Strugurasii de sept-oct 2011 canta colinde !**4**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Klau_ditza:am notat adresa de e-mail si azi cand ajung acasa fac poze si iti trimit.Ieri nu am reusit si pe mess nu prea intru

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna, Buna

Anca, mi-a fost dor de tine si postarile tale hazlii
Ai mai fost la eco?


Kora, ma bucur enorm ca sunteti bine

Sei, dupa Craciun o sa ai mai mult timp liber??


Jade, stiu ca ne citesti nu ne parasii si tu.Hai mai spune-ne ceva despre T.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

eu ma plictisesc de moarte la birou , si am o ciuda ca am concediul super naspa pus de sarbatori ca na am primit doar ce mai era liber.Asa ca o sa am acum joi si vineri liber, luni pe 24 lucrez apoi iar liber si pe 31 lucrez si beneinteles cireasa de pe tort si 2 ianuarie.in tot acest timp al meu sot are liber de pe 21 dec pana pe 7 ianuarie .Iar il urasc !!!!!

Acum ma gandeam sa ii dau joi liber bonei ,dar cum m-a enervatd e dimineata ca am vb cu ea sa vina de la 8:30 maxim ca tre sa ma duc cu masina la birou(adica trafic infernal) bineniteles ca a venit la 8:45 si soc cine a intarziat iar la munca . Urasc lantul asta trofic, intarzie bona intarzii si eu .
Asa ca clar imi fac de treaba joi ies la cafea cu fetele si nu ii dau liber, oricum are liber de sarbatori(sunt fff rautacioasa azi!!!!).

Diseara ne ducem cu colegii la fabrica de ciocolata sa ne facem cioco personalizata, asa de Craciun, iesire cu colegii, fff dragut, dar clar nu e ziua mea.Eu fiid singurul trist care a venit cu masina (ca urasc sa merg noaptea cu taxi)trebuie sa merg cu C.O. din romania si cu C.O. din Italia ca mor astia daca iau un taxi ca na sefa noastra mare pupincurista a trebuit sa ii iunvite si pe ei , mai ales ca sunt amandoi in Bucuresti, chiar daca era ceva doar cu colegii din birou.Deci azi mai sunt si ''sofer la tigani'' cum se spune.Asa ajungi C.O. nu dai bani pe taxi, iei de la sclavuletisori.

Si acum sa ne intoarcem la ale noastre, eu nu dau nimic preventiv si nici nu cred ca o sa dau, dar vb de copilul meu care e ok din punct de vedere al imunitatii .Daca as avea un copil care ar raci saptamanal clar i-as da orice de 4 ori pe zi.
Eu nici macar fular nu am la copil , si in mod clar Iancu nu o sa stie ce e ala decat cand o sa devina adolescent emo care o sa il ia ca accesoriu .Nu stiu daca e bine sau rau dar pana acum nu a racit deloc din cauza frigului , a racit ca a prins asa din cand in cand un virus adica de doua ori.E inca mic dar sper ca cu cat mai cresti imunitatea creste si ea .

Gata iar am aberat muuuuuuult.Dar cum spuneam azi sunt fff rautacioasa, si asa ca va maltratez si pe voi indirect.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza

Inutsa.. KLau .. multumesc de aprecieri...

Rach .. da voi fi mai libera, insa tot o sa mai am cateva chestiute de facut..si mai astept nste confirmari de comanda, dupa ce ajungprimele produse.. respectiv .. rochite si fustite

ANCA... brrrr mi-i s-a facut pielea de gaina cand ma vazut 11+ .. e trece timpul...... si vreau si eu.. da, pot ramane u Duhul Sfat? ca sotul n-are nici o treba ...

Eu o laud e LENA.. imi place mult ce face ea...

Nici eu nu sunt pro medicamente. nici macar prventiv.. sa va zic ca am uitat de vigantol.. si are fontanela inca mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetele.

Anca dar ce pornita esti . Relaxeaza-te ca iese bebe2 agitat .
Ce frumos ca mergeti la fabrica de ciocolata, vezi partea frumoasa a lucrurilor.....
Si noi avem petrecerea de Craciun maine si abia astept sa ma mai destind putin. De maine si pana pe 7 ian suntem si noi liberi ( de fapt ne-a oprit zile din CO pentru perioada asta)si abia astept sa mai stau acasa, sa mai ies prin magazine.... paote imi mai schimb starea. Sotul meu lucreaza mai toata perioada, e liber doar pe 24,25 si 26 asa ca program impreuna nu avem cum sa ne facem cine stie ce.

Sei nu esti singura care a uitat. Din pacate nici eu nui-am mai dat desi mereu imi propun sa incep dar uit si-mi aduc aminte dupa ce se culca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata si de la noi.
Eu nu uit de vigantol nici daca vreau.Mi-am facut o rutina.II dau in fiecare seara inainte de baita.Fontanela este inchisa, zic eu.Nu stiu daca e bine sau rau sa fie inchisa de acum.Doctorul mi-a zis sa-i mai dau vigantol pana la 1 an jumate.Apoi cred ca ii voi da numai in lunile cu R.
Am facut si noi bradutul aseara.Eva e f. incantata si minune nu trage de globulete sau beteala, se uita asa frumos la el.Se aseaza in fundulet langa el si sta cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Neata‘
Brrr. Frig pe la noi.
ANCA pana la urma ai anuntat la servici ca astepti bb2? Poate asa te vor proteja Cum a fost la fabrica de cioco????
Piticul meu este la apogeul eruptiei. Are pielea patata parca e un tigrut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

e mai complicat cu medicamentele...depinde cat e un copil de bolnavicios, caci sunt care incep cu mucii in septembrie si n-o slabesc pana in aprilie...asa era Dani, mai ales cand intra in colectivitate...nasol, si-i dadeam eu (vorba vine, la prescrierea pediatrului) antibiotice si cortizona si destule...si tot racea si facea febra si era cu mucii-n brau vesnic...
Noa mi-a racit o singura data, la 7 luni, acu bat in lemn, sa nu se imbolnaveasca (prea tare) iarna asta.

