Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 15
betty200 spune:
Multumesc mult fetelor pentru raspunsurile incurajatoare, nu stiu ce-i cu mine ca-s f f ingrijorata acum, burta mi se pare mult mai mica, parca nu mai am nici un simptom, eu palpez uterul acolo jos si parca si umflatura respectiva a scazut substantial, cred ca numai un eco m-ar mai putea linisti ca totul e in regula. Voi ati avut sau aveti zile, perioade cand va simtiti ca si cum n-ati fi insarcinate ca eu asa ma simt de 2 zile.
10+
Mony08 spune:
betty si eu am zile cand ma simt asa,cu 2 zile in urma n-am mai avut nici greturi si ma simteam atat de bine,ingrijorator de bine.Dar au trecut repede,si au revenit greturile,durerile. Si eu am burtica mica si am impresia ca incepe sa creasca sarcina in sus.
Am reusit ieri sa inving lenea si am facut amandine si rafaelo. Acum ma apuc de salate,oua umplute.... Sper sa reusesc sa le termin cat mai repede ,ca mi tare rau de la mirosuri de mancare.
Va
11+
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
olimp spune:
buna dimineata fetelor !
sa aveti parte de sarbatori minunate !
betty si mie dimineata parca imi dspare burta , mai ales ca nu mai sunt asa de balonata , stai linistita totul va fi bine
am vazut anul tau de nastere , felicitari , si sotia varului meu e din acelasi an cu tine si in noiembrie a nascut primul lor copil o fetita minunata , deci stai linistita si sanatate .
XIII Val34 Leu - heterozigot , PAI-1 -heterozigot , MTHFR C677T - heterozigot
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
2012.sept. sarcina oprita din ev. la 5 saptamani
paula_m spune:
Neata
Vine Mos Craciun!! Acum aflam daca am fost sau nu cuminti tot anul!!
Betty, si eu ma plangeam zilele astea ca ma simt nefiresc de bine, in afara de o usoara oboseala seara nu mai am nimic si vb lui Olimp, nici nu mai sunt atat de balonata si nu mai imi e atat de umflata burta.
Dar ma gandesc ca daca era ceva in neregula, tot imi trimitea corpul meu niste semnale negative!!
Flory, pe Elena o durea capul ...poate intra ea si iti spune cum a scapat de durere.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
flori
durerile de cap pot fi cauzate si de cresterea volumului de sange din organism , poate fi o stare tranzitorie pana se obijnuieste organismul , sau cum a fost in cazul meu ( spar sa nu fie si al tau ) de la tensiune , eu am facut tensiune pana la 156 cam mare si acum iau tratament si s-a stabilizat la 122-130 ceea ce o ok , incearca sa dormi cu capul mai sus decat corpul , ajuta ...si multa sanatate .
2010 ian. sarcina oprita din ev la 8 sapt ,april embolizare fibrom ,2011 vara -3 IUI , april 2012 fibrom uterin operat
Ele spune:
Buna dimineata!
Paula nu am scapat de ele ..inca.
Vreau sa vad daca in concediu sunt durerile la fel de crunte.
Flory eu m-am ferit de medicamente. Am citit pe internet si mi-a zis o amica ca si dureri de cap merge cu vit C. Mi s-a parut o proastie dar am inceput cand am dureri de cap sa pap portocale sau mandarine. Suprinzator , te mai lasa durerea.
Durerea mea de cap e undeva la ceafa. La prima sarcina nu am avut asa ceva. Deci greturile mi-au trecut cu lamaie si durerile de cap cu portocale. Macar sper sa nu racesc de la atatea citrice.
Am zis ca mai incerc si cu alifia aia chinezesca, ca am in casa.
Cand citesc totusi de pb voastre , durerile mele de cap par mai simple. O sa imi mai verific si tensiunea , ca de cand nu mai am greturi beau cate o cafea /zi. Dar nu cred ca a crescut tensiunea de la 10.5 cat o aveam, la valori ingrijoraoare.
Vai ce pofta imi faceti de amandine si alte prajituri!
Ceva rapid si sa iasa sigur , ce propuneti??
Elena & Denisa
12 saptamani
paula_m spune:
Elena, pt ceva rapid si simplu iti recomand cumparaturile!!.
Si eu am facut prajitura- dar nu mi-a iesit...desi mi-era teama de blat, ala mi-a iesit, dar nu mi-a iesit crema..., asta e...bine ca am dat si comanda la prajituri, ca stiam eu ce-mi poate capul in bucatarie
Mie tot mai des imi curge sange din nas...dar analize sunt ok...de fapt numai in urina mi-a iesit bacterii si leucocite marite, si cred ca asta indica infectie, dar eu nu am nici un simptom de infectie urinara. Poate fi si ed la faptul ca nu am recoltat urina asa cum mi-a fost recomandat.
I-am facut acum paine prajita cu ou lui Raul si mi-a sarit uleiul incins pe fata, de fapt pe pleoape si ma pisca de mor si nu stiu cu ce sa ma dau sa potolesc usturimea...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!
poze
olimp spune:
paula sangerarile nazale sunt destul de comune in sarcina , datorita cresterii procentului de hormoni si a volumului de sange , apare congestionarea vaselor si a mucoasei nazale , poate unele dintre noi am sintit ca parca ni-i se usuca si infunda nasul mai usor ca inainte , ei bine sau sangerari de gingii . E normal , eu cand ma spal pe dinti ( desi sunt cam certata cu pasta de dinti ca imi provoaca greata cand ma spal) , imi curge sange din gingii .
paul daca nu sunt semne de infectie e ok , oricum la recoltare trebuie urmat un adevarat ritual , prima recoltare mi-am facut asa normal si nu vreau sa spun ce rezultate am avut cu tot felul de mucozitati , etc , apoi am citit cum se face si au iesit ok.
ele exact madarinele si porocalele yammmy pe langa faptul ca reduc greata si ajuta la migrene. nu te panica cu tensiunea daca ai 10 cu 5 , eu inainte de a ramane o aveam 12-13 deci oricum am avut un start mai mare .
apropo ati luat ceva in greutate pana acum eu am pus 1,2 kg
oricum suntem niste ciudate in perioada asta
Mony08 spune:
Ele Rafaelo daca iti plac ies repede si sigur,iti trebuie unt,nuca de cocos,lapte praf si zahar pudra. Acum nu-mi vine nici o alta idee de reteta rapida
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
Ele spune:
Mony cu vreo 6 ani in urma am icnercat rafaello si nu mi-au iesit.
Nu s-au legat si nu am putut face bilutele.
Invartind in maioneza mi-am amintit de Alina. Unde e Alina? Lipseste de la serbarea cu d-l Iepurila.
Alina te asteptam cu vesti de la serbare.
Elena & Denisa
12 saptamani