Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_15

greyeras, care-i problema cu statul jos?..

Ralu 38+ cu

Am aceeasi problema ca si Carmen, de cateva zile e jale. Asa e cu cat trece timpul e mai greu.

Mamica de Ana–Adelina si 33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_15 spune:

prune uscate in fiecare dimineata pe stoomacul gol (3-4 prune lasate la inmuiat de seara) :D - eu asa ma "tratez" de la inceputul sarcinii..

Ralu 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucky.she

Salutare,

Vroiam sa va intreb, voi v-ati cumparat pompa de muls? Credeti ca este absolut necesara? Aici cat esti in spital iti dau ei din cate am inteles, si ma gandesc ca dupa acele 5 zile nu se stie dc mai e nevoie. Eu inca stau pe ganduri dc sa iau sau nu, ma gandesc ca la urgenta luam una din farmacie, se gasesc Avent din acelea manuale pe toate drumurile. Voi ati cumparat?

mami-bear 37+ cu Eva

eu am luat de la avent manuala, ca la Giulesti trebuie sa o avem in bagaj

36s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Buna seara fetelor,

Multumesc de mesaje si recomandari. Aschiutza, o sa ma uit daca gasesc pe undeva pe aici multigyn comprese( am vazut doar gel) daca nu o sa comand pe amazon.de sa am la indemana. E ceva mai bine la mine, am reusit sa dorm noaptea trecuta ceva. Mie mi-au dat o crema pe baza de lidocaina care calmeaza si eu zic ca au mai si scazut un pic ca si dimensiune.

Ciudat este ca eu constipata nu am fost, au aparut probabil de la presiunea copilului pe perineu. Tot ce sper e sa se diminueze cat mai mult pana la nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pt hemoroizi stiu 2 retete bune si naturale:
- razi un cartof si pui intr-un tifon/batista fara sa storci zeama. Pui tifonul la hemoroizi vreo 15 min apoi schimbi tifonul cu o noua portie de cartof ras.
- faci o infuzie de marar, pui intr-un lighean si faci baie de sezut cam 15 min.

EU mai scapam de ei cu procto glyvenol supozitoare sau crema
contine lidocaina si mai amorteste un pic zona.

cu 34+ .... luna a 8-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_76 spune:

Neata dragelor si un an nou plin de realizari si multa sanatate,

O intrebare am si eu .... pediatrul... cum facem..cand discutam cu el, cum il alegem...poate imi recomandati si mie unul mai aproape de casa mea si care poate sa vina si acasa daca e vreo urgenta...zona Pantelimon-Fundeni-Dragonu Rosu
Multam

36s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna! Eu pana acum nu m-am orientat la un pediatru. Ar cam trebui sa-mi caut.
Pe mine ma tot doare o masea in fiecare seara, cred ca am infectie.

31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_K spune:

Buna dimineata,

Eu cu pediatrul nu pot sa va ajut ca aici e un alt sistem cu un birou de consultatii pentru bebei medic de familie.

Katy, mergi la dentist cu maseaua sa se uite macar daca e infectie. Stiu ca sunt medicamente care pot fi date chiar si in sarcina. Succes!

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Aschiuta, Viki, Tweety tinem pumnii. Nastere usoara si bebelusi sanatosi

31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Neata. Carmen, din cate am auzit eu, cu pediatrul e bine de mers pe recomandari si de luat legatura cu putin timp inainte de nastere, astfel ca dupa ce ajungi acasa cu bebe el sa poata veni cat mai repede la prima vizita. Si eu sunt in cautari, din pacate pt zona Pantelimon-Fundeni nu stiu pe nimeni, eu caut pe Militari. Oricum, trebuie gasit si un medic de familie de incredere pt bb, care poate face de asemenea rima vizita, insa eu as opta pt pediatru

31+
Doamne ajuta

Mergi la inceput