Am facut si noi bradul, am pus gluburi si decoratiuni facute de mine din fetru si umplute cu vata, sa aibe si Noa ce sa traga de pe brad, deocamdata nu pofteste la ele, i s-a pus pata pe unul fragil in forma de semiluna si gata...

kora cum sunteti?

anca pai de ce intarzie bona? are motive intemeiate? scoate biciul la ea. ce-i aia C.O? m-ai spart cu termenul ´pupincurista!!´
lali si mie mi s-a parut inca chiar mai demult ca seamana fetele noastre, auzi? tu prin Spania n-ai trecut anu´ trecut, nu?

oanaiasi felicitari pt greutate si trecerea hemagionului.

despre greutate: bucurati-va ca greutatea pe care o au o iau din hrana sanatoasa. la ce folosesc 2-3 kg in plus daca-s luate din kkturi?

vb de hrana, a mea a facut greva foamei cateva zile, traiasca painea cu unt si supa cu taitei. singurul fruct acceptat a fost avocado, si si ala cu felioara in manuta...

iar la capitolul wc cred ca suntem campioane! nu la stat pe wc, Doamne fereste la aruncate jucarii, chei, suzete, lantisoare si bratari....tot in wc!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

Dbunny CEO, scuza-mi ignoranta (asa se scrie corect), e Chief executive officer.

A fost dragut la fabrica de ciocolata, am facut noi cico personalizata si chestii din astea, dar cum eu sunt mare fan cioco ce pot sa zic .am ajuns pe la 22:00 acasa si i-am gasit pe barbateii mei facnd nani amandoi .

Bona nu stiu de ce intarzie, cred ca din cauza traficului, in felul meu o inteleg , dar cum eu pt fiecare minut intarziat mi se taie din zilele de concediu gen o zi de concediu are 480 min si cat intarzii zilnic este taiat, pana se duce o zi si tot asa.Puscarie.Normal ca vreau sa imi iau concediu pe faptul ca nu m-am trezit sau pe faptul ca am stat la coada la covrigi sau in trafic dar nu ca bona nu poate sa vina la timp, ca eu ei din concediu nu ii tai.Iar m-am enervat .

Azi am mancat sarmale la munca, la petrecerea de craciun , cu bani putin, ca sa citez topmanagementul , sa ne bucuram cat o sa mai fie si asta.Ca la anu se anunta taieri si mai mari de buget, bine ca o sa fiu iar in concediu, poate trece si criza pana ma intorc.

Am anuntat la birou dar doar pe sefa mare ca in rest nu am zis nimic, si in nici un caz nimic oficial, astept eco de pe 27 si apoi, o sa intru si la program de 6 ore, deci o sa imi vad si eu copilul mai mult de o ora pe zi.

Pinky nu am uitat de venirea la Cluj, dar sa mai treca zapezile astea putin, si bineinteles sarbatorile, si onoram vizita .


anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hello.

lali, nu prea se lasa imbatat :D

nu mai stiu daca trebuia sa raspund cuiva.

mie mi-a murit bunica azi. era f batrana. 100 de ani, facea 101 in aprilie. dar tot te da peste cap o veste de asta...

Bibi a plans la serbare cand l-a vazut pe Mos Craciun si apoi a plans cand a pornit aparatul de facut zapada :D
ea si cu doi baietei ce mai plangeau :D

in rest suntem bine. a mai avut nopti cu treziri pentru lapte. dar se pare ca incet incet renuntam la el.
de mancat e intr-o perioada buna si mananca non stop.

am cantarit-o si masurat-o.
a ajuns iar la 10 kg, ca slabise cand a fost racita.
si are 78 de cm.

vigantol eu nu-i mai dau de la 1 an. aici nu se da deloc.
nu stiu cum are fontanela ca n-am controlat-o niciodata.

abia astept ziua de sambata, am 2 sapt concediu. nu mai pot. ultima perioada a fost extrem de stresanta la servici si urmeaza inca una mai stresanta din ianuarie...

Bibi are o prietena, Maria de 1 an si 8 luni. ne intalnim des cu ea si s-au vazut prima data cand Bibi avea 5 luni. ce e frumos e ca au inceput sa se joace impreuna si sa alerge dupa porumbei impreuna, sa-si dea pupici si sa se imbratiseze
sunt asa de dulci.
pana acu ceva vreme nu prea se bagau in seama, se certau mereu pe jucarii.

meniu azi:
mango cu biscuiti
mancarica de praz cu masline si curcan
dovleac cu mar la cuptor
pizza de la noi
omleta cu de toate (fara mezeluri) si paine cu branza



Mergi la inceput