Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unidanad spune:

Mai citisem pe un site ca analizele cu G la sf inseamna ca ai avut si cele cu M inseamna ca ai. Sper ca asa sa fie desi eu nu stiu sa fii fost vreodata bolnava de ceva. Am avut doar la 15 ani varicela in rest nici o boala a copilariei sau altceva nimik. Offf sper sa fie bine.

10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Din analizele tale eu inteleg ca le-ai avut. Dar ce nu inteleg eu, e de ce esti tu stresata...le-ai avut demult, nu acum, deci nu te afecteaza cu absolut nimic. Probabil sunt ingrosate sa evidentieze ca pe astea le-ai avut si restul nu le-ai avut. Si e un lucru chiar pozitiv ca ai avut rubeola.
EDIT : Eu cred ca am uitat cum am fost la prima sarcina, ca eram in stare sa-mi spun ginecologul pt orice prostie care imi trecea prin cap. Si forumul l-am descoperit tarziu prin luna a4a, si ma stresam de una singura.
Vreau sa va zic, mamicilor la primul copil, sa va bucurati de toate schimbarile prin care treceti si sa incercati sa nu mai puneti raul inainte, ca totul va fi bine. Promit!!
Dana sunt f bune rezultatele, crede-ma, ca asa le vreau si eu

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dnapotecuta spune:

Multumesc de sprijin, fetelor. Am fost la vampiri si m-au mai intepat o data... cam asta a fost si raspunsul celor de aici. Au zis ca ei tin legatura cu front desk-ul de acolo si ca nu ajung pana la biocimist sa le zica ce si cum. Mi-au zis ca au fost N cazuri in care s-a cerut inca o recoltare care nu au avut nimic deosebit. Rezultatele vin in jur de 7 asa ca.... sincer nu stiu de ce am facut acest test... cu banii astia rupeam Craciunul in doua ca sa zic asa. Sper sa iasa ok ca sa nu se strecoare un alt pitic panicos in creier si sa ajung la triplu test si alte cele... nici nu-mi vine sa ma duc sa iau rezultatul. Translucenta si restul masuratorilr au fost ok si in parametri.
Am fost dimineata incolo, cand sa vin spre casa al meu suna ca piciul rla si vrea la ma-sa... pe mine m-au apucat toate cele si tot asa. Am ajuns acasa, am vomat cu simt de raspundere(ce anume nu prea stiu ca eram nemancata), i-am facut copilului ceva sa manance ca deja ratase masa de dimineata la gradi si m-a lovit un bocit sanatos de vreo 15 minute asa... cu tremuraturi de camasa si tot tacamul. Mi-am revenit spectaculos dupa aia dar daca ma intreaba acum cineva de ce am plans sa mor daca stiu sa ii raspund. Ma 4og, copilul ajuns bine la gradi, eu bine inapoi acasa si cam asta a fost tot. Pffff....
Cu varicela am inteles ca n-ar fi probleme - rubeola si rujeola sunt periculoase.
A... era sa ui... Buna dimineata1

Alina 12+

Mergi la inceput

Ma duc la doctor tocmai in ianuarie cand fac si bitestu. Sunt eu asa mai ingrijorata nush de ce . Vreau sa fie bine si ma gandesc la toate prostiile. Mersi mult.

10 saptamani

Mergi la inceput

Mare dreptate ai, Paula... pe de alta parte vad ca anumite treburi nici la a doua sarcina nu te lasa sa traiesti linitita.
Eu baremi torch-ul nici nu l-am mai facut. Varicela am facut-o acum 1 an odata cu fii-miu iar de restul nici pomeneala. Stau si eu cu morcovul cat sfecla furajera. La primul copil nu m-am stresat acum insa cu un copil in colectivitate imi fac o mie de ganduri.
Adde, acm am azut mesajul tau. Imi pare rau ca esti singura in toata aceasta chestiune. Tine minte ca acest copil va fi o bucurie mai mare decat crezi... indiferent in ce circumstante ar veni pe lume te asigur ca o sa iti aduca mai multa implinire decat credeai. Nu stiu povestea ta insa sunt convinsa ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca suntem alaturi de tine.

Alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Dana, poti merge pana la dr de familie, sa-ti interpreteze analizele. Dureaza 2 minute. Sa te linistesti, sau vb cu un dr, orice dr iti poate interpreta rezultatele.

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Unidanad, nici eu nu iti inteleg temerile... analiza pe care ai facut-o tu nu-ti da niciun diagnostic de boala... iti spune la ce ai si la ce nu ai anticorpi. Tu te comporti ca si cand maine poimaine survine si eruptia cu bubite. Avand in vedere ca eu n-am avut decat foarte putine episoade de boala cand am fost mica probabil ca eu daca ma intep pentru Torch o sa imi iasa niste rezultate de 5 ori mai "alarmante" decat au iesit la tine. Te rog sa nu lasi hormonii sa castige... zic eu viteaza dupa ce am umplut cu mucozitati 3 servetele dimineata si am plans precum crocodilul cu lacrimi de o oca... deh... acum mi-am linistit hormonii sunt mai lucida. Eu stiu din experienta ca asa ma descarc nervos asa ca daca te ajuta da-i drumul.
In trimestrul 2 va fi mai bine, doamnelor... pe cuvant de cercetas..

Alina 12+

Mergi la inceput

Sunt asa probabil si din cauza ca am mai pierdut o sarcina oprita din evolutie la 6 -7 sapt. oricum am mai citit si nu am de ce sa imi fac griji aveti dreptate. Hormonii isi fac de cap .Multumesc mult.

10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dana. eu am fost saptamana trecuta la dr cu rezultatele la Torch. aveam IgG-ul pozitiv si la CMV si la rubeola, iar dr a spus exact ce au zis si fetele mai sus: ca inseamna ca le-am avut si sa ma consider fericita.

So, be happy!!!!

Andra, 9+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

help si pe mine
rezultatele de la torch jos:
Test Rezultat UM Interval de referinta
Ac Anti-Toxoplasma IgM
Ser, metoda CMIA, Architect ABBOTT
Nonreactiv 0.29 S/CO
Nonreactiv: < 0.83 S/CO
Echivoc: 0.83-1.0 S/CO
Reactiv: >= 1.0 S/CO

Ac Anti-Toxoplasma IgG
Reactiv 6.6 IU/mL
Nonreactiv: < 1.6 UI/ml
Echivoc: 1.6 - 3.0 UI/ml
Reactiv: >= 3.0 UI/ml

Ac Anti-virus rubeolos IgM
Nonreactiv 0.33 S/CO
Nonreactiv: < 0.75 S/CO
Echivoc: 0.75- 1.0 S/CO
Reactiv: >= 1.0 S/CO

Ac Anti-virus rubeolos IgG
Nonreactiv 0.4 IU/mL
Negativ: <5 UI/ml
Echivoc: 5 - 9.9 UI/ml
Pozitiv: >=10 UI/ml

Ac Anti-CMV IgM
Nonreactiv 0.42 S/CO
Nonreactiv: < 0.85 S/CO
Echivoc: 0.85-1.00 S/CO
Reactiv: >1.00 S/CO

Ac Anti-CMV IgG
Reactiv 128.9 AU/mL
Nonreactiv: < 6 AU/mL
Reactiv: >= 6 AU/mL

Ac Anti-Herpes simpl 1-2
IgM
ser ,metoda ELISA
0.5
Negativ: < 0.8 S/CO
Echivoc: 0.8-1.2 S/CO
Pozitiv: >1.2 S/CO
S/CO

Ac Anti-Herpes simpl 1-2 IgG
ser,Chemiluminiscenta
41.7
Nonreactiv: <0.9 S/CO
Echivoc: 0.9 - 1.1 S/CO
Reactiv: >1.1 S/CO

Doar cel cu rosu era evidentiat in analiza.
Uff, nu pricep nimic.
Astept pareri.

Fug la serbarea fica-mii.

Elena & Denisa
11 saptamani

Mergi la inceput