Comunicat de presa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Aha,deci daca in patru ore la ei nu e nimic,noi am ratat-o....eu incarc totusi aparatul sa fac niste poze...le pun dupa aia pe feisbuc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Hello people, Hamburg-ul inca exista...da' cred ca e din cauza lu' Nivea care a inventat vreo crema de protectie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

si din Olanda stirile sunt pozitive.
Inca nu a venit sfarsitul lumii insa e soare, ceea ce este cu adevarat special si infricosator pentru aceasta perioada a anului. Oricum va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

De dimineata in zona unde circul eu erau suspect de libere drumurile.
De vreo luna sunt blocaje de circulatie intr-un mare fel in jur de 8:30, 9 dimineata, azi liber... ori sta lumea in familie de sfarsitul lumii ori au plecat deja la munte bucurestenii...

O gluma buna am auzit la radio: cineva si-a jucat toti banii la pariuri pe varianta "da, vine sfarsitul lumii", cica avea o cota incredibila!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

Tocmai mi-am dat seama ca noi romanii gatim de Craciun si de Paste ca si cand ar veni sfarsitul lumii, asa ca ar trebui sa fim obisnuiti cu feelingul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Asta pot sa confirm si eu ... dimineata erau goale soselele chiar am avut un sentiment straniu pt ca nu e sambata - apoi m-am gandit ca e vacanta pt cei mici deci posibil sa fie si de acolo - desi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

mai daca tot vine azi sfarsitul lumii, as fi mancat si eu o slana afumata intreaga ... ca nu mai conta ...offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Unde naiba goale soselele?VIN SI EU acolo.....dom`le..la noi se circula bara la bara..drum de inci minute l-am facut intr-o ora.....era sa se scape copila pe ea...ca era in scaunel cu centura si hai ca 5-10 minute se tine..ad` dupa aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Noi am avut serbarea la gradinita azi, plin de parinti si copii, si prin zona plin de oameni la cumparaturi, masini ca de obicei. Nimic suspect.

Cum am o lista cu niste lucruri de rezolvat, o sa va spun mai pe seara cum mi-a mers.

La mine "sfarsitul lumii" a inceput cand, impulsionata fiind de subiectul acela cu "cat economisiti pe zi", am economisit 200 de lei. No, parca dracu' a stat in banii aia, ca numa' probleme mi-au facut, nu numai ca s-au dus ei pe pluta, dar au tras si pe destui altii dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

vad ca am pus-o de-o cronica DC de sfasit de lume

va rog sa transmiteti in continuare de prin toate coltzurile lumii

dam un premiu celui care se intalneste primul cu sfarsitul asta (nu am mai avea cui oricum!?)...
si ne anunta si pe noi!?

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (4 ani) si Teo voinik (6 ani)

Licitatie si Tombola "Spiritul Craciunului"
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput