Comunicat de presa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

eu am sa ies in oras si daca ma intalnesc cu sfarsitul lumii am sa-i fac niste poze si le pun deseara la topic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

La noi nu a venit nimic...sunt ingrijorata ca nu mi-am facut nici cumparaturile pentru Craciun, de sfarsitul lumii sunt chiar total nepregatita ( bine, eu era cat pe aci sa nici nu stiu ca vine sfarsitul lumii). Ideea este, ca daca merg diseara la cumparaturi...cu atatea evenimente, e posibil sa nu mai gasesc nimic de cumparat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

eu am fost deja..la anuntata ora 13.38....da` n-am vazut nic...am avut si aparatul foto cu mine,dar inafara de clasicele injuraturi, si caramboluri...nimic interesant.
Alo,America,Australia...pe acolo c e e?Tac suspect astia....ce mai zic aia care transmit in direct din Mexic?Au vazut ceva?Bai io mai mare teapa nici ca am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Pana la urma la ce ora trebuia sa fie? 12.12? Ca eu cred ca tocmai l-am ratat!
Dar eu ma mai gandesc la ceva, daca o fi apocalipsa pe stil vechi?

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada
IN DIREEEEEEECTTTTTTTT

Chiar ca-i in direct:
Am apasat pe link si chiar acum (17.05), de la tribuna parlamentului, un nene prezinta programul guvernului Ponta2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai.....nu?
Sfarsitul...a tot ce era un pic mai bun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cronica mea de sfarsit de lume:

Dupa economisirea fabuloasei sume de 200 de lei:

1. Copil cu infectie urinara cu sange
2. La 4 zile dupa terminarea tratamentului pentru punctul 1., copil cu amigdale rosii, cu aspect buretos, cu puncte albe, cu febra 39 cu 2
3. La ceva vreme dupa, copil cu muci scarbosi, nu dormea noaptea din cauza senzatiei de sufocare. S-a chinuit vreo saptamana cu mucii astia, de nu mai bine
4. Mi se strica mobilul.

Atentie, aici e o aventura. Ma duc la un centru Orange, mi se dau niste informatii. Ma duc la alt centru Orange, mi se dau alte informatii. Ajung, intr-un final, la centrul Orange principal, unde aflu ca tre' sa fac si modificari de abonament. Dupa vreo 5 zile, rezolv, iau telefon nou (cel vechi era inutilizabil). Telefonul nou merge bine o zi, apoi incep sa aud in el un fasait de zici ca eram mereu la dus. Acu' am venit de la centrul Orange de unde l-am cumparat, poate s-a rezolvat problema.

5. Mi se strica, partial, laptopul. Comand piese noi, le primesc ieri, acu' am fost la un service autorizat, o piesa e buna, cealalta nu se potriveste.
6. Copilul are iar muci scarbosi.
7. Fan Courierul uita sa ne aduca un colet, facem noi un drum, tot azi, pana la sediu, la mama dracului.

Si ziua inca nu s-a incheiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si guvernul asta s-ar putea sa fie "de sfarsitul lumii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

O fi apocalipsa mucilor? Si eu si copil muci, multi muci, da, din aia scarbosi!!!

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput