Burtici cu Ciresele de mai-iunie 2013 (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Neata!

In primul rand la multi ani cu bucurie pentru sarbatoritul Dragos - sa fie sanatos si tot ce va doriti Vio sa se implineasca.
Eu am fost deja la piata, acum am pus la fiert piftia de porc si ma apuc intre timp sa fac un chec aperitiv. Poate apuc azi sa fac si o praji.
Fetelor eu simt in partea de sub buric ba cate un fior din ala care il simti in stomac atunci cand esti indragostit, ba cate o sageata rapida de zici ca trece un soricel in fuga dintr-o parte in alta. Asta sa fie bebelina mea sau e altceva? Efectiv eu nu am simtit fluturi zburand sau batai din aripi ale porumbeilor cum descriu alte mame.
Sa stiti ca si eu sunt balonata aproape zilnic, dar nu ma deranjeaza f tare.

Va pup, spor la treaba gospodinelor, felicitari norocoaselor care au ajutor de la mame/soacre - chiar si eu sunt norocoasa dpdv-ul asta, dar mie imi place maxim in bucatarie si de asta ma agit.

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Salutare!

Si eu sunt cu treburile, mi-am trimis baietii la cumparaturi si eu m-am apucat sa mai fac una alta,bineinteles cu pauze dese, cum a zis Vio.

Am intrat sa va salut si sa va urez spor la treaba.

Vio,sa-ti traiasca baiatul!Sa fie sanatos si norocos!

va pup si ne mai "auzim"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Gata munca vine vacanta fug la cumparaturi acum.
Sa aveti spor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Intru si eu sa urez un "La multi ani fericiti" puiutului Dragos de Vio! Sa fie sanatos si implinit pe toate planurile!

Iris DA! Si eu le-as descrie ca niste sageti miscarile. Mai mult ca niste fluturasi sau orice se mai zice! Este bebelina ta cu siguranta!

O zi minunata va doresc... ma duc sa bucateresc ceva!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Dragele mele multumesc de urari !
Sa aveti spor la pregatiri !
Maine incep si eu sa fac cate ceva ,dar asa usor si cu pauze dese.
Noi avem invitati deabia pe 27 ,pana atunci nici nu am de ce sa ma zoresc sa fac prea multe ,ca petrecem Craciunul la socrii si sigur vom pleca de acolo cu mancare la pachet ,cum spunea cineva de aici.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna, fetelor! Abia acum am reusit sa intru sa va citesc..Am ajuns la socrii la taiat de porc si am stat pe afara pana acum:)
In primul rand, LA MULTI ANI, DRAGOS!! Sa-ti creasca mare, frumos si sanatos, Vio, si sa aveti o zi superba!
Felicitari pentru vesti tuturor celor care si-au vazut bebeii..Ce ma bucura vestile bune..
Am vazut ca ati inceput si voi discutia despre kg..Eu am luat 2,5 kg..si nu am decat 14 saptamani(azi am schimbat saptamana)..Iar dupa sarbatori, fara sa fiu gravi, tot timpul m-am intors cu 3 kg in plus..asa ca..ma tin tare:)) Cu toate ca am observat ca pofta mea de mancare a mai scazut fata de cum era la inceputul sarcinii..Daca inainte aveam nevoie obligatoriu de 3 mese consistente,acum nu mai simt nevoia sa mananc atat de mult..si nici atat de des..
Vad ca voi aveti pofta de vin..Eu am alta..mai nociva..de Cola..mi-e extrem de greu sa ma abtin..beau cam o jum de pahar cand am pe langa mine..incerc sa nu abuzez..sunt convinsa ca nu e bun..Dar nu pot sa ma abtin..iar pofta asta o am de cand am ramas insarcinata(pana sa aflu)..inainte nici nu gustam..
Vreau sa va intreb ceva..Astazi..stand intinsa in pat..mi s-a parut ca simt ca un fel de bataie..ca si cum s-ar sparge niste bule..undeva pe stanga, sub buric..mi se pare ff devreme, dar oare e posibil sa fie bebe? Am simtit asta in timp ce beam cafeluta de dimineata..Ce ziceti? Sunt tare curioasa..
Va pup fetelor si sa aveti mult spor, vad ca majoritatea v-ati apucat de treaba..:)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Mad multumesc !
Sa sti ca si eu la prima sarcina am poftit intr-una la cola si sa sti ca am si baut dar nu exageram.Aveam o sticla de 2L din care imi puneam cate putin sa-mi treaca pofta.Daca bei cate o jumatate de pahar nu-ti face rau ,stai linistita.
Despre miscarile pe care le-ai simtit ,dupa cum le descrii e clar bebe .Felicitari pentru micul miscaret !

