Sarbatori fericite fluturasi de 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 2
madutza_bra spune:
delia, daaaa!!!!
Hai trimite-o, da' sa o pui la curier, cu posta Romana cred ca ajunge dupa sarbatori ![]()
deea, sa sti ca si mie mi se pare ca Stefy se maturizeaza. ma mai uit la pozele de acum 2 ani, cand ne-am intalnit cu burticile, ce copil era si acum ce adolescenta este 

Deea99 spune:
sunt asa intoarsa cand am vazut ca dr. de fam azi e dimi..fimea cea mare tuseste de prin octombrie...da tuseste rau..nu cred ca a avut pauza decat vreo 10 zile in tot intervalul asta....are o tuse productiva...
recunosc ca nu a fost treatata decat de doctorul casei..adica eu....dar in prima faza i-a trecut cu ce am doftoricit-o...a avut acea pauza..apoi iar copii raciti pe la scoala cu stat acasa (ca auzeam eu cand o sunau pt teme)...iar a inceput si ea behaiala....iar o saptamna sau mai putin de pauza..si acum iar tuseste..da rau de tot....si vad ca nu mai reactioneaza la ce i-am dat..ultima oara mucosolvan pastile..o cutie..nu face febra ..nu alte simtome....nu am incredere in dr. asta..dar zic poate ii mai da si altceva....nu stiu ce sa mai zic..ma omoara si ca e incapatanata si se tot duce cam dezbracata la scoala....
...eu nu pot umbla cu ea pe la alti medici..ca trebuie sa o car si pe A cu mine..barem sa se duca cu tasu la asta la cabinet ca ii cunoaste
Deea99 spune:
off Mada asa e si nu ma incanta deloc...bine ca i-am scos placa de intins parul, din cap
....bine ca nu i-o luam ,dar am incercat sa ii explic ce si cum..nu sa i-o tai si iar sa par ''rea''
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Deea99 off Mada asa e si nu ma incanta deloc...bine ca i-am scos placa de intins parul, din cap ....bine ca nu i-o luam ,dar am incercat sa ii explic ce si cum..nu sa i-o tai si iar sa par ''rea''------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
cum adica nu te incanta? Helloooo..asta e mersul firesc
Mi-ar fi placut sa am copii mai devreme 
madutza_bra spune:
na, ca a inceput deja sa ninga
Ce fac eu cu fata cat timp tb sa ies afara sa dau zapada?