Burtici cu stelute de iulie-august 2013 ( 6 )
Raspunsuri - Pagina 10
dnapotecuta spune:
Buna gagici!
Am forfotit toata ziua... ba dupa cadouri, ba pe la spital pentru prelungire de concediu, ba dupa costumul de iepuras si tot asa. Azi ratez somnul de frumusete de la pranz fara de care sunt moarta legata de poarta. Am serbarea la 3.30. Trebuie sa ma duc sa imi machiez iepuroiul. O sa iasa marvellous. Am experimentat pe mine mai acum vreo ora... am iesit o iepuroaica sefa super si s-a si curatat repede si usor.
La capitolul sangerari eu la V. am avut vreo 2 nazale si gingivale la aproape fiecare spalat pe dinti. Acum m-am trezit intr-o seara cu gura balta din nimic si pe nepusa masa. S-a oprit relativ repede insa si nu s-a mai repetat experienta. Sper sa nu se lase cu complicatii. La prima sarcina am fost prinsa pe picior gresit cu dantura. de data asta insa am investit o mica avere si cam 4 luni in propria gura asa ca din punctul asta nu imi fac probleme. Cu sangerarile nazale nu prea ai cum s-o dai de gard insa la gingii ajuta Lacalut. E oribila la gust dar eu imi amintsc ca la mine a avut rezultate foarte bune. plus ca o toleram mai bine... nu era sa dulceaga ca restul.
Elena, imi mintesc si eu ca din clasa a doua am fost in toate taberele disponibile. Toata afacerea asta m-a facut un copil independent si increzator. in plus, imi amintesc cu mare placere de plecarile astea. Fiecare a fost un eveniment de povestit ceea ce inseamna ca m-au si marcat la momentul respectiv. Sper sa le calc si eu pe urme alor mei vis-a-vis de cresterea copiilor mei. Eu am avut o copilarie tare frumoasa, la scoala a fost super si la facultate si mai si... le-am cam facut pe toate in limitele bunului simt. Sper sa am puterea financiara si psihica sa-mi las puiul sa zboare din cuib la fiecare ocazie de genul asta. Oricum, asa uitandu-ma in jursi traind prin comparatie... am fost muult mai putin stressati si panicosi decat alti parinti. Sper sa ne mentinem si la cel de-al doilea la fel ca la primul. Am fost subiectul de discutie al tuturor stimabilelor parcului cu lipsa acuta de activitate din cartier si a uturor "mamelor model" din parc. Al meu era cocotat pe cele mai inalte tobogane si nici nu stia sa mearga ca lumea, era imputitul si mucosul parcului dar era asa fericit ca iti crestea inima ca un cozonac cu aditivi cand te uitai la el. Cand il aduceam seara acasa aproape ca il aruncam in baie imbracat de murdar ce era.
Alina 12+
happy_ama spune:
Fetelor, revin si eu cu o intrebare pentru ca ma linistisem cu subiectul insa acum m-am nelinistit la loc.
Am si am tot avut de la inceput niste "dureri" in zona uterului. pe langa clasicele dureri asemanatoare celor menstruale, care nu ma ingrijoreaza, am un fel de intepaturi-crampe in special in zona in care este amplasata sarcina. Imi trec repede in principiu insa ma nelinisteste ca nu se potolesc cu repetitivitatea... Nu le am chiar in fiecare zi dar oricum... Dr spune ca totul arata ok pe acolo...iar hematomul pe care il aveam e acum un firicel fff subtire
Mai simte cineva asta? Sa ma sperii?
Ms
Happy_Ama 10+
unidanad spune:
Happy_ama si eu simt la fel dar din ce am citit, se spune ca este din cauza uterului care creste dar durerile sa fie suportabile.
10 saptamani
happy_ama spune:
Unidanad, ms de raspuns. Nu imi este de durerea mea. Sunt rezistenta de fel. Numai sa fie bebe bine
Happy_Ama 10+
betty200 spune:
Salutare, salutare tutoror!
Happy si eu am cateodata intepaturi in zona cu bebe in special seara, cand ma misc brusc in pat de pe o parte pe alta sau cand tusesc. Sunt de f scurta durata si suportabile dar pe moment intense.
10+
happy_ama spune:
Exact, Betty, uneori sunt f intense, chiar daca sunt suportabile. si uneori se lasa pe picior si seamana cu niste dureri reumatice...
Happy_Ama 10+
Adde2510 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ele Adde 8 ani are. Dar rescriu, lumea ma crede nebuna ca nu o dadacesc. Si ca vai doamne , daca nu se spala, daca nu se schimba de chiloti in tabara, etc. Elena & Denisa 11 saptamani |
Eu cunosc genul asta de parinti, sunt majoritari din pacate. Lucrez cu copii ceva mai marisori insa (de pe la 10 ani) si multi sunt cocolositi, pisalogiti, nu mai spun suprasolicitati cu rezultatele scolare. Eu am facut multe observatii de-a lungul anilor, sper sa le si pot pune in practica. :D Copiii sunt f. inteligenti, au o intelepciune de la care adultul ar avea multe de invatat. In sensul asta, am sa va dau un citat din Micul Print care-mi place f. mult: "Oamenii mari nu inteleg niciodata nimic singuri si e obositor pentru copii sa le tot dea explicatii." Si mai e unul care m-a pus pe ganduri mult timp (dar am impresia ca nu-l gasesc intreg pe net): "Oamenilor mari le plac numerele. Cānd le vorbiti de un nou prieten, nu va īntreaba niciodata ceea ce este cu adevarat important. Nu va īntreaba niciodata: "Cum suna vocea lui? Ce jocuri īi plac? Colectioneaza fluturi?" Ei va īntreaba: "Cāti ani are? Cāti frati are? Cāt cāntareste? Cāt cāstiga tatal sau?" Numai atunci ei vor crede ca l-au cunoscut."
:)
paula_m spune:
Nu-mi pot lua gandul de la o cana de vin fiert...Oare avem voie? Numai un pic...
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 10+
Am implinit doi anisori!!!
poze
diana_popa27 spune:
Stiu Paula cum de 2 zile ma gandesc si eu la vinut fiert cu mere si banane.....sper sa ma pot abtine ... :)))
11
unidanad spune:
Fetele eu nu cred ca o canuta mica ii face ceva lui bebe. Am mai citit la alte fete care beau un paharel pe zi cik asa e bine. Mie nu imi place deloc alcoolul asa ca e bine. Acum am alta problema. Mi sa umflat o masea dar nu ma doare. Offf.
10 saptamani