Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
ha ha!! ce e si cu copii astia....i-am facut papa de bebelusi intr un bolut :branzica danone+avocado+un checulet kinder nu a vrut sa puna gura. apoi i-am dat separat checuletul in mana, la topit pe tot si i-am pus papaisca dinaia in paharutele de la danone , a papat tot!!
si avem si noi o veste: am renuntat la didi!! pe care a papat o labush :))
ailed_dota spune:
yasmy, e ca o maionezadaca pui si cipsuri iuti... termini punga
deea, e oricum am vazut ce a facut Maria la serbare..
Deea99 spune:
Lalely co placut....
Mada tie 2 mg sa-i tii piept socrelei....hai mai ce va enervati pe ele...el vb voi fluierati..ha ha....
faza, tocmai ce citisem mesajul lui yvi cu soacra Si L pe drumul de la mega....a 2a zi vine si soacra la noi..aceleasi cuvine...nu pune mana ca ne cearta..ba chiar bate mami...si multe alte faze..pisici,nici nu am luat-o-n seama..acum o fi rau pt psihicul copilului dar ce sa ii zic...ca sunt sigura ca imediat ar fi facut/zis la fel...
Delia am pris bagheta ..bine ca nu e Roxy pe receptie ca o vroia si ea..ba ea mai smechera vrea si bagheta din aia de face mancare....ha ha ..daca ai pe aia sa nu o dai la nimeni..si inca un sfat..incearc-o daca spala si vase
Yasmi da ce ce nu i-ai zis ca nu mai vrei si de banutii aia iti trimitea altceva...acum pe bune si soacra asta a ta..de ce nu v-a intrebat
Roxy se vede ca esti de la munte..vai imi e mie asa de sila de zapada...nu mai zic ca vantul de ieri imi crease o stare naspa rau si nici nu iesisem din casa..doar ce-l auzem prin ferestre
bravos pt cadouri..acum doar sa stati cuminti si sa vina mosul..
a si pt imunitatea bunicii..granule de propolis amestecate cu miere..ff bune..o ajuta sa se si ingrase..parca 1 lingura de granule +4 linguri de miere cate o lingurita inainte de masa..dar mami tau sa-i faca un borcan sa aiba toata iarna...
ca+mg+zn....iarff bun..sunt si efervescente de la osteocare cred ca am scris bine....
Cami bine ca ai ajuns sa le ei cate ceva fetelor....chiar ca e jale la voi..am vazut aseara marea cat era de suparata..plus ca aerul e mai rece din cauza apei sarate....a, si apropos eu nu m-am suparat pe tine...mai ales ca suntem in post
ailed_dota spune:
Deea, eu n-am vazut stiri
Cami, bine ca ai luat la fete cadouri
roxy , bagheta de facut mancare n-am. dar o tot caut pe aia de calcat si n-o gasesc
bb_yasmi spune:
pai deea eu i am spus sa imi trimita vreo 3-4 bucati si nu cred ca mai era ceva ce sa imi trimita.....a trimis de toate saraca, nu mai stie cum sa ne faca pe plac!
Deea99 spune:
Lucas ,pai merti inca un cadou de la Mosu..daca ai scapat de didi
si noi am cam vrea, dar e greu....aveam 2..una a muscat-o si ia aer..nu o mai vroia. acum e prin bucatarie..am pastrat-o in caz de urgenta..pe cea care o are in patut ,tot zice ''nu mai pace tzitzi'' o arunca apoi o cauta si-o baga iar in gura...
aseara o bagase intentionat dupa noptiera de la pat....si tot repeta razand..gata tzitzi..nu mai e tzitzi..i-am zis ca nu o pot scoate..a acceptat putin..dar cand ,cred ca ii venea somnul . o tot vedeam ca mataie s-a pus pe urlat dupa tzitzi..asa ca am dat aia la o parte si i-am scos tzitzica....dar am zis,cand o musca si pe asta GATA
bb_yasmi spune:
deea noi avem 4!!! si 2 noi de rezerva credca noi parintii suntem de vina...4 le-am taiat si nu mai vrea sa le bage in gurita dar tot i le trebuie sa le tina in mana si sa povesteasca despre ele...
Deea99 spune:
ce mi-a atras atentia in banda din stanga
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/diferenta-slabit-ozana-barabancea-28432.html
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 ce mi-a atras atentia in banda din stanga http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/diferenta-slabit-ozana-barabancea-28432.html ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
eu zic ca in primul rand a facut-o pt sanatatea ei..