Teo divorteaza?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Tocmai Andacos, de-asta am spus ca gestul este prostesc. Iar mai sus spuneam ca imi pare atat neverosimila toata treaba, incat DACA NU ERAU SI COPIII LOR IMPLICATI(bine, ai lui doar la nunta, fetita a fost cea expusa rau), credeam ca e vorba de o intelegere intre cei doi.
Mnah, iresponsabila a fost din pacate. Eu nu am cum sa ii pun ei ceva in carca. Nici sa vreau nu am cum. A jucat tot pt un om cu care s-a casatorit la scurt timp dupa ce s-a vazut fata in fata, proaspat divortat, care s-a prezentat ca un profi imediat dupa nunta la masa de pocker, unde a jucat de dimineata pana noaptea tarziu, vreme de o saptamana, sume mari de bani. Si e adevarat, caci asa a fost ea nevoita sa explice din nou gestul lui, declarandu-se mandra blabla.
Spunea ca sunt ca o mana, pumn, ma rog, toate degetele(ea, el, copiii), la nunta lor. Unde frate? Copiii lui erau cu mama lor, in Franta, langa bunica lor...Adica te loveste rau discrepanta intre declaratiile lor si fapte, intre cat de indragostiti se declarau si faptul ca nu au simtit nevoia sa fie dupa nunta unul langa altul, mai ales ca interactionau in plan real de putine luni.
Mi-aduc aminte cand i-au luat un interviu scurt lui Nuami Dinescu, vis-a-vis de cei doi, cat de contrariata exprima lucruri de convenienta, neconvinsa nici ea de ceea ce spune, basca femeia este actrita.
Imi pare rau, dar aici au fost toate ingredientele unui esec rasunator. Sper ca Teo sa isi revina repede din toata treaba asta. Poate isi revine intr-atat incat sa realizeze ca poate si merita mai mult decat un rolisor de duzina la Media Pro, pe care ea l-a platit scump. Sunt constienta ca o parte din mediatizarea relatiei ei se datoreaza terminilor contractuali cu Pro Tv-ul, unde putini privilegiati au pe bune vietile private.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Lucialu,eu cred ca nu ai intzeles ce am vrut sa spun eu!

Da' vad ca esti documentata bine,stii si ce-au facut in noaptea nuntzii?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Am inteles. Mi-ai zis ca eu intentionat...nu, nu a fost intentionat. Nu este treaba mea, nu eu suport consecintele. Doar Xio confuza neste trebi, asa ca am scris cu sobect si pred'cat di ce, cine, ce?
Mei, citesc presa. Imi place ca ac comentez ceva, sa stiu cata despre ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lucia, cred ca fiecare om are experientele sale de viata.
Mi se pare absurd sa ui in carca tuturor oamenilor divortati ca vezi Doamne, isi permit sa isi traiasca viata.
A divortat femeia o data (nici nu stiam), e la fel ca si orice relatie serioasa incheiata de orice alt om.
Nu trebuie sa se calugraeasca dupa sau sa astepte 10 ani, ca sa ce?
Iti da casatoria vreo garantie? sau iti da timpul de 'x' ani vreo garantie ca ramai cu pers. respectiva pe viata?
Nici gand.
Ar fi suferit Maia la fel (ma rog, suferinta vorba vine) si daca erau si daca nu erau casatoriti, ca tot o prezenta masculina in viata ei era.
Nu cred ca Teo l-a prezentat asa cum a spus si Andacos, ca tataicul care ii va darui multi fratiori. sa fim seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Una e sa ii prezinti copilului un nenea prieten, alta e sa il incurajezi inainte devreme sa dezvolte sentimente filiale, promitandu-i fara acoperire un tata, frati, samd; cand se pare ca nici mama nu stia cate prune are in traista.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshineEu ma indoiesc(lasind la o parte propria experientza)ca o femeie care are un divortz la activ...face asemenea scenarii cu propriul copil si viitorul partener.O femeie cu ceva in cap,nu va prezenta niciodata copilului partenerul ca"viitorul tata",cu care va face viitorii"fratzi si surori"

Mi se pare ca fraza de mai sus e intentzionat scrisa pentru a-i pune in circa cit de iresponsabila este,cum de nu a suflat ea in iaurt.

Dana


Nu zic ca s-a purtat neaparat iresponsabil; dar s-a purtat copilareste, ca o pustoaica. Intr-un an jumate l-a cunoscut pe FFrumos, au chatuit pe net, s-au mutat impreuna, s-au casatorit, au divortat, a sters pozele de la nunta de pe net si si-a repus statusul 'single'. Come on... astea le faci in general cand esti in categoria de varsta 15-25. La 40+ cugeti un pic mai mult inainte de a te reprezi la nunta cu alai si lautari. Mai ales fiind o persoana publica si stiind ca presa sta la panda in orice moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

In toata tarasenia asta exista un raport de cauzalitate. Nu-mi place Teo, nu-mi place ca divorteaza dar...ma asteptam la asta ca doar nu e ea Alice in Tara Minunilor; cum iti asterni, asa dormi.

Mergi la inceput