Comunicat de presa

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si a mea are niste muci.....

Bey mai sunt patru ore ca sa rad linistita...da` as rade ca...desigur coincidenta..sa ne scuture un pic vreun cutremur..de plictiseala..sau sa zicem unu` maine seara........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

O fi sfarsitu' la orele 21:12.

Selene - e clar ca toate energiile negative s-au strans la tine. De-asta am scapat cu totii (pana la ora asta).

O prietena a plecat de ieri la Busteni... cica prea multe energii negative sunt in Bucuresti... si se duce sa scape de "rau".
Ete ca io n-am simtit nimic... ba mai mult am dormit si eu si puradeii pana la ora 11:00 cand m-a sunat barbata-miu si era indignat ca inca mai dorm. Nah... deci la mine fu' o zi f. relaxanta...cum n-am mai avut de multa vreme.

Am dat si-o tura pe la niste cumparaturi.. poate nu m-am dus unde e nebunia mai mare dar am rezolvat f. repede.

Iar legat de muci... avem si d-aia... defapt nu prea avem..stau mai mult ascunsi si nu vor sa iasa...da'l tine pe copil cam fonfait. Ii dovedim noi pana la urma.

Inchei aici buletinul de stiri de la margine de Bucuresti, de langa A2... pana la urmatorul care va fi la ora 21:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Cronica mea de sfarsit de lume:

Dupa economisirea fabuloasei sume de 200 de lei:

1. Copil cu infectie urinara cu sange
2. La 4 zile dupa terminarea tratamentului pentru punctul 1., copil cu amigdale rosii, cu aspect buretos, cu puncte albe, cu febra 39 cu 2
3. La ceva vreme dupa, copil cu muci scarbosi, nu dormea noaptea din cauza senzatiei de sufocare. S-a chinuit vreo saptamana cu mucii astia, de nu mai bine
4. Mi se strica mobilul.

Atentie, aici e o aventura. Ma duc la un centru Orange, mi se dau niste informatii. Ma duc la alt centru Orange, mi se dau alte informatii. Ajung, intr-un final, la centrul Orange principal, unde aflu ca tre' sa fac si modificari de abonament. Dupa vreo 5 zile, rezolv, iau telefon nou (cel vechi era inutilizabil). Telefonul nou merge bine o zi, apoi incep sa aud in el un fasait de zici ca eram mereu la dus. Acu' am venit de la centrul Orange de unde l-am cumparat, poate s-a rezolvat problema.

5. Mi se strica, partial, laptopul. Comand piese noi, le primesc ieri, acu' am fost la un service autorizat, o piesa e buna, cealalta nu se potriveste.
6. Copilul are iar muci scarbosi.
7. Fan Courierul uita sa ne aduca un colet, facem noi un drum, tot azi, pana la sediu, la mama dracului.

Si ziua inca nu s-a incheiat.

Selene, din fericire, dupa ziua asta va urma o alta mult mai buna, cu siguranta.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

A trecut si 21.12...

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Stati asa, ca mai am...

Tocmai au sarit la mine si la Daria doi caini comunitari oplositi de nu stiu cine in apropiere, nu stiu cine care a facut spartura in zidul curtii pentru ca aceste javre sa vina la lada noastra de gunoi. Veneam de la cumparaturi, ne-au atacat din spate, am sunat la Politia Comunitara. Zidul a fost astupat de vecini de "n" ori, nu stiu cine ala l-a spart din nou de fiecare data.

Maine plecam din localitate, unul din trenurile cu care mergem are, pana la aceasta ora, 160 de minute intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nici la noi nu a venit sfarsitul lumii...macar daca venea de dimineta, inainte de a pleca la munca...scapam. Dar asa, acum la relaxare...poate sa nu mai vina! Daca nu a venit cand voiam eu.
Mai avem cateva ore de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La mine a venit Mosh Craciun de sfarstiul asta

deci, mai vreau!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput