Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 17
greyeras spune:
La multi ani fetelor!
Tin pumnii celor care asteapta sa-si vada puiutii.
Imi pare rau pt bebe cu probleme, sper ca intre timp s-a rezolvat.
Eu cam greu, am de cateva zile o mare problema cu statul in sezut, e un cosmar. Mai d-ati remedii.
Mamica de Ana–Adelina si 33 sapt
ralu_15 spune:
buna ziua si la multi ani tuturor! sa avem cu toate un an bun, cu bebelusi sanatosi si nasteri (cat de) usoare (se poate)
am fost azi la control, totul este in grafic, toate umflaturile de maini si picioare si tensiune si ameteala si.. ma rog, toate alea :D. ne mai vedem cu doctorita sapt viitoare sau mai devreme, dupa cum o sa doreascca colocatarul :). incep sa inteleg acum de ce la un moment dat le vine gravidelor sa zica "gata, nu mai pot si nu mai vreau" :D. sunt din ce in ce mai mare si mai grea si respir din ce in ce mai greu si nu mai pot sa fac mai nimic.. e, stiti si voi cum e :)
asa ca in concluzie noi mai asteptam :)
Ralu 38+ cu
ralu_15 spune:
a, mi-am adus aminte, am intrebat de inducere: vorbim dupa sapt 41, daca mai este cazul bineinteles, pana atunci asteptam. nu ma deranjeasa, de abia sambata ar trebui sa-mi ajunga TENS-ul :P
greyeras, care-i problema cu statul jos?..
Ralu 38+ cu
Carmen_K spune:
Bravo Ralu, ma bucur ca totul a fost ok la dr. Da, si mie de inducere mi-a spus acelasi lucru, ca se face in saptamana 41 daca e cazul. Tu unde nasti?
ralu_15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmen_K Bravo Ralu, ma bucur ca totul a fost ok la dr. Da, si mie de inducere mi-a spus acelasi lucru, ca se face in saptamana 41 daca e cazul. Tu unde nasti? |
in Amsterdam, dar la spital, nu acasa :P
Ralu 38+ cu
lucky.she spune:
Salutare,
Cred si eu ca pe final te cam saturi de sarcina si vrei sa se termine odata, nu-i usor deloc. Eu pana acum am rezistat bine si parca mai pot indura un pic desi devine din ce in ce mai greu. Ma gandesc ca daca intram in prelungiri poate sa dureze si pana pe 1 februarie! - doc mi-a zis ca se asteapta 10 zile de la termen pt inducere- si incerc sa imi dozez rabdarea ca sa rezist in cazul in care va fi nevoie sa astept atat.
Vroiam sa va intreb, voi v-ati cumparat pompa de muls? Credeti ca este absolut necesara? Aici cat esti in spital iti dau ei din cate am inteles, si ma gandesc ca dupa acele 5 zile nu se stie dc mai e nevoie. Eu inca stau pe ganduri dc sa iau sau nu, ma gandesc ca la urgenta luam una din farmacie, se gasesc Avent din acelea manuale pe toate drumurile. Voi ati cumparat?
mami-bear 37+ cu Eva
Carmen_K spune:
Eu daca nu ar fi hemoroizii m-as simti chiar ok. Asa ma enervez ca nu imi gasesc nicio pozitie in care sa stau comfortabil, nu pot sa ies din casa ca de condus nu se pune problema si nici cu mersul nu sunt prea prietena.
Sotul a inceput serviciul asa ca sunt singura. Ma duc sa mai calc cate ceva :)
Eu pompa de muls am de la sora-mea dar altfel nu mi-as fi luat. Ma gandeam la fel ca in prima instanta e in spital si apoi aici avem o femeie care vine primele 10 zile sa ne ajute/ asiste/ invete cum sa ne descurcam cu copilul (in olanda ii spune kraamzorg) si femeia aia are o pompa la ea. voi in Belgia aveti sistemul asta? Daca ulterior consideri ca ai nevoie pompele se gasesc cu usurinta in farmacii sau comanzi on line si a doua zi o ai acasa.
lucky.she spune:
Sunt si aici niste asistente din astea, din cate am inteles mai intai vin sa te vada si sa vorbeasca cu tine la spital, apoi acasa vin dar nu stiu daca doar o data sau mai des, sau cat de des, trebuie sa ma interesez, insa nu mi-as pune baza in ele.
Si barbati-miu incepe munca de maine si eu deja incep sa fiu calare din nou pe Amazon, ca sa ma tin ocupata, de asta intrebam si de pompa caci pe amazon e la oferta si stateam pe ganduri. O sa mai incerc si cateva tentative de shopping afara, ca iau metroul si ma duc in centru comercial dar e destul de obositor oricum.
mami-bear 37+ cu Eva
aschiutza spune:
Carmen, mie mi-au mai folosit astea http://www.amazon.de/Multi-Gyn-62-00-06-Kompressen-12-St%C3%BCck/dp/B001O1F7PM/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1357139577&sr=8-3 . Am folosit si in sarcina asta o data (lasat peste noapte). Da sunt scuuuumpe si nu stiu cit de serios e la tine.
Am fost azi la control, mi.a contralat doctorul colul (aaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu), e deschis la 2-3 cm dar bebe nu e coborit . Peste o spatamina vorbim despre inducere daca pina atunci nu se intimpla nimic.
ralu_15 spune:
Carmen, apropos de pompa de san: eu mi-am cumparat una second de la Philips de pe marktplaats . mi-am cumparat partea de silicon (cea care se fixeaza pe san) noua, de la Philips si tot am iesit la mai putin de jumatate din pretul de nou. daca vrei, poti sa arunci un ochi si pe acolo
Ralu 38+ cu