Aspirante optimiste(816) Felicitari noii burtici!
Raspunsuri - Pagina 6
MariaBcf spune:
Kmy ii doresc soacrei tale Multa Sanatate.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot
MariaBcf spune:
Fetelor va doresc un CRACIUN FERICIT, sa vi se implineasca toate dorintele .
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot
miky82 spune:
Craciun Fericit fete dragi!!! sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti sanatoase iar Noul an ce vine sa va aduca minunea mult asteptata.
kmy_black spune:
Craciun fericit dragele mele!!!un mos craciun cum va doriti, sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate!
MeAlex spune:
Fetelor, nu uitati ca in noaptea asta, daca va puneti o dorinta, ea se va implini!
Sa aveti sarbatori cu liniste, sanatate si cat mai multa veselie!
Sa fie bine!
Craciun fericit!
tanamera spune:
Craciun fericit, dragi aspirante!
Anul nou sa va gaseasca cu optimismul la cote maxime!
Mihaelafalt spune:
Craciun fericit si multa sanatate fetelor, fie ca ce va doriti mai mult sa se realizeze.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite
Un avort spontan la 6 saptamani, o sarcina extrauterina tratata medicamentos, o sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani sub tratament cu clexane.
cos_minutza spune:
Craciun fericit dragi aspirante si sper ca Noul An sa va aduc fericre si a va implineasca toate dorintele
Cosmi 24+ David Andrei
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
valicutza spune:
Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet! Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!!!
mami de Dienutza 5 ani
si mami de ingeras Razvan-Mihai (29.09.2012)-cezariana la 35+ saptamani