Apocalipsa in Senat

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Ca sa nu avem discutii: printre primele hotarari ale Camerei a fost respingerea incuviintari arestarii preventive a deputatului Ion Stan. Desigur, o urgenta in spiritul sarbatorilor.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13858121-deputatii-voteaza-incuviintarea-arestarii-preventive-lui-ion-stan.htm

Stiu, deceneus, nu e Stan de vina, de vina sunt cei care l-au propulsat acolo. Este grozava vina asta fara vinovati palpabili pe care o propovaduiesti tu. Urmeaza, ca pe vremea lui Nastase sa avem coruptia fara corupti. Si nu e gluma, este fix ce se intampla deja.


Un articol care are alta opinie despre cazul Ion Stan www.cotidianul.ro/sri-parlamentul-si-scandalul-ion-stan-202772" target="_blank">SRI, Parlamentul si scandalul Ion Stan
Citat:

Deputatul Ion Stan, vicepreseedintele aminitei comisii, a întors ultima tentativa de raport a SRI, ridiculizându-l pe directorul George Maior pentru faptul ca l-a prins cu un plagiat al unui raport similar de prin anul 2001. Mai mult, pentru prestatia mediocra a institutiei, pentru pafarismul conducerii si pentru depasirea unui cadru legal, Ion Stan a cerut demisia întregii conduceri a SRI. Asta s-a petrecut cu câteva luni înainte de alegeri. Tot Ion Stan a fost acela care a dezvaluit legaturile SIE cu accidentul în care a murit Teo Peter. Stan sustine ca din informatiile sale nu acel soldat american repatriat în mare graba s-ar fi aflat în masina, ci fiul minor al ambasadorului J.D. Crouch jr.
..
Cine îl acuza pe Ion Stan? Un om de conditie îndoielnica, cercetat în multiple dosare penale.
...
Ar trebui precizat ca retinerea lui Stan în fata sediului PSD s-a facut în timp ce acesta îl trimitea pe Sorin Dima sa depuna suma de 15.000 de lei la casierie, iar nu sa i-o înmâneze personal. Dima, jucând aceasta scena cu o anume grosolanie suspecta, a compromis inclusiv înscenarea facuta de SRI si de Parchet.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Sa-l vad eu pe arbitrul care va mai indrazni sa fluiere un 11 metri impotriva Stelei! Instantaneu toate blaturile pe care le-a aranjat de cand a fost intarcat vor ajunge pe masa comisiei juridice a Senatului.

PS. Se poate ca dupa peste 20 de ani de dictatura a FRF nasul fotbalului romanesc Mircea Sandu sa-si fi gasit in sfarsit ... nasul.

Mergi la inceput