Bv Ardna, Ancab, Lorena86, Ayla21, Desert_rose !30
Raspunsuri - Pagina 16
lucky.she spune:
Ii tinem pumnii lui Alexandru si Ardna, sa se faca bine. Nici eu nu cunosc...
Go, go vikisor. Nastere usoara si recuperare rapida. Asteptam vesti.
mami-bear 37+ cu Eva
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucky.she Ii tinem pumnii lui Alexandru si Ardna, sa se faca bine. Nici eu nu cunosc... Go, go vikisor. Nastere usoara si recuperare rapida. Asteptam vesti. mami-bear 37+ cu Eva |
Mercic mult
39+ cu printesa Ema... mai avem un pic si ne cunoastem
miri_ille spune:
La multi ani mamici si gravidutze!!!Sa avem nasteri usoare, bebei sanatosi si cuminti, iar anul sa fie unul plin de bucurii.
35+ cu
miri_ille spune:
Mena in legatura cu prietena ta din maternitatea Constanta, daca e sigura ca are locul sigur in spitalul din Bucuresti, poate cere transferul sau externarea pe proprie raspundere,cu semnatura, din cite stiu nu se pot impotrivi la o astfel de cerere. Dar va trebui sa ia legatura cu o unitate de transport medical specializat pt noi-nascuti cu probleme. Sa incerce sa ii ameninte pe cei din maternitate cu televiziunea daca nu ii dau voie sa faca transferul. Stiu ca si cei din maternitatea Polizul sunt f bine pregatiti si au si aparatura f performanta.
Succes si ma voi ruga pt acest copilas.
aschiutza spune:
Ardna, felicitari!
Viki, toate cele bune pt miine (sau poimiine). Nastere si refacere usoara!
Mena, poate ca cei de la spitalul din Constanta nu ii dau voie sa mute pe bebe din cauza drumului lung? Aici spitalele sunt nevoite sa transfere bebeiii prematuri daca nu au nu stiu cit procent cazuri din anul anterior. Doctorul cu care am vorbit era cam suparat de asta, pt ca nu toti bebeii prematuri pot suporta drumul. Eu am mers cu masina salvarii si numai comod nu a fost, am simtit fiecare curba si zdruncinatura si patul se fitiia si zdranganea. Sa intrebe bine la spitalul din Bucuresti daca in conditiile de drum (mai ales acum iarna, nu stiu daca aveti zapada sau ba), bebele e transportabil. Ce ar fii mai bine la spitalul din Bucuresti? Doctorii sau aparatura? Nu s-ar putea face un transfer de aparatura sau o colaborare intre doctori? Multa sanatate bebelusului si putere parintilor !
Noi suntem tot 2 in 1. Ironia sortii, dupa ce m-am chinuit sa tin sarcina atita timp, miine fac fix 40 de saptamini si nici un semn de schimbare .
Katy82 spune:
Viki bafta multa. Nastere usoara si bebe sanatos.
31+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/C85Kp2.png
ioana_55 spune:
La multi ani mamici si burtici. Sa avem un an nou cu bebei sanatosi, frumosi, cuminti si mancaciosi
Felicitari Anca si Ardna! Tinem pumnii pt. Vikisor, nastere usoara
30+
Doamne ajuta
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
vikisor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aschiutza Ardna, felicitari! Viki, toate cele bune pt miine (sau poimiine). Nastere si refacere usoara! Mena, poate ca cei de la spitalul din Constanta nu ii dau voie sa mute pe bebe din cauza drumului lung? Aici spitalele sunt nevoite sa transfere bebeiii prematuri daca nu au nu stiu cit procent cazuri din anul anterior. Doctorul cu care am vorbit era cam suparat de asta, pt ca nu toti bebeii prematuri pot suporta drumul. Eu am mers cu masina salvarii si numai comod nu a fost, am simtit fiecare curba si zdruncinatura si patul se fitiia si zdranganea. Sa intrebe bine la spitalul din Bucuresti daca in conditiile de drum (mai ales acum iarna, nu stiu daca aveti zapada sau ba), bebele e transportabil. Ce ar fii mai bine la spitalul din Bucuresti? Doctorii sau aparatura? Nu s-ar putea face un transfer de aparatura sau o colaborare intre doctori? Multa sanatate bebelusului si putere parintilor ! Noi suntem tot 2 in 1. Ironia sortii, dupa ce m-am chinuit sa tin sarcina atita timp, miine fac fix 40 de saptamini si nici un semn de schimbare . ------------------ Still looking for pieces of heaven... |
Multumesc mult fetelor
Aschiutza, multa bafta si tie poate maine se hotaraste bebe sa iasa
39+ cu printesa Ema... mai avem un pic si ne cunoastem
Carmen_K spune:
Vikisor, mult succes!
Aschiutza la voi cum este? La cate saptamani se initiaza procedura de declansare a nasterii?
Noi suntem ok, fetita agitata rau se misca in toate directiile si et abia imi gasesc pozitia in care sa mai stau :(.
, noapte buna