Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ha ha!! ce e si cu copii astia....i-am facut papa de bebelusi intr un bolut :branzica danone+avocado+un checulet kinder nu a vrut sa puna gura. apoi i-am dat separat checuletul in mana, la topit pe tot si i-am pus papaisca dinaia in paharutele de la danone , a papat tot!!

si avem si noi o veste: am renuntat la didi!! pe care a papat o labush :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, e ca o maionezadaca pui si cipsuri iuti... termini punga
deea, e oricum am vazut ce a facut Maria la serbare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Lalely co placut....
Mada tie 2 mg sa-i tii piept socrelei....hai mai ce va enervati pe ele...el vb voi fluierati..ha ha....
faza, tocmai ce citisem mesajul lui yvi cu soacra Si L pe drumul de la mega....a 2a zi vine si soacra la noi..aceleasi cuvine...nu pune mana ca ne cearta..ba chiar bate mami...si multe alte faze..pisici,nici nu am luat-o-n seama..acum o fi rau pt psihicul copilului dar ce sa ii zic...ca sunt sigura ca imediat ar fi facut/zis la fel...
Delia am pris bagheta ..bine ca nu e Roxy pe receptie ca o vroia si ea..ba ea mai smechera vrea si bagheta din aia de face mancare....ha ha ..daca ai pe aia sa nu o dai la nimeni..si inca un sfat..incearc-o daca spala si vase

Yasmi da ce ce nu i-ai zis ca nu mai vrei si de banutii aia iti trimitea altceva...acum pe bune si soacra asta a ta..de ce nu v-a intrebat

Roxy se vede ca esti de la munte..vai imi e mie asa de sila de zapada...nu mai zic ca vantul de ieri imi crease o stare naspa rau si nici nu iesisem din casa..doar ce-l auzem prin ferestre

bravos pt cadouri..acum doar sa stati cuminti si sa vina mosul..
a si pt imunitatea bunicii..granule de propolis amestecate cu miere..ff bune..o ajuta sa se si ingrase..parca 1 lingura de granule +4 linguri de miere cate o lingurita inainte de masa..dar mami tau sa-i faca un borcan sa aiba toata iarna...
ca+mg+zn....iarff bun..sunt si efervescente de la osteocare cred ca am scris bine....

Cami bine ca ai ajuns sa le ei cate ceva fetelor....chiar ca e jale la voi..am vazut aseara marea cat era de suparata..plus ca aerul e mai rece din cauza apei sarate....a, si apropos eu nu m-am suparat pe tine...mai ales ca suntem in post

Mergi la inceput

Deea, eu n-am vazut stiri
Cami, bine ca ai luat la fete cadouri
roxy , bagheta de facut mancare n-am. dar o tot caut pe aia de calcat si n-o gasesc

Mergi la inceput

pai deea eu i am spus sa imi trimita vreo 3-4 bucati si nu cred ca mai era ceva ce sa imi trimita.....a trimis de toate saraca, nu mai stie cum sa ne faca pe plac!

Mergi la inceput

Lucas ,pai merti inca un cadou de la Mosu..daca ai scapat de didi
si noi am cam vrea, dar e greu....aveam 2..una a muscat-o si ia aer..nu o mai vroia. acum e prin bucatarie..am pastrat-o in caz de urgenta..pe cea care o are in patut ,tot zice ''nu mai pace tzitzi'' o arunca apoi o cauta si-o baga iar in gura...
aseara o bagase intentionat dupa noptiera de la pat....si tot repeta razand..gata tzitzi..nu mai e tzitzi..i-am zis ca nu o pot scoate..a acceptat putin..dar cand ,cred ca ii venea somnul . o tot vedeam ca mataie s-a pus pe urlat dupa tzitzi..asa ca am dat aia la o parte si i-am scos tzitzica....dar am zis,cand o musca si pe asta GATA

Mergi la inceput

deea noi avem 4!!! si 2 noi de rezerva credca noi parintii suntem de vina...4 le-am taiat si nu mai vrea sa le bage in gurita dar tot i le trebuie sa le tina in mana si sa povesteasca despre ele...

Mergi la inceput

ce mi-a atras atentia in banda din stanga
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/diferenta-slabit-ozana-barabancea-28432.html

Mergi la inceput

gata ma duc la treaba....
sa avem spor la cautat baghete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

ce mi-a atras atentia in banda din stanga
http://www.unica.ro/detalii-articole/articole/diferenta-slabit-ozana-barabancea-28432.html

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

eu zic ca in primul rand a facut-o pt sanatatea ei..

Mergi la inceput