cred ca mai are loc sa se roteasca in partea cealalta oricum :). cel mai dragut a fost la ultima ecografie, cand imi tot zicea tipa sa stau dreapta / culcata si eu ii explicam ca stau perfect drept, burta e intr-o parte :)))
cam atat de la mine, asteptam! dupa amiaza vine cumnata, deci mai avem cu cine sa stam de povesti :)

Ralu 37+ cu

Mergi la inceput

Nu disparem, dar cu sarbatorile mai greu cu netul.. chiar si pe FB..
Noi suntem cu emotii, am avut travaliu fals si am fugit la spital acu 2 nopti, din fericire bb mai sade o saptamana si apoi vedem..
La eco mi-a zis dr ca nu prea mai ia in greutate donsoara mea, e cu 2 sapt in urma .. iau nospa si scobutil pt contractii, vedem pe 3 la control dk a recuperat sau facem cezariana mai devreme ...
Incerc sa stau si sa nu ma mai agit dar nu prea-mi iese :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucky.she spune:

Noi mai avem 9 zile si intram in perioada "regulamentara" :D -considerata la termen. Am consultatie abia pe 7 ian, nu mai am rabdare.

Tot ma gandesc si razgandesc in leg cu epidurala. Aici lumea o ia ca pe un lucru normal, by defalt, nu te intreaba dc vrei trebuie sa le spui dc nu vrei. Doctora a fost f convingatoare ultima data- nu are niciun interes ea isi ia acelasi salariu- nu stiu ce sa zic, nici partile contra nu sunt de neglijat zic eu.
Daca a nascut cineva cu epidurala poate ne povesteste si noua cum a decurs (Ayla21?).

In rest eu ma simt chiar OK, bebelina e destul de cumintica, nicio contractie, numai ca nu prea mai gasesc pozitii comfortabile deloc, bine ca ma descurc inca cu somnul. E o aventura urcatul scarilor pana la 3- nu avem lift...

mami-bear 36+ cu Eva

Mergi la inceput