MONTIGNAC (181)...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8
lorelei_19 spune:
Buna fetelor si bine-ati revenit la Monti.
Meniul meu de ieri n-are sens sa-l scriu, ca in ciuda faptului ca toata ziua am fost cuminte, seara am fost la o zi de nastere si ne-au servit doar cu prajituri, asa c-a trebuit sa mananc
Azi la pranz am fost la o supa, insa cred ca nu era chiar monti, ca era supa-crema de morcovi. Divina de buna.
Diseara insa am sa incerc sa fiu cumintica foc!
In weekend- iar e greu, ca maine seara iar suntem invitati la restaurant si - asta e. De duminica incepand
Un weekend minunat va urez!
Carmen_Marieta spune:
Salutare fetele,
eu pana acum am fost cuminte... deja am renuntat la scarile rulante.., fac miscare, mananc conform... am revenit laobiceiurile bune..
Meniul de azi:
MD: saratele(5-6 buc); cafea cu scortisoara( fara zahar)
g: un mar
P: ciorba de oase afumate
C: salata de varza acra cu carne la gratar.
ninha spune:
hello-yellow!
Gata cu sarbatorile, revenim la drumul cel bun, da?
si eu am de raportat stricaciuni, azi-dimineata aveam 61,5 kg sper sa dispara repede. m-am apucat de exercitiile lui Brindu si sunt optimista (daca ma dor picioarele si burta in halul asta trebuie sa aiba un efect, nu?)
somleac, nu sunt suparata, dar mi-e cam jena ca nu m-am tinut de treaba si uite ca ma pedepseste cantarul.
Carmen, nu te lasa!
ariel, ce yummy arata panna cotta ta! si gustul e la fel de spectaculos?
Andanii, cum stai cu stricaciunile?
Meniu:
azi am mancat ok la MD: oua fierte si kefir facut in casa, dar la P sushi. la C am broccoli gratinat.
va pup, sa aveti un an fara abateri!
puisorul spune:
Hello, hello
Gena, distractie in continuare. Si mie mi-e groaza de sport dar sper sa incep de luni dupa doua luni de pauza.
Carmen, bine ai revenit si spor la topit kg
Brandu, cum a fost la concert? Musai vreau supa aia, mai incearca please
Ninha, cum faci sushi? Daca nu e complicat, m-as baga si eu ca imi place mult.
Mihaela, chiar sa stii ca am un sot bun, bun care nu prea comite greseli Stia ca eu nu as da banii pe telefon si atunci m-a pus in fata faptului implinit. Ai slabit ceva cu remodelarea? Sau se vad ceva efecte?
Lorelei, las ca si de duminica e bine Mosul a venit cu un Samsung S3 de care imi place de mor Inca imi mai prind urechile pe ici, pe colo, dar sunt super incantata de el.
Dana, odihneste-te atunci weekendul asta Mersi de feedbackul cu patinele. Spre cele de piele inclin si eu. Si poate la Stefi ii inchiriez pana vad daca ii place sau nu.
Ariel, foarte haioase pozele voastre As incerca si eu pana cotta cu legume dar sa fie mai multe legume decat smantana.
Cristina, te astept cu meniul pe saptamana viitoare
De rev a fost foarte fain. Am stat 4 zile la cabana, ne-am odihnit cat incape, ne-am distrat, am fost la sanius. Mancarea nu a fost foarte nemonti dar a fost multa. Gulasul a fost de departe cea mai apreciata mancare Daca mai pun la socoteala vinul si prajiturile, o sa imi dea cu plus sigur Dar asta e, de luni revin la dieta.
Incerc sa imi planific meniul pe saptamana viitoare si revin.