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Buna, fetelor! Abia acum am reusit sa intru sa va citesc..Am ajuns la socrii la taiat de porc si am stat pe afara pana acum:)
In primul rand, LA MULTI ANI, DRAGOS!! Sa-ti creasca mare, frumos si sanatos, Vio, si sa aveti o zi superba!
Felicitari pentru vesti tuturor celor care si-au vazut bebeii..Ce ma bucura vestile bune..
Am vazut ca ati inceput si voi discutia despre kg..Eu am luat 2,5 kg..si nu am decat 14 saptamani(azi am schimbat saptamana)..Iar dupa sarbatori, fara sa fiu gravi, tot timpul m-am intors cu 3 kg in plus..asa ca..ma tin tare:)) Cu toate ca am observat ca pofta mea de mancare a mai scazut fata de cum era la inceputul sarcinii..Daca inainte aveam nevoie obligatoriu de 3 mese consistente,acum nu mai simt nevoia sa mananc atat de mult..si nici atat de des..
Vad ca voi aveti pofta de vin..Eu am alta..mai nociva..de Cola..mi-e extrem de greu sa ma abtin..beau cam o jum de pahar cand am pe langa mine..incerc sa nu abuzez..sunt convinsa ca nu e bun..Dar nu pot sa ma abtin..iar pofta asta o am de cand am ramas insarcinata(pana sa aflu)..inainte nici nu gustam..
Vreau sa va intreb ceva..Astazi..stand intinsa in pat..mi s-a parut ca simt ca un fel de bataie..ca si cum s-ar sparge niste bule..undeva pe stanga, sub buric..mi se pare ff devreme, dar oare e posibil sa fie bebe? Am simtit asta in timp ce beam cafeluta de dimineata..Ce ziceti? Sunt tare curioasa..
Va pup fetelor si sa aveti mult spor, vad ca majoritatea v-ati apucat de treaba..:)

13+

Si eu mai poftesc pe Cola, mai ales dupa ce mananc ceva sarat. Uneori, cand mi-e pofta, imi iau o doza de Cola, nu iau in cantitate mai mare, ca sa nu am tendinta sa abuzez de Vin am gustat si eu duminica, 2 degete de vin rosu, cand mi-am sarbatorit bunicul, mandru viitor strabunic, si iubitul, mandru viitor tatic.
Sa stii ca si eu am inceput sa simt ceva de genul cum zici tu, sau ca niste sagetele, se mai pot descrie si asa, si nu am stiut ce e. Si eu de abia saptamana viitoare fac 14 saptamani. M-am gandit ca poate fi bebe, desi mi se pare cam mic, sau ca ar putea fi uterul care creste sau ... balonare Desi l-am vazut cum se misca la eco morfologiva la 12 saptamani s-ar putea sa fie el (sau ea)

Pfff am mai facut si eu una alta prin casa, dar trebuie sa tot iau pauze, ca obosesc :(

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Moni, si eu am mai simtit si saptamana trecuta..de regula mi se mai parea seara..cand stateam relaxata..dar am zis ca mi se pare..ca nu are cum..dar astazi am simtit niste batai..niste bule ceva mai puternic..pe stanga..am pus imediat mana pe burta sa vad daca se mai simte ceva..si nu am mai simtit nimic..:(
Acum nu mai incerc..am baut cola si o sa zic ca sunt bule de la cola:))
O sa vad daca il mai simt asa..dimineata la cafea..daca o sa simt la fel..inseamna ca bebe e...Mai ales ca ecografic e mai maricel putin:)
Pana una alta..ma amuz cum toata lumea se uita la mine si ma pipaie sa vada daca am burta..si cand vad ca nu am deloc..incep sa rada:))

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monik86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madd11ee

Moni, si eu am mai simtit si saptamana trecuta..de regula mi se mai parea seara..cand stateam relaxata..dar am zis ca mi se pare..ca nu are cum..dar astazi am simtit niste batai..niste bule ceva mai puternic..pe stanga..am pus imediat mana pe burta sa vad daca se mai simte ceva..si nu am mai simtit nimic..:(
Acum nu mai incerc..am baut cola si o sa zic ca sunt bule de la cola:))
O sa vad daca il mai simt asa..dimineata la cafea..daca o sa simt la fel..inseamna ca bebe e...Mai ales ca ecografic e mai maricel putin:)
Pana una alta..ma amuz cum toata lumea se uita la mine si ma pipaie sa vada daca am burta..si cand vad ca nu am deloc..incep sa rada:))

13+

Si eu am mai simtit si alta data, cam in aceasi situatie ca la tine Probabil ca e bebele in ambele cazuri. Nici la mine nu se vede burtica cu ochiul liber E doar un pic mai bombata partea de jos a abdomenului si mi se pare ca se vede doar cand sunt dezbracata.

Pe mine cel mai tare ma amuza cum toata lumea imi prevede ca o sa am baiat .
Noi si bebeii nostrii sa fim sanatosi, restul nu mai conteaza

13+

Mergi la inceput