Va pup
brindusik spune:
puisoaro nu merge si pace..pun aci reteta
Ingrediente pentru 4 portii:
-1 morcov
-250g ciuperci
-2cuburi knorr (sau supa de ceva)
-100g tofu (am facut si cu neafumat si cu afumat, recomand pe cel afumat)
- fructe de mare (sau orice alt fel de carne, am incercat si cu pui si cu vita)
- taitei shirataki (sau orice alt tip de taitei subtiri..cum sunt cei de orez transparenti)
Mod de preparare:
Apa se pune la fiert cu morcovul si cuburile knorr (eu dau morcovul prin razatoate sa fierba mai repede) , dupa 5 minute de fierbere se pune tofu si se mai lasa sa fiarba cu tofu oana da in clocot. Daca folositi altfel de carne puteti adauga si carne taiata bucatale mici o data cu morcovul. (o alta precizare e ca apa se pune in functie de cate persoane/portii doriti sa faceti cu masura un bol/o portie).
Dupa ce a dat in primul clocot se adauge ciupercile si fructele de mare , se mai lasa pana da intr-un alt clocot(nu dureaza mai mult de 10 minute).
Se pun taiteii si in functie de felul lor se lasa cca 5 minute la fiert si e gata supa.
brindusik spune:
si ca vazui ca vb de sushi...v-am spus ca i-am dat pe spate pe ai mei ca le-am facut cand am venit?...ff usor de facut...si bun la gust
Carmen_Marieta spune:
Fetele multumesc de primire, consider ca nu v-am parasit numai ca din cauza timpului nu mai eram atat de activa pe forum.
Si eu astept sa ma inspir pentru meniuri.. pt saptamana viitoare eu voi face o ciorba de perisoare( carne amestec porc+curcan), un ghiveci cu cateva oase afumate.
Brandusik suna interesanta supa... o sa o incerc si eu( si asa ma intreba mama de fructe de mare)
Multumesc pt cei 2 ...in functie de rezultate te anunt sa-i scoti...
Voi in aceasta dieta ati consumat creveti??? Daca da cum ii faceti?
cge spune:
Carmen, buna ideea cu ciorba de perisoare si ghiveci.
Eu o sa il fac cu conopida congelata, fasole verde, dovlecei, ardei si curcan.
Sapt. asta am avut supa crema de ciuperci, fara cartofi.
A iesit f. buna.
Ani, ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa la munte.
Brandusa, te-ai intors ?
Eu o sa ma apuc mai strict de sapt. viitoare. We asta avem petreceri, face Victor 13 ani.
Andanii, Ninha, Carmen, Gena si eu tot cu plus dupa sarbatori, o sa muncim impreuna sa le dam jos.
We placut,
brindusik spune:
ninha ti-am spus ca incep sa te doara toate de la alea "8minute"
cge pe 8 plec back in uk
carmen mai bine 2 decat 3 ca nu dai semne de viata
acu nu ca vreau sa ma laud...da nu m-am ingrasat decat vreo 800g ..o sa dau mai multe detalii miercurea viitoare dupa ce ma cantaresc in uk
puisorul spune:
Buna dimineata
Brandusiko, mersi de reteta. Incerc sa o fac weekendul viitor. Oare merge cu hribi uscati? Am multi si trebuie sa caut retete sa ii folosesc.
Carmen, eu mananc frecvent creveti pt ca ii plac foarte tare si la Stefi. Cei proaspeti ii prajesc in tigaie wok cu ulei de masline, usturoi si patrunjel. Din cei curatati poti face cocktail de creveti, orez cu scoici si creveti, paste cu creveti.
Cristina, La multi ani lui Victor . Sa fie sanatos si sa aveti o petrecere frumoasa
Meniul pe saptamana viitoare:
- spaghete cu sos de rosii
- fishfingers cu legume mexicane
- orez cu scoici si creveti
- pastrav la cuptor cu legume
- gratar de curcan cu garnitura de broccoli si conopida
- ceva cu varza de Bruxelles, ca am o gramada
- as incerca linte rosie frecata, sa vad ce iese
Pt servici voi face salate cu andive, ton, samburii de rodie si ce mai e prin frigider.